Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 03 Μαρτίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Από εσάς θα εξαρτηθεί πόσο θα αντέξετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύντροφός σας. Οι προοπτικές να αναπτυχθεί ο έρωτάς σας πολλές και αξίζει τον κόπο να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Διώξτε τις αναστολές σας και αρχίστε να χαίρεστε τη ζωή και ό,τι αυτή σας προσφέρει απλόχερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκφράστε τα βαθιά συναισθήματά σας και θα δείτε πως όλα γίνονται στο τέλος. Μην κάνετε κάτι που δεν αντέχει το φως της μέρας και σιγουρευτείτε ότι τα σχέδιά σας βρίσκονται σε καλά χέρια. Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας ή κάντε διακοπές προτού καταρρεύσετε σωματικά και ψυχικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εχει φτάσει η στιγμή που δεν γίνεται να γίνει το δικό σας και πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς. Μην αφήσετε μια αβάσιμη πληροφορία που θα πάρετε να κάνει τον εργασιακό χώρο σας πεδίο μάχης. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε για να πείτε αυτά που θέλετε, τουλάχιστον φερθείτε διπλωματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο μεγάλος συντηρητισμός θα σας φέρει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Κάντε μια συζήτηση κατά την οποία θα είστε ειλικρινείς και θα αποδεχτείτε και τις αδυναμίες σας. Περιορίστε τις απαιτήσεις που έχετε από τον σύντροφό σας, γιατί τον πιέζετε πολύ και ασφυκτιά επικίνδυνα.

ΛΕΩΝ: Οι πιθανότητες για διαμάχες και διαφωνίες θα είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ποιος θα στηρίξει ποιον στη δύσκολη στιγμή. Οι διαφωνίες και οι καθυστερήσεις αυτών που έχετε υποσχεθεί θα επιβαρύνουν το κλίμα στον οικογενειακό χώρο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εσείς είστε αυτοί που προκαλείτε τις ανατροπές στη σχέση σας, όταν όλα είναι καλά. Δεχτείτε την αλήθεια σε αυτά που λέει το ταίρι σας και αφήστε κατά μέρους διάφορες εικασίες. Η επικοινωνία και οι νέες συνεργασίες θα συμβάλουν στην καλυτέρευση των οικονομικών σας.

ΖΥΓΟΣ: Για κάθε ενδεχόμενη αλλαγή να είστε έτοιμοι, με εναλλακτικές λύσεις. Με λογικές και πρακτικές κινήσεις από την πλευρά σας θα έρθει η αναβάθμιση της θέσης σας. Μια πρόταση για αλλαγή δουλειάς θα σας βρει απροετοίμαστους, γι’ αυτό ζητήστε πίστωση χρόνου μέχρι να αποφασίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε τα λάθη του παρελθόντος σαν εμπειρίες που σας βοηθούν να ωριμάσετε. Σε απρόβλεπτες καταστάσεις προσπαθήστε να φανείτε ψύχραιμοι. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε μόνο με αυτές και να παραμερίσετε τα προσωπικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάνοντας έναν ουσιαστικό διάλογο, θα λύσετε πολλές αντιπαραθέσεις. Τα έντονα συναισθήματα είναι ικανά να σας βάλουν σε περιπέτειες που θα σας αποπροσανατολίσουν. Οι μεγάλες φιλοδοξίες σας θα ωθήσουν κάποιους από τους συνεργάτες σας να λειτουργήσουν παρασκηνιακά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ζητήστε αποδείξεις για αυτά που σας λένε και μην πιστεύετε στα μεγάλα λόγια. Μην ξεχάσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, προκειμένου να ενδυναμώσετε την «ψυχή» σας και να την απελευθερώσετε από παγίδες που σας στήνουν οι άλλοι ή που παρουσιάζονται από μόνες τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχετε με πρακτικές μεθόδους. Εκμεταλλευτείτε σωστά ακόμα και τη μελαγχολία που σας πιάνει κάποιες φορές, κάνοντάς τη να φαίνεται στους άλλους σαν μυστήριο, ώστε, αντί να τους απομακρύνετε από δίπλα σας, να τους γοητεύσετε.

ΙΧΘΥΣ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και με τη βοήθειά τους θα έχετε κοινωνική καταξίωση. Θα σας απασχολήσουν και πάλι τα οικονομικά σας, που -όπως φαίνεται- θα είναι και ο κύριος τομέας που σας τραβάει το ενδιαφέρον αυτή την περίοδο. Προσωπικά ζητήματα θα μείνουν στην άκρη.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...