Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 6 Μαρτίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Προχωρήστε σε πιο ουσιαστικές για εσάς σχέσεις και μη μένετε σε επιφανειακές. Μπορεί το ταίρι σας να σας καταπιέζει με τη ζήλια του, αλλά χωρίς αυτή δεν λειτουργείτε. Αποφύγετε τους καβγάδες και τα αντίποινα που θα διαταράξουν τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Χαράξτε κοινή πορεία με τον σύντροφό σας και ακολουθήστε την πιστά χωρίς αλλαγές. Μπορεί να σας αρέσει το σασπένς, αλλά στη σχέση σας δεν χωράει παρασκήνιο. Δεν υπάρχει λόγος να συγκρούεστε και να αναλώνεστε με ανθρώπους που σας ταράζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιτρέψτε στην αισιοδοξία να κυριαρχήσει και να πρωταγωνιστήσει στην καθημερινότητά σας. Οι νέοι στόχοι που θα θέσετε θα απαιτήσουν από εσάς μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Προσπαθήστε να ανακαλύψετε τα κοινά που σας ενώνουν με τους φίλους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπείτε στην ουσία των πραγμάτων και μην ασχολείστε με λεπτομέρειες. Επιβάλλεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές σας ενέργειες. Οι εργασίες που θα κάνετε στο παρασκήνιο θα σας φέρουν νικητές την κατάλληλη στιγμή.

ΛΕΩΝ: Ανεβείτε ψυχολογικά, προετοιμάζοντας ένα όμορφο ραντεβού με τον σύντροφό σας. Ξεκινήστε να κάνετε θετικές σκέψεις για να απολαύσετε τα αποτελέσματα των αλλαγών. Αλλάξτε δρόμο αν νομίζετε ότι έχετε δοθεί σε μια σχέση που σας οδηγεί σε αδιέξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προβείτε σε αλλαγές ύστερα από μια σύντομη φάση αναθεωρήσεων. Δώστε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή κάνοντας αυθόρμητες κινήσεις. Η κάλυψη των άμεσων οικογενειακών σας αναγκών θα γίνει με τη βοήθεια της οικογένειάς σας.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε σαφείς σε ό,τι ζητάτε και φροντίστε να μην προβείτε σε συζητήσεις που δεν είναι διευκρινιστικές. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε άσκοπα έξοδα, προκειμένου να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά. Πλησιάστε άτομα που ξέρετε πως έχετε αδικήσει στο παρελθόν και βοηθήστε τα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν είστε συνειδητοποιημένοι, θα διαπιστώσετε ότι κάποια υπόθεσή σας τελειώνει. Πραγματοποιήστε σωστές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή και όλα θα πάνε καλά. Οι ξεκάθαρες συμφωνίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλές επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μάθετε να μην υποτιμάτε ούτε τους ανθρώπους ούτε τις καταστάσεις. Δεν μπορείτε να αποφύγετε την επανάσταση ενός συνεργάτη που είχατε πιέσει αρκετά. Αφήστε κατά μέρος τις γκρίνιες και περάστε περισσότερες ώρες με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με διπλωματία θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας. Αλλάζει το σκηνικό στην κοινωνική σας ζωή. Σας κάνει πιο ανοιχτούς και προσιτούς στους γύρω σας ώστε να κάνετε πιο εύκολα καινούργιες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ισορροπήστε και αποκαταστήστε τις φιλικές και τις οικογενειακές σας σχέσεις που τελευταίως πέρασαν αρκετές δοκιμασίες και εντάσεις. Να είστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας και στα ξαφνικά ξεσπάσματα, καθώς η ψυχολογία σας δεν θα μείνει ανεπηρέαστη.

ΙΧΘΥΕΣ: Βάλτε τα δυνατά σας για να κάνετε ό,τι το καλύτερο για το μέλλον σας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα λείψουν τα άτομα που θα σας στηρίξουν στις προσπάθειές σας. Νέες ευθύνες προβλέπεται να προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...