Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 7 Μαρτίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Δημιουργήστε τα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες. Εάν δεν δείξετε υπομονή και ψυχραιμία, θα προκαλέσετε εντάσεις και στον επαγγελματικό χώρο σας. Ηρεμήστε, για να μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδια και τις υποθέσεις σας και να επωφεληθείτε άμεσα από αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν χρειάζεται να στερηθείτε την ελευθερία σας ή να κόψετε πράγματα που σας ευχαριστούν για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Εάν μοιράσετε σωστά τον χρόνο σας, θα υπάρχει και περίσσευμα ανεκμετάλλευτο, το οποίο θα αξιοποιήσετε για να εξελίξετε διάφορους τομείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το γενικό κλίμα αμφισβήτησης θα σας ωθήσει σε αρκετές αναθεωρήσεις του αισθηματικού κατεστημένου σας και δεν αποκλείετα τις ημέρες που θα ακολουθήσουν να οδηγηθείτε σε εκκεντρικές και πέραν του πρέπει καταστάσεις, με αποτέλεσμα να προκύψει μία αναστάτωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επικοινωνήστε με τους συνεργάτες σας για να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, αλλά να είστε προσεκτικοί στους χειρισμούς που θα κάνετε, γιατί το καλύτερο είναι να είστε εγκρατείς. Δεν θα χρησιμοποιήσουν όλοι την ειλικρίνειά σας προς όφελός σας.

ΛΕΩΝ: Θα επηρεαστεί αρνητικά η συμπεριφορά σας προς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ωθώντας σας σε εντάσεις και συγκρούσεις μαζί τους. Προσπαθήστε να μειώσετε τον εκνευρισμό σας, που αυξάνει την τάση που έχετε για προστριβές, γιατί στο τέλος ενδέχεται να βρεθείτε μόνοι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε τον διάλογο σαν την καλύτερη τακτική, διατηρώντας παράλληλα μια μυστικότητα γύρω από τις κινήσεις σας, έτσι ώστε να νιώσετε πιο ασφαλείς. Εάν νιώθετε ότι έχετε ένα μέτρο προστασίας, ίσως σταματήσετε να είστε τόσο καχύποπτοι και γίνετε πιο ανοιχτοί απέναντι στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Προχωρήστε βήμα βήμα αποφεύγοντας να μπερδέψετε τα επαγγελματικά προβλήματα που έχετε με τα οικογενειακά ή να επιρρίψετε ευθύνες σε άτομα που δεν φταίνε μόνο και μόνο επειδή εσείς έχετε αποπροσανατολιστεί και δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε ποιος προκάλεσε τι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάζοντας κοινούς στόχους με τους συνεργάτες σας, θα καταφέρετε να φτάσετε σε ένα καλό αποτέλεσμα, ακόμα και μέσα από αντιξοότητες. Επωφεληθείτε τις ευκαιρίες για να καταξιωθείτε στον εργασιακό και κοινωνικό τομέα σας. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για θετικές αλλαγές και ανέλιξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μην εντάξετε τις προσωπικές σχέσεις σας στα εργασιακά ζητήματά σας, γιατί ήδη είστε στα πρόθυρα να υποστείτε κόπωση προσπαθώντας να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να επανέλθετε στη δυναμικότητα που είχατε όταν αρχίσατε. Κρατάτε τις ανησυχίες σας εκτός δουλειάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί στην αρχή να προβληματιστείτε σε ό,τι θα αφορά τα έσοδά σας, αλλά η οικονομική κατάστασή σας στην πορεία θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει. Μέσα από συνεργασίες θα σας προκύψουν κέρδη και, έτσι, θα αισθανθείτε ασφαλείς. Προς το παρόν πρέπει να κάνετε υπομονή και καλή οικονομική διαχείριση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι καταστάσεις που θα έχετε να αντιμετωπίσετε στον εργασιακό χώρο σας για τα τρέχοντα θέματα δεν θα είναι τόσο εύκολες, αλλά, αν η δουλειά δεν σας έχει γίνει ρουτίνα και μπορέσετε να εκφράσετε όλη τη δημιουργικότητά σας, τα πράγματα θα είναι πολύ θετικά για εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη σκέφτεστε σε ό,τι είναι να κάνετε την κούραση ή τις καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν. Πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε μεθοδικά και, κυρίως, να αναπτύσσετε την κοινωνική δραστηριότητά σας για να βοηθήσετε την τύχη σας περισσότερο και να αποκτήσετε καλύτερο κύκλο.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...