Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στον ναό των Μουσών στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές, ο...

Τον τάφο του Πλάτωνα υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην Αθήνα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 09 Μαρτίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Εξομολογηθείτε στους δικούς σας ανθρώπους τους φόβους που έχετε και παραδεχτείτε τα λάθη σας. Εάν πετάτε μονίμως στα σύννεφα, κινδυνεύετε να απογοητευτείτε. Εξηγήστε στον σύντροφό σας ότι αυτό που χρειάζεστε είναι συντροφικότητα και όχι κριτική.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με τις λύσεις που σας δίνουν. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, απομυθοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις. Δημιουργήστε τα κατάλληλα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν να δραστηριοποιηθείτε στις παρούσες συνθήκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν πισωγυρίζετε σε καταστάσεις που σας πονάνε, δεν θα αποκαταστήσετε την ψυχική σας υγεία. Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να επιτύχετε την αύξηση των εσόδων σας, χρησιμοποιώντας το μυαλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απαλλαγείτε από κάποιες σταθερές συνήθειες που δύσκολα αποχωρίζεται κανείς και κάντε την υπέρβασή σας για να πετύχετε την αποκόλληση από πράγματα που σας ταλαιπωρούν, αλλά και την επίτευξη όλων αυτών που επιθυμείτε.

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε εντατικότερα με τον οικονομικό τομέα και θα σας φανερωθεί το παρασκήνιο που υπάρχει. Οι οικονομικές διακυμάνσεις συνεχίζονται, αλλά μην ξεχνάτε πως τα καλύτερα μπορεί να εμφανίζονται αργά, αλλά μένουν σταθερά στον ορίζοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βγείτε με άτομα του περιβάλλοντός σας που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας. Μην επιβαρύνετε την ήδη βεβαρημένη ατμόσφαιρα της οικογένειάς σας με σπασμωδικές κινήσεις. Δείξτε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και προσήλωση στα επαγγελματικά σας θέματα.

ΖΥΓΟΣ: Πριν τολμήσετε να προβείτε σε ριζικές αλλαγές, κάντε την αυτοκριτική σας. Μη μένετε δέσμιοι σε οικογενειακούς κανόνες που δεν σας εκφράζουν ως άτομο. Δείχνοντας ευαισθησία εκεί που πρέπει και όταν πρέπει, θα κρατήσετε κοντά σας όσους αγαπάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν νιώθετε πιο καλά όταν είστε μόνοι, βρείτε χρόνο να απομονωθείτε για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Ομως μόνο μέσα από τη σχέση σας θα καταλάβετε την αξία της συντροφικότητας, γι’ αυτό φροντίστε να προσεγγίσετε το ταίρι σας με αγάπη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν ξεπεράσετε τις ψευδαισθήσεις που τρέφετε, θα έχετε αρκετές προοπτικές για το μέλλον. Οι αλλαγές στον τρόπο της σκέψης σας θα συμβάλουν στην ανανέωση της σχέσης σας. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις, αν το καθεστώς που επικρατεί σας ικανοποιεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να προχωρήσετε, πρέπει πρώτα να αποδεσμευτείτε από τις εκκρεμότητες. Θα υπάρχει μεγάλη έλξη με ορισμένα πρόσωπα, αλλά θα παιχτούν και αρκετά παιχνίδια κυριαρχίας. Να θυμάστε πως τα έντονα πάθη δεν πρόκειται να σας ωφελήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι μια εκδρομή ή ένα μικρό ταξίδι. Αντιμετωπίστε τους απαιτητικούς συνεργάτες σας με ένα μεγάλο χαμόγελο. Διασκεδάστε όσο γίνεται, αντί να κάθεστε σπίτι και να κλαίτε τη μοίρα σας.

ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να αρχίσετε να κοιτάτε το δικό σας συμφέρον και να μην ακούτε τους άλλους. Επαναστατικές αλλαγές θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Επιτρέψτε στις ευαισθησίες σας να εκδηλωθούν και μην ξεχνιέστε στη δουλειά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...