Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 15 Μαρτίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μπορείτε να είστε πιο κατασταλαγμένοι όσον αφορά τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας. Οι ανησυχίες και οι αμφιβολίες που είχατε για τη σχέση σας ανήκουν στο παρελθόν. Μην κάνετε συνέχεια τον καλό Σαμαρείτη, γιατί δεν εκτιμούν όλοι τις καλές σας προθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Συμπαρασταθείτε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη, γιατί αυτό θα χαροποιήσει και τους δύο. Ισως υπάρξει κάποιο πρόβλημα που θα δυσχεράνει την πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Εάν προχωρήσετε σε σύμπραξη συνεργασιών, θέστε τους όρους σας όσο πιο σύντομα γίνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνάψτε χρήσιμες συμμαχίες και ξεκαθαρίστε ασαφείς καταστάσεις που υπάρχουν στον εργασιακό χώρο. Φανείτε υποχωρητικοί εκεί που πρέπει, γιατί η διαλλακτικότητα θα σας βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση. Η σύγχυση που θα προκύψει έχει τις ρίζες της στις παρεμβάσεις τρίτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να εκτεθείτε, κάνοντας κινήσεις που θα χρειαστεί να απολογηθείτε γι’ αυτές. Με τη λογική να επικρατεί, βγάλτε συμπεράσματα για θέματα που σας απασχολούν. Προσαρμόστε το πρόγραμμά σας, σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούν.

ΛΕΩΝ: Μη δίνετε διαστάσεις σε άσκοπες κόντρες, γιατί ίσως η μονοτονία της σχέσης σας να γίνει αιτία για καβγάδες. Τα κοινωνικά ανοίγματα θα σας δώσουν ευκαιρίες να διευρύνετε τον κύκλο σας με ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε τα λόγια σας είτε να μην εκθέτουν είτε να μην ενοχλούν φιλικά σας πρόσωπα. Περιορίστε τον χρόνο που καταναλώνετε στην εργασία σας, για να μην έχει επιπτώσεις στην υγεία σας. Ανασκουμπωθείτε και προετοιμαστείτε, καθώς τώρα αρχίζει η μάχη για επικράτηση.

ΖΥΓΟΣ: Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας και περάστε γρήγορα στην οργανωμένη δράση. Δεν θα είναι δύσκολο να δρομολογήσετε καινοτομίες, επεκτάσεις και ξεκινήματα. Επιστρατεύστε θετικές δυνάμεις προς όφελός σας, ενεργοποιώντας θετικά τη φαντασία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ημέρα διαφαίνεται πιο βατή και εύκολα αντιμετωπίσιμη σε όλες της τις εκφάνσεις. Οι συνθήκες θα σας υποχρεώσουν να συναγωνιστείτε και να ανταγωνιστείτε τους άλλους. Μάθετε να προσεγγίζετε, να εργάζεστε και να συνυπάρχετε με τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προετοιμάστε το έδαφος σε ό,τι αφορά οικογενειακά θέματα που θέλετε να θίξετε. Πρέπει να το πάρετε απόφαση ότι τα καλά αποτελέσματα δεν θα έρθουν, αν δεν προσπαθήσετε και οι ίδιοι. Αποφύγετε να προβείτε σε ανοίγματα που είναι πέρα από τις δυνατότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετές από τις απόψεις, τις προτιμήσεις και τις ιδέες σας θα αλλάξουν ριζικά. Η προεργασία στα σχέδιά σας θα διευκολύνει την εργασία σας να γίνεται πιο άνετα και πιο αποτελεσματικά. Τα αναλυτικό και διεισδυτικό πνεύμα που διαθέτετε θα συνεργαστεί με τη διαίσθησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα υποχρεωθείτε να αναπροσαρμόσετε τη συμπεριφορά, τον τρόπο σκέψης και δράσης σας. Για να προχωρήσετε κάποια βήματα μπροστά, περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας. Είτε από δική σας απόφαση είτε από τη φορά των πραγμάτων, προετοιμαστείτε για μια αλλαγή.

ΙΧΘΥΕΣ: Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα τα σχόλια που θα περιπλέξουν είτε τις συνεργασίες είτε τις σχέσεις σας. Μικρές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να συνηθίσετε τον καινούργιο τρόπο ζωής είναι προτιμότερες από μεγάλες που γίνονται στερητικές.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...