Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 17 Μαρτίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Θα σας ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι δεν θα είναι χωρίς κόπο. Φανείτε ψύχραιμοι και περιορίστε λίγο την ονειροπόληση και τη φαντασία σας. Οι ιδέες σας, που θα είναι πρακτικές και διαισθητικές, θα βοηθηθούν αρκετά από τις συγκυρίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Σεβαστείτε τους κανονισμούς των άλλων και όλα θα πάνε καλά. Μην εμπιστευτείτε μυστικά σε πρόσωπα που δεν είστε σίγουροι για την εχεμύθειά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείξτε εμπιστοσύνη σε άτομα που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο και σας έχουν αποδείξει ότι σας αγαπούν. Αναθεωρήστε τις ιδέες που είχατε για τη φροντίδα του εαυτού σας εσωτερικά και εξωτερικά, και σταματήστε να παίζετε τον γιατρό του εαυτού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίσετε να είστε πιο αποδοτικοί και επανεκτιμήστε ποιες εργασίες πρέπει να έχουν προτεραιότητα, ώστε στη συνέχεια να συντονίσετε αναλόγως τις κινήσεις σας. Δώστε προσοχή στις συναλλαγές σας αλλά και στο πώς θα χειριστείτε τον λόγο.

ΛΕΩΝ: Θα σας δοθεί η ευκαιρία να νιώσετε ηρεμία, γαλήνη και υπεροχή. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο, οι περισσότεροι από εσάς θα βρείτε πώς να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα και θα δώσετε λύσεις σε πολλά θέματα, κυρίως οικονομικής φύσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έρθουν πολλές αλλαγές στη ζωή σας και θα μειώσουν το άγχος που έχετε για τα θέματα του εργασιακού χώρου σας. Όμως έχετε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσετε για να ακολουθήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε και ξέρετε πως σας ταιριάζει.

ΖΥΓΟΣ: Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και βάλτε σε τάξη κληρονομικά θέματα. Φροντίστε να διατηρήσετε την ισορροπία σας, ακόμα κι αν αυτό σας πιέζει, και μην ξεχνάτε ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα χρειάζεται ενίσχυση για να αποφύγετε τις καθημερινές ταλαιπωρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επωφεληθείτε σήμερα από τις συγκυρίες για να εισπράξετε αγάπη, στοργή και υλικά αγαθά από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και από στενούς συνεργάτες, αλλά παράλληλα φροντίστε να χαμηλώσετε τους τόνους σας απέναντι στους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλοι και γνωστοί θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διορθώσετε κάποια λάθη του παρελθόντος. Οι σημαντικές αλλαγές που θα έχετε στον ερωτικό τομέα θα σας οδηγήσουν σε έναν δρόμο που θα σας φέρει πιο κοντά στην πραγματοποίηση των επιθυμιών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα είναι ακατάλληλη για να προβείτε σε επεκτατικές κινήσεις και να πάρετε ρίσκα, καθώς ο κίνδυνος των εξαπατήσεων και των απογοητεύσεων θα είναι αρκετά μεγάλος. Τα εμπόδια που θα προκύψουν δεν θα είναι εύκολο να τα προσπεράσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφού η διάθεσή σας να κάνετε μόνο ό,τι σας ευχαριστεί δεν σας βοηθάει να συγκεντρωθείτε, είναι καλύτερα να κάνετε διακοπές παρά να προβείτε σε λάθη. Για να προχωρήσετε δυναμικά τους επόμενους μήνες πρέπει να διατηρήστε τη σταθερότητά σας.

ΙΧΘΥΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που είχατε αφήσει για να ανακουφιστείτε και να μη διαπιστώσετε ότι ακόμα μία φορά δεν προσέξατε τις λεπτομέρειες. Προβάλετε το επαγγελματικό σας προφίλ και βρείτε καινούργιους δρόμους για να πετύχετε τους στόχους σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...