Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 21 Μαρτίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Ο σύντροφός σας θέλει όσο τίποτε άλλο να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και να σταματήσετε τις διενέξεις, που σας έχουν κουράσει. Μάλλον πρέπει να αλλάξετε τακτική και να γίνετε λιγότερο απρόβλεπτοι. Εξασφαλίστε ηρεμία, ύπνο και μικρές τακτικές δόσεις ψυχαγωγίας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιήστε τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε και με τη βοήθεια κάποιων προσώπων θα μπορέσετε να βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα. Τις στιγμές που νιώθετε κουρασμένοι καλό θα ήταν να βρίσκετε χρόνο να απομονώνεστε για να μην εξαντληθείτε τελείως.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας στον χώρο της εργασίας σας, ώστε να δείξετε τις δυνατότητες που έχετε και πόσα μπορείτε να καταφέρετε. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και τις άσκοπες επενδύσεις που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό προϋπολογισμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μέρα αναπροσαρμογών στις σχέσεις, και τον χρόνο σας θα μονοπωλήσουν σήμερα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός σας. Μη δώσετε έμφαση στις διαμάχες που μπορεί να προκύψουν, είτε είναι στον κοινωνικό είτε στον επαγγελματικό χώρο.

ΛΕΩΝ: Αυξάνεται ο ερωτισμός σας και παράλληλα γίνεστε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά τόσο προς τον σύντροφό σας όσο και προς τα άτομα της οικογένειάς σας. Είναι πιθανόν να νιώσετε εγκλωβισμένοι σε ένα περιβάλλον από όπου δεν μπορείτε να ξεφύγετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια νέα σχέση διαφαίνεται στον ορίζοντα, που ναι μεν θα σας αναστατώσει, αλλά παράλληλα θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα. Αν έχετε σιγουρευτεί για τις πραγματικές σας ανάγκες, είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσετε τρόπους για την κάλυψή τους.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο για τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά είναι ιδανική για να αφιερώσετε χρόνο σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που τον τελευταίο καιρό έχετε βάλει στο περιθώριο, εξαιτίας των υποχρεώσεών σας στην εργασία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλό είναι να είστε προσεκτικοί, επειδή θα έχετε πολλή δουλειά και κατά συνέπεια κούραση. Προσέξτε την υπερκόπωση και το άγχος. Η εξωτερική σας εικόνα είναι αρκετά γοητευτική, αλλά το πιο πιθανό είναι να το ρίξετε στις αγορές και στις κούρες ομορφιάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευτείτε την εικόνα σας, που θα είναι καλή, για να κάνετε την παρουσία σας ακόμα πιο έντονη. Προωθήστε τα εργασιακά σας θέματα, ετοιμάζοντας το έδαφος, κάνοντας τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις και προσέχοντας ακόμα και τις λεπτομέρειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η υγεία και η ασφάλειά σας απαιτούν την αμέριστη προσοχή σας για να μην ενεργοποιήσετε κάποιο χρόνιο πρόβλημα της υγείας σας. Μην αμελείτε τον εαυτό σας και αδιαφορείτε για τα σημάδια, ώστε να μπορέσετε να ξαναβρείτε γρήγορα τη φόρμα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πραγματοποιήστε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να πετύχετε περισσότερα στον επαγγελματικό τομέα ή μια εκδρομή για την ψυχαγωγία σας. Αν οι κινήσεις σας συνεχίσουν να γίνονται σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα, θα μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να μετριάσετε τις απαιτήσεις σας από τους άλλους, γιατί θα κουράσετε τους γύρω σας. Τα εξωτερικά γεγονότα θα σας υποχρεώνουν να δείχνετε τον καλύτερο εαυτό σας. Αναμένεται να νιώθετε πιεσμένοι και τα διλήμματά σας ολοένα και θα πληθαίνουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...