Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 24 Μαρτίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, γιατί δείχνετε πως δεν έχετε σταθερότητα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας, αλλά καλό είναι να μην αδιαφορείτε. Θα χρειαστεί να αλλάξετε υποχρεωτικά την τακτική που ακολουθούσατε ως τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είναι η καλύτερη ημέρα για να ζητήσετε πίστη και απόλυτη αφοσίωση προς το πρόσωπό σας. Η ημέρα είναι καλή για να αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά θα είναι πολλές και οι υποχρεώσεις σας. Αξίζετε πολλά και πρέπει να διεκδικήσετε ό,τι σας ανήκει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεχτείτε το σήμερα με τα θετικά και τα αρνητικά του, κρατώντας τις πολύτιμες εμπειρίες που θα σας χρειαστούν στο μέλλον. Αναπροσαρμόστε τον τρόπο σκέψης για να προχωρήσετε μπροστά αλλά και για να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να ωθήσετε τον εαυτό σας ή τους άλλους στα άκρα, ώστε να μειώσετε την απόσταση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και στα αγαπημένα πρόσωπα και να τους προσεγγίζετε με περισσότερη άνεση.

ΛΕΩΝ: Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για να δείξετε πώς νιώθετε ή για να πείτε τα παράπονά σας στο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον σας ούτε για να προβάλετε τις διεκδικήσεις σας στον εργασιακό χώρο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να σκεφτείτε πιο λογικά και πιο ψύχραιμα, αποβάλλοντας κάθε σκέψη για εκδίκηση. Με τα προσχήματα και τις συγκαλυμμένες καταστάσεις θα δημιουργηθούν μόνο παρεξηγήσεις και παρερμηνείες των προθέσεών σας.

ΖΥΓΟΣ: Αγχος και βιασύνη προκειμένου να τα προλάβετε όλα μπορούν να κουράσουν το σώμα και το νευρικό σύστημα. Εξασφαλίστε περισσότερες ώρες ύπνου και κάντε πιο υγιεινή διατροφή. Αφήστε πίσω καταχρήσεις και χαράξτε νέα πορεία στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε σωστά τον ελεύθερο χρόνο σας για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Σκεφτείτε την προοπτική να αλλάξετε λίγο την εμφάνισή σας, καθώς η εσωτερική ομορφιά σας θα φανεί μόνο αν έχετε καλή υγεία και καλή φυσική κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ημέρα θέλει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και συγκρατημένα νεύρα. Θα χρειαστεί να κάνετε περικοπές στα σχέδιά σας, καθώς ναι μεν στα έσοδά σας παρατηρείται μια κινητικότητα, αλλά δεν θα είναι τόσο μεγάλη όσο αυτή που χρειάζεστε στην πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισως κληθείτε να δώσετε μια βασική μάχη για κάτι που σας στέρησαν στον εργασιακό χώρο σας και αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο. Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα κάποια σχόλια που θα γίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην μπείτε στον πειρασμό να εμπιστευτείτε επαγγελματικά μυστικά σας σε πρόσωπα για την εχεμύθεια και την τιμιότητα των οποίων δεν είστε σίγουροι, γιατί, εκτός του ότι θα σας προδώσουν, θα εκμεταλλευτούν τις ιδέες σας και θα βγείτε χαμένοι.

ΙΧΘΥΣ: Μην περιπλέκετε τις συνεργασίες και τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, γιατί ως αποτέλεσμα θα έχει τις απώλειες στον οικονομικό τομέα σας. Ασχοληθείτε με τα ζητήματα που σας απασχολούν, αφήνοντας για αργότερα τα οικονομικά σχέδιά σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...