Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 28 Μαρτίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οταν φτάσετε στο απροχώρητο σε μια συζήτηση, πάρτε τα πράγματα από την αρχή. Κρατήστε τις αποστάσεις σας, αν χρειαστεί, από προσωπικές θέσεις του συντρόφου σας. Αλλάξτε τον τρόπο που κινείστε στην κοινωνική σας ζωή, για να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι πράξεις που θα κάνετε είναι σαφώς πιο αξιόπιστες μαρτυρίες από τα λόγια που θα πείτε. Το πρόβλημά σας τον τελευταίο καιρό είναι ότι δεν συμμερίζεστε τις απόψεις των άλλων. Η σημερινή ημέρα προβλέπεται να είναι εντυπωσιακή και απρόβλεπτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν στα άμεσα σχέδιά σας δεν είναι να τακτοποιηθείτε περιστασιακά, κάντε έναν σωστό οικονομικό προϋπολογισμό. Προσπαθήστε να συνεργαστείτε με όση υπομονή διαθέτετε, αλλά μη ζείτε κάτω από περιορισμούς που σας επιβάλλουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακούστε τη διαίσθησή σας και θα ξέρετε πώς να ενεργήσετε στις διαθέσεις του συντρόφου σας. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι να δείξετε υπομονή και αυτοσυγκράτηση. Αν δεν μπορείτε να δώσετε απαντήσεις σε αυτά που σας ρωτούν, η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση.

ΛΕΩΝ: Τα οικογενειακά θέματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο εσείς τα παρουσιάζετε. Βάλτε τάξη στον εαυτό σας δημιουργώντας στόχους που χρειάζονται πειθαρχία για να κατακτηθούν. Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να κάνετε λάθη και υπερβολές που θα σχολιαστούν αρνητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πανικοβάλλεστε στις οικονομικές δυσκολίες, γιατί θα κάνετε λάθη που οι άλλοι δύσκολα θα σας τα συγχωρήσουν. Οι αλλαγές που θα αποφασίσετε να κάνετε πράξη είναι για να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω.

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε την αφηρημάδα σας και προετοιμαστείτε να αποκτήσετε πολύτιμες εμπειρίες. Μη χαθείτε στον κόσμο των ονείρων, για να μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Μπείτε στους ρυθμούς της πραγματικότητας και αναζητήστε τη σωστή σας θέση στη ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συνδυάστε διασκέδαση με δουλειά και ψάξτε τη μέθοδο που θα καλύπτει τις ανάγκες σας. Μόνο αν κάνετε προεργασία αυτών που θέλετε θα διευκολυνθείτε. Πρέπει να καταλάβετε πως τα καλά αποτελέσματα δεν έρχονται εάν δεν καταβάλλετε προσπάθειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα επαγγελματικά σχέδια δεν σας επιτρέπουν να έχετε πολύ ελεύθερο προσωπικό χρόνο. Πείτε «τέλος» στις αδιαθεσίες που νιώθατε τον τελευταίο καιρό και εκτονώστε την ενέργεια και την ευεξία που θα νιώθετε σε πράγματα που θα σας ευχαριστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να μπείτε σε σκέψεις για το μέλλον σας, αλλά το όμορφο κλίμα στη συναισθηματική σας ζωή θα συνεχίζει ακμαίο, χαρίζοντάς σας όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας ή με ένα νέο πρόσωπο για εσάς τους αδέσμευτους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να μην αναλάβετε άλλες ευθύνες ή υποχρεώσεις και καταστρώστε το πρόγραμμα που σας εξυπηρετεί. Βάλτε το μυαλό σας να συνεργαστεί με τη λογική, για να έχετε καλά αποτελέσματα, μια που τις δυνατότητες για να αντεπεξέλθετε τις διαθέτετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Επιτρέψτε στη διαίσθησή σας να επέμβει στις αποφάσεις σας, ελέγχοντας πρώτα αν μπορεί να γίνει βοηθός σας σε στιγμές αναποφασιστικότητας. Εάν καταφέρετε να αποφύγετε συνεργάτες ισχυρογνώμονες θα είναι πολύ καλό για τη μετέπειτα εξέλιξή σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...