Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 29 Μαρτίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να είστε υπέρ του διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεων, αλλά ενδέχεται κάποιες φορές να νιώσετε ότι απειλούνται επικίνδυνα κάποια από τα συμφέροντά σας και να σιωπήσετε. Αναβάλετε ουσιαστικές οικονομικές συζητήσεις για μια άλλη μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Απομυθοποιήστε άτομα κύρους, τα οποία ήταν η αιτία που βρισκόσασταν στα μετόπισθεν. Αξιοποιήστε σωστά κάθε απόφασή σας, ορθώστε το ανάστημά σας και μην κάνετε πίσω. Φροντίστε να συναναστρέφεστε με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η οριοθέτηση των αναγκών σας θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα σας τροφοδοτήσει με ψυχική ενέργεια. Ξεπεράστε πιθανές συγκρούσεις και διενέξεις με τους γύρω σας. Μη χαλάτε τις εμπνεύσεις σας ασχολούμενοι με θέματα που δεν σας ταιριάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας δοθούν περισσότερες ευκαιρίες, προκειμένου να αναθεωρήσετε κάποιες από τις στάσεις σας και να ακολουθήσετε πιο ήπιες τακτικές στις συνδιαλλαγές σας. Η καθιέρωσή σας στον επαγγελματικό χώρο θα έρθει μόνο εάν είστε υπομονετικοί.

ΛΕΩΝ: Η αυτοσυγκράτηση μπορεί να μην είναι στις συνειδητές προθέσεις σας, όμως επιβάλλεται να την έχετε για να αποσπάσετε θετικές κριτικές από τους γύρω σας και να κλέψετε την παράσταση. Σταματήστε να μπερδεύετε τα επαγγελματικά σας θέματα με τη συναισθηματική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν δείτε τα πράγματα περισσότερο αντικειμενικά και λιγότερα εγωιστικά, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι ικανοποιητικές, γι’ αυτό μην περιστρέφεστε γύρω από τον εαυτό σας. Βρείτε χρόνο να παρακολουθήσετε θεάματα που σας ευχαριστούν και ανεβάζουν την ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι πειρασμοί γύρω σας μπορεί να είναι δελεαστικοί, αλλά είναι και ταυτόχρονα επικίνδυνοι. Αποφύγετε να ενδώσετε σε οποιουδήποτε είδους παρανομίες, όσες δυσκολίες και αν συναντήσετε. Απαιτήστε ό,τι δικαιωματικά σας αξίζει και αφήστε να φανεί η αξία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ισως το μέλλον να είναι αβέβαιο, αλλά εσείς το κάνετε ακόμα περισσότερο, με το να κόβετε τις γέφυρες γύρω σας και ξεχνώντας όσους σάς στήριξαν. Κάντε ελιγμούς εκεί όπου χρειάζεται. Αναπτύξτε τις δημόσιες σχέσεις σας για να πετύχετε περισσότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη βάλετε στο περιθώριο καταστάσεις που θα τις ξαναβρείτε μπροστά σας. Αναβάλλοντας να δώσετε λύσεις θα κωλυσιεργείτε και θα αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια. Αποφύγετε να δείξετε εμπιστοσύνη σε άτομα που λένε μόνο μεγάλα λόγια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το αποτέλεσμα στο στοίχημα που έχετε βάλει με τον εαυτό σας, να καταφέρετε κάποιες συμφωνίες με τους δικούς σας όρους, θα είναι το επιθυμητό, γι’ αυτό μη φανείτε τόσο αδιάλλακτοι. Εστιάστε την προσοχή σας σε ένα επαγγελματικό σας θέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχετε πολλά να θέσετε υπό τον έλεγχό σας. Μην μπλοκάρετε όταν πρέπει να δράσετε άμεσα. Ενεργοποιηθείτε και μη βάζετε φρένο στις επιθυμίες σας. Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί σε θέματα που θα αφορούν άτομα του εργασιακού σας χώρου.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν αρχίσετε να νιώθετε ασφαλείς και ήρεμοι, θα δείτε τα πράγματα να παίρνουν τον δρόμο τους. Οι αντιστάσεις στις εύκολες λύσεις θα σας ανταμείψουν με καλύτερες επιλογές. Φροντίστε οι οικονομικές σας διαπραγματεύσεις να γίνονται υπό πλήρη μυστικότητα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...