Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Κινέζος που για 28 ολόκληρα χρόνια ζούσε διπλωμένος στη μέση είδε τον…...

«Είμαι χαρούμενος, έχω ελπίδα» δήλωσε Κινέζος που πέρασε 28...

Πένθος για την Μπιζόγλη, «έχασε» τον πατέρα της

Πολύ στενόχωρο και δύσκολο θα είναι για την αγαπητή...

Η Σκορδά δεν βλέπει… μέλλον στον Σκάι

Η Σκορδά είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 3 Απριλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οι ενισχύσεις που θα έχετε από τρίτα πρόσωπα θα φέρουν εξελίξεις στις συναλλαγές σας, αλλά αναπόφευκτα θα προβληματιστείτε για τα συναισθηματικά σας. Οι ικανότητες θάρρους και αυτοελέγχου που διαθέτετε θα σας βοηθήσουν σε μια υπόθεσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις ή οι διαφωνίες από ζωτικούς τομείς της ζωής σας. Αποφύγετε να αρχίσετε κάτι σημαντικό, καθώς απαιτείται προσοχή στις κινήσεις σας. Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να αποφύγετε ενέργειες που είναι άκρως αντιπαραγωγικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε τρόπους να αμυνθείτε στα δύσκολα εξωτερικά γεγονότα που συμβαίνουν, γιατί μόνο έτσι θα βρείτε λύσεις στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θέματα. Μην εγκαταλείπετε ό,τι σας δίνει χαρά και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νέοι στόχοι και νέες γνωριμίες κάνουν την εμφάνισή τους στον ορίζοντα. Οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες, ενώ μέσα στο πρόγραμμα είναι να εντυπωσιαστείτε και σε ερωτικό επίπεδο. Για να μη χάσετε αυτούς που αγαπάτε, εκφράστε την αγάπη σας σε καθημερινή βάση.

ΛΕΩΝ: Υπομονή στις καθυστερήσεις και προσοχή στις όποιες κινήσεις σας. Εργασία, υγεία, αντοχές, σχέσεις αλλά και οικονομικά θα είναι στο στόχαστρο και θα δημιουργήσουν ένα κομφούζιο. Προτιμήστε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας από το να απογοητεύεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ποικιλία που θα υπάρχει στις εναλλαγές, στο κλίμα και στην έκβαση των υποθέσεών σας επιβάλλει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην πτοηθείτε από δυσκολίες. Ξεπεράστε ό,τι σας ταλαιπώρησε αρκετά στο παρελθόν και αναζωογονηθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Τα πράγματα ναι μεν θα προχωρούν, αλλά θα κάνουν την καθημερινότητά σας αρκετά επεισοδιακή, καθώς υποσχέσεις που είχατε πάρει από τρίτους θα αποδειχθούν ψεύτικες. Για να αντεπεξέλθετε σε προκλήσεις, φανείτε δυναμικοί και εργατικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να αποφύγετε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις, φροντίστε να βρείτε λύσεις, έστω και αν θα είναι πρόχειρες. Η αναζωπύρωση ξεχασμένων υποθέσεων θα σας αναστατώσει. Διοχετεύστε την υπερένταση στον ερωτικό τομέα και περάστε ένα υπέροχο βράδυ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να προκύψει κάποιο γεγονός που θα σας στενοχωρήσει, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε να αρχίσετε κάτι σοβαρό στη ζωή σας αυτό το διάστημα. Διεκδικήστε ό,τι σας ανήκει και μάθετε να μη χαρίζετε τίποτα σε κανέναν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί για να μην κάνετε λάθη στα προσωπικά ή στα οικονομικά σας που σας δυσκολεύουν. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες γίνεται, για να ξεπεράσετε τις διακυμάνσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα σε συμβόλαια, συζητήσεις και συνεργασίες που θα σας προτείνουν και μην υπογράψετε ή συμφωνήσετε αν δεν είστε βέβαιοι ότι κάνετε σωστή κίνηση. Είναι τελείως λάθος να εμπιστεύεστε άτομα που στο παρελθόν σάς έχουν προδώσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην ανησυχείτε εάν κρίνετε ότι πρέπει να αρνηθείτε μια πρόταση ή χρειαστεί να ματαιώσετε κάποιο από τα σχέδιά σας. Κάθε εμπόδιο για καλό και θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες. Κρατήστε αποθέματα δυνάμεων και μην τις εξαντλείτε όλες σε επαγγελματικά θέματα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...