Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 5 Απριλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Για να κατασταλάξετε σε νέες πεποιθήσεις απαιτείται να έχετε περισσότερες εμπειρίες, μια και αυτές θα διαφοροποιήσουν σωστότερα τους μελλοντικούς στόχους σας. Ασυνήθιστες προοπτικές είναι πιθανόν να παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν πάψετε να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, θα κάνετε μεγάλα βήματα προόδου και θα δείτε καθαρά όλα τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματά σας. Ασχοληθείτε με τα φιλικά και αγαπημένα σας πρόσωπα, και όχι μόνο με τα επαγγελματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να κάνετε ανοίγματα, αλλά μελετήστε τα βήματά σας για να μη σας οδηγήσουν σε κακοτοπιές και οι αλλαγές που θα κάνετε να μην έχουν επιπτώσεις στις σχέσεις σας. Προστατεύστε την υγεία σας και μην αφήσετε το νευρικό σας σύστημα να καταρρεύσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μη χάσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν πρέπει να λειτουργήσετε με περισσότερο νεύρο. Στα δύσκολα σημεία δείξτε μεγαλοψυχία και διάθεση συμβιβασμού. Μη σας τρομάζουν τα μεγάλα λόγια από συνεργάτες που ξέρετε ότι είναι θρασύδειλοι.

ΛΕΩΝ: Απαιτείται να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να προχωρήσουν θετικά οι υποθέσεις σας. Αυτοσυγκέντρωση, σύνεση και παρατηρητικότητα θα διαφοροποιήσουν τις στρατηγικές σας. Νέες ιδέες και σχέδια θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην εμμένετε σε βραχυπρόθεσμους στόχους, καθώς πολλοί από αυτούς εξαρτώνται από τρίτους και θα πρέπει να έχετε κάνει ήδη σωστή διαχείριση των υποθέσεών σας. Βάλτε στη θέση τους όσους σας ζητούν μονίμως οικονομική υποστήριξη.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και βαρύτητα στο πώς θα συνδυάσετε την ευαισθησία σας με τις φιλοδοξίες σας, χωρίς να δίνετε σε όσους βρίσκονται κοντά σας δικαιώματα. Θέστε όρια σε άτομα που είναι ανεπίδεκτα μαθήσεως και μην μπλοκάρετε την ενέργειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε θέματα γενικών προοπτικών εμφανίζονται δυνατότητες να κάνετε διαφοροποιήσεις στη ζωή σας, αλλά μέσα από μονοπάτια που τα χαρακτηρίζει η πρωτοτυπία. Η εξέλιξη της προσωπικής σας σχέσης θα εξαρτηθεί από τις αμοιβαίες υποχωρήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να βλέπετε πιο ανάλαφρα κάτι που παίρνετε πολύ στα σοβαρά. Κινηθείτε με άνεση και αυτοπεποίθηση για να ξεμπλοκάρετε από καταστάσεις που σας κρατούν καθηλωμένους. Ξεπεράστε την ανάγκη σας να είστε προσκολλημένοι στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επιτυχίες σας θα είναι ανάλογες της δύναμης που θα επιδείξετε. Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε αρκετά για να πετύχετε μια γενική αναβάθμιση της ζωής σας χωρίς βοήθεια από τρίτους. Η αισιοδοξία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντιμετωπίζετε τα πράγματα με νέο πνεύμα και αυτό είναι το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε. Διατηρήστε αυτό το στιλ και κατασταλάξτε ως προς τις αξίες που θέτετε. Λόγω των κοινωνικών δραστηριοτήτων σας θα επιφορτιστείτε με νέες υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να προχωρήσετε σε αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο πρέπει να οργανωθείτε περισσότερο και να καταβάλετε παραπάνω προσπάθεια. Μπορείτε να βασιστείτε στο γούστο σας, αλλά μη βιαστείτε να αποφασίσετε, αν δεν εξετάσετε πρώτα πολλές ιδέες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...