Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 7 Απριλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Η πληροφόρηση σε ό,τι σας ενδιαφέρει και η ανάλυση των δεδομένων θα σας είναι πολύ χρήσιμη. Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας, γίνετε περισσότερο ελαστικοί με τους γύρω σας. Περνώντας με σωστά επιχειρήματα τις απόψεις σας, θα έχετε οικονομικά οφέλη.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας απασχολήσει έντονα η πνευματική πλευρά της ζωής σας και αυτή η αντιπαράθεση θα σας κάνει να δείτε πολλά. Ανακαλύψτε τα σημεία όπου είστε δυνατοί και αδύναμοι. Κάντε μικρές παρεμβάσεις στο σπίτι σας και αλλάξτε διακόσμηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν πρέπει να καθυστερείτε στις επιλογές σας αποφασίζοντας να δεσμευτείτε με συγκεκριμένες ενέργειες. Η σημερινή μέρα θα βάλει νέες βάσεις ανάπτυξης ως προς το μέλλον. Η πραγματικότητα, ό,τι και να κάνετε, δεν αλλάζει, γι’ αυτό πρέπει να την παραδεχτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που μπορεί να επηρεάσουν την πρόοδό σας τώρα που είναι περίοδος εξελίξεων στο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον σας. Μια κοινωνική πρόκληση θα σας βοηθήσει να δείτε τις καινούργιες προδιαγραφές που δημιουργούνται.

ΛΕΩΝ: Αν δεν είστε έτοιμοι να πληρώσετε τις συνέπειες, διατηρήστε μια ηρεμία και αποφύγετε ρήξεις με τρίτους. Υπερασπίστε την εργασία σας χωρίς λάθη στην οικονομική διαχείριση. Μάλλον τον τελευταίο καιρό τρέχετε χωρίς στόχο και χωρίς προορισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βελτιώστε τις σχέσεις σας και λύστε προβλήματα που σας οδηγούν σε ψυχολογικό αδιέξοδο. Πείστε τον εαυτό σας για κάτι που πρέπει να κάνετε, αλλάζοντας τη συμπεριφορά σας σε βασικούς τομείς. Αρχίστε να αφήνετε πίσω το παρελθόν και δεχτείτε τη νέα τάξη πραγμάτων.

ΖΥΓΟΣ: Αξιοποιήστε πληροφορίες αλλά και τις νέες προτάσεις που θα σας γίνουν. Η κίνηση στον επαγγελματικό τομέα και οι αιφνίδιες αλλαγές θα σας δώσουν υποσχέσεις και νέες προοπτικές. Εμπλουτίστε την καθημερινότητά σας με ουσιαστικές συζητήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να συμβούν αυτά που επιθυμείτε, πρέπει να ενεργήσετε αποφασιστικά και γρήγορα, αλλά και να οριοθετήσετε τις αλλαγές σε κάτι που μεθοδεύετε καιρό. Απομονωθείτε για λίγο, αν σας έχουν κουράσει όσα συμβαίνουν γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μετριάστε την απότομη συμπεριφορά που έχετε κάποιες φορές χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος, καθώς μόνο έτσι θα έχετε τους άλλους συμμάχους στο πλευρό σας. Εκφράστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα συναισθήματα που έχετε και δείξτε την αγάπη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε χρόνος για ανούσιες διαπραγματεύσεις ή ταλαντεύσεις ανάμεσα στο συναίσθημα και στη λογική. Μόνο εσείς μπορείτε να οριοθετήσετε τις αλλαγές. Για να μπορέσετε να χαλαρώσετε, πρέπει να βάλετε μια τάξη στις σκέψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήνετε στους άλλους τα περιθώρια να αλλάξουν τις κατευθύνσεις που έχετε χαράξει, ειδικά αν είναι άτομα που έχετε καταλάβει τους σκοπούς τους. Για κάθε επαγγελματική κίνηση που θέλετε να κάνετε, πρέπει πρώτα να σκεφτείτε καλά.

ΙΧΘΥΕΣ: Πλησιάστε αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συνεργάτες με καλές προθέσεις και διαθέσεις, ώστε να απολαύσετε τα σημαντικά οφέλη στη ζωή σας τώρα, αλλά και στο μέλλον. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...