Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Κινέζος που για 28 ολόκληρα χρόνια ζούσε διπλωμένος στη μέση είδε τον…...

«Είμαι χαρούμενος, έχω ελπίδα» δήλωσε Κινέζος που πέρασε 28...

Πένθος για την Μπιζόγλη, «έχασε» τον πατέρα της

Πολύ στενόχωρο και δύσκολο θα είναι για την αγαπητή...

Η Σκορδά δεν βλέπει… μέλλον στον Σκάι

Η Σκορδά είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Αντικρίστε κατάματα την πραγματικότητα και αντιμετωπίστε την ως έχει για να κατευθυνθείτε σωστά στο παρόν και το μέλλον, και να μην κάνετε συνέχεια αναδρομές στο παρελθόν. Μόνο αν καθίσετε και τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας θα δείτε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Οταν δίνονται μάχες υπάρχουν λάφυρα, αλλά υπάρχουν και ζημιές. Βρείτε μέσα σε αυτή την τρέλα χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να ξεκουραστείτε για να αποφορτίσετε το νευρικό σας σύστημα. Ακόμα κι αν έχετε να αντιμετωπίσετε μεγάλες δυσκολίες, θα τα καταφέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εχετε βάλει σκοπό να ενισχύσετε τα οικονομικά σας και πολύ καλά κάνετε. Χαράξτε, λοιπόν, καινούργια τακτική, αφήνοντας στην άκρη λάθη και υπερβολές του παρελθόντος. Ζητήσετε από άτομα με τα οποία συνδέεστε κατά κάποιον τρόπο να πράξουν όπως εσείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή το θέμα δεν είναι να καλύπτετε επαρκώς μόνο τις καθημερινές ανάγκες σας, αποφασίστε να κάνετε σημαντικές και αποδοτικές αλλαγές στον οικονομικό σας τομέα. Δώστε έμφαση στα έντονα συναισθήματά σας, που δείχνουν τις ουσιαστικές ανάγκες σας.

ΛΕΩΝ: Με επίμονη προσπάθεια και ευσυνείδητη εργασία θα καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα, ακόμα κι αν αυξηθούν τα έξοδά σας ή αν τα έσοδά σας δεν είναι ανάλογα των προσδοκιών σας. Προχωρήστε σε κάποιες αναθεωρήσεις που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι υποχωρήσεις θα αρχίσουν να γίνονται το μεγαλύτερο όπλο σας. Συμβαδίστε με τους άλλους και αισθανθείτε πως μπορείτε να μοιραστείτε πράγματα μαζί τους. Η μέρα έχει αρκετές παγίδες, γι’ αυτό κρατηθείτε μακριά από κάθε λογής αδικαιολόγητο εγωισμό.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε να είστε πιο δοτικοί χωρίς να φρενάρετε το μέλλον σας. Θα ξυπνήσουν αρκετά απωθημένα σας, αλλά βρίσκεστε κοντά στο να κλείσετε κάποιους αισθηματικούς κύκλους. Μετρήστε σωστά τις αξίες της ζωής και καταστρώστε το δικό σας πρόγραμμα αναλόγως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακολουθήστε μεθόδους που μπορούν να σας βοηθήσουν σημαντικά στις συνεργασίες σας και να σας προφυλάξουν από άσκοπους κινδύνους στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μπείτε στην ενεργό δράση και αρχίστε να ασχολείστε με τα μακρόπνοα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην προσπαθήσετε να αντεπεξέλθετε σε όλες τις απαιτήσεις των ανώτερων σας, γιατί κινδυνεύετε να εξαντληθείτε. Επικεντρωθείτε σε θέματα οικογενειακά, που επιζητούν άμεση λύση. Εστω και με καθυστερήσεις, θα έχετε λύσεις ικανοποιητικές και στα πιο δύσκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τολμήστε να αλλάξετε κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος που φρενάρουν την εξέλιξή σας και κανονίστε ορισμένα θέματα που δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε την καθημερινότητά σας. Οι προοπτικές σας να πετύχετε περισσότερα θα είναι πολλές και διαφορετικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην υποχωρείτε σε θέματα που έχετε κουραστεί να προωθήσετε και μην επιτρέψετε στους οικείους σας να εκμεταλλευτούν την αδυναμία που τους έχετε. Αν και προτιμάτε τις παλιές, καλές συνταγές, θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε νέο εργασιακό κύκλο.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε ένα νέο πρόγραμμα για να βάλετε σε τάξη τα επαγγελματικά σας θέματα και προσδιορίστε τη θέση σας σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις. Μην αφήσετε τον ανταγωνισμό να περάσει μπροστά, ενώ εσείς μένετε πίσω.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Οργισμένη ανάρτηση της Λιόλιου για τις ατάκες του Ψινάκη στο «J2US»

Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» μέσω Instagram τον Ηλία Ψινάκη...