Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κινέζος που για 28 ολόκληρα χρόνια ζούσε διπλωμένος στη μέση είδε τον…...

«Είμαι χαρούμενος, έχω ελπίδα» δήλωσε Κινέζος που πέρασε 28...

Πένθος για την Μπιζόγλη, «έχασε» τον πατέρα της

Πολύ στενόχωρο και δύσκολο θα είναι για την αγαπητή...

Η Σκορδά δεν βλέπει… μέλλον στον Σκάι

Η Σκορδά είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο...

Ο σάτυρος αρχαιοφύλακας της Νισύρου έδειχνε πορνογραφικό υλικό στο σπίτι του σε...

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου, «φορτωμένος» με βαρύτατες κατηγορίες,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε την πυγμή σας και την ικανότητά σας να αναγνωρίζετε ποιοι θέλουν πραγματικά το καλό σας και αντιμετωπίστε κατά πρόσωπο αυτούς που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν. Προσεγγίσετε τους στόχους σας και αρχίστε να τους υλοποιείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ικανοποιήστε τις επαγγελματικές σας ανάγκες μόνο εάν υπάρχει αντάλλαγμα. Μη χαρίζεστε ή μην αφήνετε ασάφειες να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και προστριβές. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα και θα κλείσετε συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι κολακείες που σας λένε μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε πιο όμορφα, αλλά καλό θα ήταν να σας βάλουν σε πειρασμό και να σκεφτείτε το γιατί σας τις λένε. Θα αυξηθεί κατά πολύ η γοητεία σας και θα μπορείτε να εντυπωσιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μπορέσουν να σας εμπιστευθούν οι συνεργάτες σας, θα πρέπει να τους δείξετε την αξία σας. Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να τους πείσουν, εάν δεν συνοδεύονται από έργα. Ατομα κύρους δείχνουν έτοιμα να σας στηρίξουν ώστε να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ: Με γνώμονα τη λογική προχωρήστε σε πράξεις, γιατί οι λάθος και οι βιαστικές κινήσεις για να τους πείσετε γρηγορότερα δεν θα σας βοηθήσουν στους στόχους σας. Αρχίστε να κάνετε όνειρα και επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για να τους δώσετε αληθινή μορφή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προστατέψτε τα δικαιώματά σας και μην αφήσετε στους άλλους περιθώρια να τα καταπατήσουν. Φανείτε προνοητικοί στην επιλογή που θα κάνετε για να διαλέξετε συνεργάτες. Αναμένονται αρκετές αλλαγές, που δεν πιστεύατε ότι μπορούσαν να γίνουν.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε τάξη στη ζωή σας και στον συναισθηματικό σας τομέα. Μην αρνηθείτε προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις, που μπορούν να σας αποδώσουν τα μέγιστα. Οι εντάσεις και οι προστριβές στον εργασιακό χώρο θα μειωθούν στο ελάχιστο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αγχώνεστε για πράγματα που δεν εξαρτώνται από εσάς τους ίδιους. Δείτε λίγο τις προσωπικές σας ανάγκες, ενώ δεν πρέπει να είστε τόσο εύθικτοι και να στενοχωριέστε για τις κριτικές που σας γίνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μαζέψτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε προτού κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια. Οι δισταγμοί και οι φοβίες που έχετε μόνο καθυστέρηση φέρνουν σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Πραγματοποιήστε επαγγελματικές συναντήσεις, που θα σας επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με ψυχραιμία θα βρείτε σωστές λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί. Η νευρικότητα και ο εγωισμός θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις και θα σας απομακρύνουν από τις ανάγκες και τα θέλω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φιλικό σας πρόσωπο θα εκδηλώσει για εσάς συναισθήματα που μέχρι τώρα δεν είχατε αντιληφθεί και υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας. Αφεθείτε στη μαγεία των σχέσεων, χωρίς να σας πιάνει ο συνηθισμένος σας πανικός.

ΙΧΘΥΕΣ: Αρκετές ευκαιρίες θα υπάρχουν και στον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές που θα έχετε με συνεργάτες θα ευνοούν τα σχέδιά σας. Συζητήστε με τους συνεργάτες σας κάποιο επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...