Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Παπασπηλιόπουλος – Σαμαρά: Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει… έρωτας!

«Ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται» λέει ένα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 02 Μαΐου

ΚΡΙΟΣΑκολουθήστε ρυθμούς και πρότυπα που ταιριάζουν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 21 Απριλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Η εγκατάλειψη των αναγκών σας θα είναι το τίμημα της απομάκρυνσης από τους στόχους σας. Αν δοκιμάσετε τη σχέση σας, οι συνθήκες θα γίνουν πιο δύσκολες απ’ ότι φαντάζεστε. Από αυτά που θα υποσχεθείτε μέχρι αυτά που θα πράξετε υπάρχει απόσταση.

ΤΑΥΡΟΣ: Δρομολογήστε τις σκέψεις σας και ο σύντροφός σας θα υπερβεί τις ανασφάλειες που έχει. Μαζί μπορείτε να τα καταφέρετε θαυμάσια, αρκεί να πιστέψετε στις δυνάμεις σας. Η ψυχολογική σας διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο, γι’ αυτό φροντίστε να είναι καλή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείξτε ψυχραιμία και μην προκαλείτε εντάσεις, που θα φέρουν προβληματισμούς στη ζωή σας. Να είστε μεθοδικοί στις κινήσεις σας, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε τον λόγο. Μην αφήσετε μία κίνησή σας να καταστρέψει ό,τι έχετε χτίσει με κόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αναμνήσεις σας θα παίξουν ρόλο ρυθμιστή στις τρέχουσες σχέσεις σας. Βάλτε σε εφαρμογή κάποια σχέδια που έχουν ωριμάσει με την πάροδο του χρόνου. Η επικοινωνία σας θα προσκρούσει σε αρκετά εμπόδια και θα πρέπει να φροντίσετε να είστε ήρεμοι.

ΛΕΩΝ: Περιορίστε το άγχος που σας έχει καταβάλει, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλετε τις φωνές. Ισως πρέπει να διακόψετε κάποια σχέση σας που κρύβει μια συνωμοσία εις βάρος σας. Ανατρέψτε τα δεδομένα και επιχειρήστε να ανοίξετε καινούργιες πόρτες στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα απεγκλωβιστείτε από ένα περιβάλλον από το οποίο πρέπει να ξεφύγετε. Στον δρόμο σας θα βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα, προβληματισμούς και εμπόδια. Συνδυάστε την αντίληψη με την πείρα σας, ώστε να είστε πιο προσαρμοστικοί στις νέες συνθήκες.

ΖΥΓΟΣ: Οι αλλαγές σχεδίων θα σας αναστατώσουν και θα φορτίσουν το κλίμα στον εργασιακό χώρο σας. Επικεντρωθείτε στο παρόν και εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που έχετε. Με τις κατάλληλες διεργασίες μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ισορροπήσετε σε πρακτικό και ψυχολογικό επίπεδο. Προκαλέστε τον εαυτό σας ερχόμενοι αντιμέτωποι με τα πραγματικά σας αισθήματα. Η ανάγκη σας για διασυνδέσεις θα σας φέρει σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποκτήστε σαφέστερη εικόνα σχετικά με το τι ακριβώς θέλετε στη ζωή σας. Διαμορφώστε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς, κάνοντας απογραφή των πράξεων σας. Αρκετή βοήθεια θα έχετε από τις υπάρχουσες σχέσεις σας και από πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρχίστε να αλλάζετε τον τρόπος σκέψης σας σε σχέση με αυτά που πραγματικά θέλετε. Εντοπίστε αυτά που σας μπλοκάρουν και καθυστερούν τα σχέδιά σας. Θα διαπιστώσετε πως κάποιες πεποιθήσεις σας λειτουργούν ανασταλτικά όσον αφορά την πρόοδό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνειδητοποιήστε πως υπάρχει και άλλα πράγματα που μπορεί να ομορφύνουν τη ζωή σας. Με αργά βήματα και σωστή διαχείριση θα πετύχετε οικονομική ανάκαμψη και κέρδος που θα πηγάζει από δραστηριότητες που θα σας ικανοποιούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Εξετάστε τους ρόλους που παίζετε εσείς και οι άλλοι, και δεχτείτε τη ζωή όπως έχει σκηνοθετηθεί. Μπορεί τα εμπόδια να μη λείψουν, αν όμως δεν παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό της στιγμής, ακόμα και κάποιες συζητήσεις μπορεί να δώσουν φτερά στα όνειρά σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Οργισμένη ανάρτηση της Λιόλιου για τις ατάκες του Ψινάκη στο «J2US»

Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» μέσω Instagram τον Ηλία Ψινάκη...