Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Κινέζος που για 28 ολόκληρα χρόνια ζούσε διπλωμένος στη μέση είδε τον…...

«Είμαι χαρούμενος, έχω ελπίδα» δήλωσε Κινέζος που πέρασε 28...

Πένθος για την Μπιζόγλη, «έχασε» τον πατέρα της

Πολύ στενόχωρο και δύσκολο θα είναι για την αγαπητή...

Η Σκορδά δεν βλέπει… μέλλον στον Σκάι

Η Σκορδά είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 25 Απριλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Θα δικαιωθείτε γι’ αυτά που πιστεύετε και γι’ αυτά που ελπίζετε. Μπορεί οι εποχές να είναι δύσκολες, μη σταματήσετε όμως να προσπαθείτε και να εργάζεστε για ένα καλύτερο αύριο. Φροντίστε να βρείτε καινούργια διαδρομή που θα σας οδηγήσει στη νίκη.

ΤΑΥΡΟΣ: Μέσα από τις αναπόφευκτες αντιξοότητες και τις αναγκαστικές μάχες που καλείστε να δώσετε στον εργασιακό χώρο σας εκμεταλλευτείτε τις καλές στιγμές, που δεν θα λείψουν. Σήμερα θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να κινηθείτε με άνεση στον χώρο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διευρύνετε τις επαγγελματικές και κοινωνικές επιδιώξεις σας χωρίς να επηρεάζεστε από κάποια άτομα που με τη συμπεριφορά τους πολύ συχνά σας προκαλούν. Οι εντάσεις που υπήρχαν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα αρχίσουν σταδιακά να καταλαγιάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αναστάτωση που επικρατεί στη ζωή σας θα προκαλέσει έντονα φορτισμένο κλίμα. Οι συζητήσεις που θα κάνετε στον εργασιακό χώρο σας θα είναι παραπάνω από πολλές. Ερωτικά υπάρχει ενδιαφέρον και έχετε τύχη, αλλά θα διατηρηθεί μια ρευστότητα.

ΛΕΩΝ: Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, μόνο και μόνο για να μην αφήσετε καμία συνεργασία να πάει χαμένη. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι πολύ εποικοδομητικές για εσάς. Εξωτερικά γεγονότα θα επηρεάσουν την εργασία, την καριέρα και τις προσωπικές σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν θα μείνετε παραπονεμένοι αισθηματικά. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, γιατί θα υποδαυλίσετε αντιπάθειες και αντιζηλίες. Τα διλήμματα που κυριαρχούν στη ζωή σας δεν σας βοηθούν να αποφύγετε μια στενοχώρια.

ΖΥΓΟΣ: Σίγουρα δεν χρειάζεται να καλλιεργήσετε το έδαφος για δυσάρεστα σχόλια. Μην εκτεθείτε σε κινδύνους, γιατί κάποιες μέρες θα είναι άκρως ανατρεπτικές και εκρηκτικές. Να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας, ειδικά σε όσες έχουν κίνητρο τον εγωισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προκαλείτε τους συνεργάτες σας με ανόητα σχόλια, γιατί θα ρισκάρετε την ανέλιξή σας. Να θυμάστε πως ναι μεν η τύχη είναι τυφλή, αλλά δεν είναι πάντα παρούσα. Σε νέα έξοδα θα σας βάλουν οι ανάγκες σας για την προσωπική σας ζωή και το σπίτι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καταπολεμήστε την ανυπομονησία σας και κρατηθείτε μακριά από εντάσεις που θα φέρουν απροσεξίες στις κινήσεις σας και θα καταλήξουν σε λάθη. Τώρα δεν είστε σε θέση να κρίνετε, αλλά αργότερα, όταν οι δυσκολίες θα είναι λιγότερες, θα σας είναι πιο εύκολο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τώρα που όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους προσέξτε να μη χαλάσετε την ευνοϊκή πορεία σας. Επειδή πολλά μπορεί να αλλάξουν στην προσωπική σας ζωή, φροντίστε να μη βάλετε κι εσείς το χεράκι σας και καταλήξετε να μετανιώνετε για τις πράξεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το μόνο βέβαιο είναι ότι επενδύσεις χωρίς εγγυήσεις και μέλλον δεν σας χρειάζονται. Καλή η διαίσθησή σας, αλλά δεν φτάνει, αν δεν συνοδεύεται από τη λογική. Προστατέψτε την υγεία σας και τον οργανισμό σας από τις εντάσεις και τους εκνευρισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ευαισθησία σας θα χτυπήσει κόκκινο και τα συναισθήματά σας θα είναι πιο έντονα. Απρόοπτα γεγονότα και ανατροπές θα σημειωθούν τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας σάς δημιουργούν άλυτα προβλήματα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Οργισμένη ανάρτηση της Λιόλιου για τις ατάκες του Ψινάκη στο «J2US»

Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» μέσω Instagram τον Ηλία Ψινάκη...