Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Κινέζος που για 28 ολόκληρα χρόνια ζούσε διπλωμένος στη μέση είδε τον…...

«Είμαι χαρούμενος, έχω ελπίδα» δήλωσε Κινέζος που πέρασε 28...

Πένθος για την Μπιζόγλη, «έχασε» τον πατέρα της

Πολύ στενόχωρο και δύσκολο θα είναι για την αγαπητή...

Η Σκορδά δεν βλέπει… μέλλον στον Σκάι

Η Σκορδά είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 28 Απριλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Μην περιμένετε από τους άλλους να σας πουν πόσο χρήσιμοι είστε στον επαγγελματικό χώρο σας. Δώστε περισσότερη έμφαση στον ρομαντισμό, στη δημιουργικότητα και στο αποτέλεσμα, για να αποκτήσετε μια φιλική ατμόσφαιρα με τα άτομα που αγαπάτε και ενδιαφέρεστε πραγματικά για αυτούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεπεράστε τα λάθη του παρελθόντος για να προχωρήσετε μπροστά και να εξελιχθείτε μέσα στη σχέση σας. Η διάθεση συνεργασίας που θα δείξει ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει να τον προσεγγίσετε πιο εύκολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προνοήστε για τις παγίδες που στήνουν κάποιοι με επιμέλεια σε βάρος σας, για να μην τους δώσετε τη χαρά της νίκης. Τα συναισθήματά σας κάποιες φορές γίνονται θυελλώδη και κάποιες κρύβονται πίσω από ένα ήρεμο παρουσιαστικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για να μην εκδηλωθούν καβγάδες, φροντίστε να μη δώσετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε. Ενα ξεκαθάρισμα με καλοπροαίρετη διάθεση θα είναι χρήσιμο. Συνειδητοποιήστε ότι το απόθεμα των δυνάμεών σας δεν είναι επαρκές, για να βγάλετε άνετα τη μέρα.

ΛΕΩΝ

Μη δώσετε συνέχεια σε ό,τι ακούσετε, γιατί κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε και να παρερμηνευτούν τα λόγια σας. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν διαφωνίες, γι’ αυτό δεν πρέπει να κάνετε λάθη τακτικής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή η μυστικότητα που θέλετε να διατηρείτε στην προσωπική σας ζωή, αλλά μην το παρακάνετε. Με το να καταπιέζετε τις πραγματικές ανάγκες σας, καταλήγετε να προκαλείτε συνεχείς εντάσεις. Κάντε το καλύτερό σας χωρίς να περιμένετε άμεση ανταπόδοση, κατανόηση ή παραδοχή.

ΖΥΓΟΣ

Η επιτυχία στον συναισθηματικό τομέα είναι δεδομένη, είτε η σχέση σας έχει σταθερό χαρακτήρα είτε περιστασιακό. Η προσωπική ζωή θα περάσει κρίση, αλλά μέσα από αυτήν θα ξεπροβάλει μια νέα πτυχή της σχέσης σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το κλίμα θα είναι κάπως περίεργο και έκτακτες υποχρεώσεις θα πιέζουν τις υπάρχουσες. Στηριχτείτε σε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους για να βγείτε από αδιέξοδα. Βρείτε χρόνο για αναπροσαρμογές και θα καταφέρετε να ικανοποιήσετε τους πάντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εστιάστε στον στενό κύκλο σας και κάντε τις σχέσεις σας πιο ουσιαστικές και αποδοτικές. Διαμορφώστε ένα καινούργιο περιβάλλον και επενδύστε σε μια νέα δουλειά. Οι συγκρούσεις δεν θα λείψουν, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε απ’ ό,τι σας πίεζε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καριέρα σας θα σας ανταμείψει για ό,τι προσφέρατε μέσα από αυτήν στο περιβάλλον σας. Ενεργοποιηθείτε για να βρείτε την άκρη με τις προσωπικές σας διαδρομές σε συναισθηματικό επίπεδο. Κάντε μια διαφορετική εκτίμηση των πραγμάτων και πάρτε θέση γι’ αυτά που νιώθετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεκολλήστε από εργασιακά θέματα και περάστε αρκετές όμορφες ώρες με τον σύντροφο, τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενδέχεται να προκύψουν κέρδη από τις συναλλαγές σας, αλλά πρέπει να προσέξετε καταστάσεις που θα σας αυξήσουν το άγχος.

ΙΧΘΥΕΣ

Δημιουργήστε κάτι αισθητικά όμορφο και δεχτείτε την πολύτιμη βοήθεια ενός συνεργάτη της εμπιστοσύνη σας. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και βρείτε λύσεις στα καθημερινά ζητήματα, χωρίς να αναλάβετε και καινούργιες υποχρεώσεις.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...