Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Η «Lady» και η… εκλεκτή παρέα της

Η «Lady» του ελληνικού πενταγράμμου Άντζελα Δημητρίου συναντιέται επί...

Η Καγιά κάνει το… φέσι μόδα στον Σκάι

Με αέρα από την Τουρκία το νέο ριάλιτι της...

Ο Μουτσινάς Σκάι… μύτη ξανά στην τηλεόραση

Στο... παρά πέντε φλερτάρει με τον Σκάι ο Νίκος...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 3 Μαΐου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Αξιολογήστε τα πράγματα και τις καταστάσεις έτσι ώστε να βγείτε κερδισμένοι. Πάρτε το απόφαση πως κάποια άτομα πρέπει πια να ανήκουν στο παρελθόν σας. Προγραμματίστε τις δουλειές σας χωρίς αγωνία και άγχος, και θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε με όποιον τρόπο μπορείτε να μη βρίσκεστε υπό συνεχή πίεση. Οι συμβιβασμοί που κάνατε και η μετριοπάθεια που έχετε επιδείξει αρχίζουν να αποδίδουν. Βλέποντας οι άλλοι αυτή τη συμπεριφορά σας θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να πετύχετε πολλά περισσότερα, χωρίς να έχετε ανάγκη τη βοήθεια των άλλων για να τα καταφέρετε. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να υπερτιμήσετε τις δυνατότητές σας και να ωθηθείτε σε υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δημιουργήστε ένα καλό υπόβαθρο για να αναπτύξετε τις πρωτοβουλίες σας και ξεκαθαρίστε τις ασάφειες που θα υπάρξουν στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Κυρίως πρέπει να θέσετε νέο πλαίσιο σε παλιές και καινούργιες συνεργασίες.

ΛΕΩΝ: Να είστε έτοιμοι να ακούσετε διαφορετικές ιδέες και αντιλήψεις από τα άτομα που σας περιβάλλουν στον τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό χώρο σας. Μεταξύ αυτών εσείς επιλέξτε τις πιο ρεαλιστικές και τις λιγότερο παρακινδυνευμένες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα γεμίσετε διλήμματα, γι’ αυτό όταν καταλαβαίνετε ότι υπερτερείτε, μη διστάσετε να προβάλετε την υγιή υπερηφάνεια σας. Μην αφήσετε την ισχυρογνωμοσύνη και τον εγωισμό σας να επηρεάσουν τις σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή θα υπάρξουν απρόοπτα και καθυστερήσεις, μην ανοίγεστε περισσότερο από όσο σάς παίρνει. Να είστε προσεκτικοί και πάνω απ’ όλα προσπαθήστε να μην μπερδέψετε τα αισθηματικά σας με τα οικονομικά σας θέματα, λόγω της ανυπομονησίας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προτιμήστε να επιλέγετε ό,τι σας παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και όχι λαμπερές υποσχέσεις. Η συμπαράσταση που θα έχετε από στενούς σας συνεργάτες και φίλους θα παραμερίσει τα εμπόδια στα εργασιακά σας σχέδια και θα σας γεμίσει πρακτικές ιδέες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε στην κάθε σας κίνηση να σκέφτεστε λογικά και παράλληλα συλλογικά. Η συμπόρευση θα είναι η βάση πάνω στην οποία θα χτίσετε τις οικονομικές σας βλέψεις, ώστε να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλάζουν σταδιακά οι ρυθμοί σας και εμφανίζονται καινούργιες πρωτοβουλίες. Το κλίμα στον εργασιακό χώρο σας θα γίνει περισσότερο απαιτητικό, ανταγωνιστικό και ηλεκτρισμένο, κάτι που θα σας κουράσει και θα εξαντλήσει εν μέρει τον οργανισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή οι απαιτήσεις των άλλων απέναντί σας θα είναι ιδιαίτερες και σύνθετες, δεν θα μπορέσετε να συμπεριφερθείτε με λεπτότητα και θα αφθονεί η μαχητική διάθεση. Φροντίστε να συμμαζέψετε και να αναδιοργανώσετε σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ενισχυμένη διάθεσή σας για κοινωνική ζωή και οι νέες επαφές που θα έχετε μπορεί να αποδώσουν σε πολλά επίπεδα. Ο ερωτισμός σας θα είναι διάχυτος και θα βρίσκει ανταπόδοση, ώστε να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας να γευτεί καινούργιες συγκινήσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Πού θα είναι του χρόνου η Τατιάνα Στεφανίδου;

Η ψυχαγωγία «έφαγε» την ενημέρωση στον Alpha. Οριστικό τέλος...

Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, full in love με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Νίκα

Το «επιχειρείν» και η πολιτική… ερωτεύτηκαν στο L.A.! Η...

«TV Queen»: Κοκλώνης με «φέσι» και «χαρέμι στούρνων»

Δεν περιμέναμε και πολλά 24ωρα για να μας επιβεβαιώσει...

«Zούλας travel» στη Eurovision! – Ο πρόεδρος της ΕΡΤ και η σύμβουλός του για… weekend στο Μάλμε!

Τα παρατράγουδα με την ελληνική αποστολή στη Eurovision καλά...

Με χιούμορ απάντησε ο Κουτσόπουλος στις φήμες για χωρισμό από τη Μιχαλοπούλου

Ποιος χώρισε; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάντως όχι. Παρά τις...

Ο Λύρας και ο «άσχημος» Αυγουστίδης

Την παράσταση «Ο άσχημος» με τον Ορφέα Αυγουστίδη και...