Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Διαζύγιο-βόμβα του Παπαδάκη με την Αναστασοπούλου!

Στον ΑΝΤ1... μεν, χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη δε! Διαζύγιο-βόμβα...

Καντάδα από τον Κραουνάκη

«Καλημέρα, όμορφη Κεφαλλονιά» τραγουδάει με την ξεχωριστή φωνή του...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 18 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Ανανεώστε το στιλ σας και θα νιώσετε πολύ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Μαΐου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Προβείτε σε ανανέωση της ζωής σας και μάθετε τι σας προσφέρει η χαρά της δημιουργίας. Σβήστε τα ερωτήματα και τις αμφιβολίες που καλλιεργούσατε τον τελευταίο καιρό. Διαφυλάξτε όσο μπορείτε καλύτερα την προσωπική ζωή και τα μυστικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελέγξτε τα νευρικά ξεσπάσματα και δείξτε μεγαλύτερη υπομονή με όσους σας προκαλούν προβλήματα. Κάντε επικερδείς συνδυασμούς στον οικονομικό τομέα, για να μην απογοητευτείτε. Προβείτε σε κάποια επένδυση, αλλά να είστε επιφυλακτικοί στα λόγια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε διεξόδους σε σημαντικά προβλήματα. Ο κίνδυνος να εκτεθείτε δεν προέρχεται από τους άλλους, αλλά από τη στάση που θα κρατήσετε. Προτού πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, εξετάστε και την παραμικρή λεπτομέρεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο επαγγελματικός κόσμος θα απορροφήσει αρκετή από την ενέργειά σας. Φροντίστε να έχετε συγκεντρώσει μεγάλα αποθέματα υπομονής και δύναμης. Η έντονη επιθυμία σας να κατοχυρώσετε και να διατηρήσετε τη θέση σας θα σας βάλει σε διαδικασία διαβουλεύσεων.

ΛΕΩΝ

Πρέπει να σταματήσετε να εμπιστεύεστε τους πάντες πιστεύοντας πως, αφού κάνετε τα πάντα γι’ αυτούς, τουλάχιστον δεν θα προσπαθήσουν να σας ζημιώσουν. Μελετήστε τα σχέδιά σας προσεκτικά προτού αποφασίσετε για την εφαρμογή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα ανακαλύψετε τα σημεία που θα σας δείχνουν από πού θα προέλθουν οι τυχόν δυσκολίες. Οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο θα είναι κάπως περίεργες. Κρατήστε πιο μετριοπαθή στάση προς τους συνεργάτες σας ή απέναντι σε άτομα κύρους.

ΖΥΓΟΣ

Η επαγγελματική ευελιξία σας θα περιορίσει τις κόντρες και τις αντιπάθειες με τους συνεργάτες σας. Εντονα θα σας απασχολήσει και η τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων σας, καθώς θα ψάχνετε νέες στρατηγικές για την επιτυχή ανάκαμψη του οικονομικού τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα καλυτερέψει η ψυχολογία σας και θα αυξηθεί ο ερωτισμός σας. Ασχοληθείτε εντατικότερα με τον οικονομικό τομέα, για να έρθει πιο γρήγορα η ανάκαμψη που περιμένετε. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες προτού δεχθείτε προτάσεις που θα σας γίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εχετε το ταλέντο να διακρίνετε ποιοι είναι εκείνοι που θα σας στηρίξουν, οπότε μην αναλώνεστε ζητώντας συμβουλές από άτομα που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις ιδέες σας για δικές τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνεχίζουν οι δυσκολίες στον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους άλλους, οπότε μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις ή συναντήσεις που θα κρύβουν παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί θα επηρεάσετε τη δημόσια εικόνα σας και θα προκαλέσετε κακόβουλα σχόλια τρίτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φανείτε περισσότερο υπομονετικοί απέναντι σε συγγενείς και αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι απαιτήσεις τους μπορεί να σας βαραίνουν, αλλά σας έχουν πράγματι ανάγκη, αφού τα προβλήματα και οι ατυχίες τους είναι πραγματικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην τηρείτε αυστηρό χρονοδιάγραμμα, όπως κάνετε στα επαγγελματικά σας, σε ό,τι αφορά την οικογένειά σας, γιατί τα δικά σας άτομα δεν είναι μπίζνες. Ξεκαθαρίστε ασαφείς καταστάσεις που σας περιβάλλουν, φροντίζοντας να μη μείνετε ακάλυπτοι.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...