Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 20 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Προσεγγίσετε περισσότερο τους στόχους σας και αρχίστε να...

Αθηνά Βαφείδου: Η εντυπωσιακή μελαχρινή είναι μία από τις πρώτες που «δούλεψε»...

Επάγγελμα; Influencer! Oσο και να το χλευάζουν ακόμη κάποιοι,...

Αντζελα Δημητρίου: «Η μάνα μου δεν “έφυγε” είναι κάθε μέρα δίπλα μου»

«Μαμά γερνάω»! Το τραγούδι της Τάνιας Τσανακλίδου, που φέρνει...

Μαίρη Αυγερινοπούλου: «Στην τηλεόραση ζουν με το άγχος της καρέκλας»

Μπορεί η Μαίρη Αυγερινοπούλου να σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, ωστόσο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 9 Μαΐου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Αναθεωρήστε τα σχέδια που έχετε για το άμεσο μέλλον σας. Βάλτε σε τάξη τις προτεραιότητες που έχετε και προετοιμαστείτε για αλλαγές και εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σας. Τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του συντρόφου σας θα σας δώσουν καινούργιες εκκινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σκεφτείτε πώς θα βρείτε περισσότερες πηγές εισοδημάτων και κάντε τη μέρα αποδοτική. Η απόφασή σας να κερδίσετε περισσότερα χρήματα θα δώσει ώθηση στα επαγγελματικά σχέδιά σας. Μην απογοητευτείτε αν τελειώσει κάποιος καινούργιος έρωτάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε τα περιττά έξοδα, ενισχύστε τους συνεταιρισμούς σας και ξαναβρείτε την οικονομική ισορροπία σας, παραμένοντας περιορισμένοι στα γνωστά οικονομικά επίπεδα. Αρχίζουν να γίνονται πιο ξεκάθαρες οι σημαντικές προοπτικές που έχετε στον επαγγελματικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εκπλήξεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι τόσο πολλές, σε σημείο να θέλετε να κάνετε αλλαγές, αλλά να μη γνωρίζετε το πώς. Η επίτευξη των στόχων σας θα πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Εντείνετε τις προσπάθειες για να καλυτερεύσετε την καθημερινότητά σας.

ΛΕΩΝ

Διαμορφώστε τις συνθήκες που επικρατούν στα μέτρα σας. Οι αλλαγές θα επηρεάσουν και τον συναισθηματικό τομέα, καθώς καλείστε να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε με τον σύντροφό σας ή όχι. Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο θα ενεργοποιήσει τον οικονομικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επειδή δεν υπάρχει ένας και μόνο προσδιορισμός που να περιγράφει την ευτυχία, προσέξτε τι θα πείτε και πού θα το πείτε. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνετε συζητήσεις, αφού άλλα θα περιμένετε και άλλα θα βλέπετε.

ΖΥΓΟΣ

Δύσκολη και αρκετά άβολη η καθημερινότητά σας και καλό θα ήταν προτού πείτε ή υπογράψετε κάτι, να ελέγξετε τις πληροφορίες που θα σας δώσουν. Το κλίμα στον εργασιακό χώρο σας θα είναι κάπως ηλεκτρισμένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε προστριβές με τους στενούς σας συνεργάτες και, αν θέλετε να διεκδικήσετε το δίκιο σας, κάντε το με ήπιο τρόπο και αφήστε κατά μέρος τις προστριβές. Οργανωθείτε κατάλληλα και προσπαθήστε να ανακαλύψετε πηγές εισοδημάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καινούργιο προσανατολισμό και καινούργιες βάσεις στον εργασιακό χώρο  επιφυλάσσει η μέρα. Με μικρές ή μεγάλες ευκαιρίες θα ανοίξει η επαγγελματική σας ζωή. Επανεξετάστε κάθε προοπτική βελτίωσης του επαγγελματισμού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε τις βιαστικές επιλογές και αξιοποιήστε σωστά τις πηγές σας. Μέχρι να ανακαλύψετε όλες τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας, μη δημιουργήσετε αντιπάθειες με τους συνεργάτες σας. Εγκαινιάστε μια σειρά εμπειριών σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συνήθως δεν είστε άνθρωποι του έχω αλλά του είμαι. Παρ’ όλα αυτά, κάτι νέο θα ξυπνήσει το ενδιαφέρον σας και θα αυξήσει την επιθυμία σας για υλικές κατακτήσεις. Με τη βοήθεια προσώπων που πιστεύουν σε εσάς θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε όποιες υποθέσεις έχετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πειθώ και η προσωπική σας γοητεία μπορούν να συμβάλουν ιδιαίτερα, ώστε να καταφέρετε να πείσετε κάποιους να σας εμπιστευτούν, αλλά και να σας βοηθήσουν. Είστε πιο κοντά στα αποτελέσματα που θέλετε και οι αμφιβολίες σας θα αρχίσουν να ξεδιαλύνονται.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανδρέας Λοβέρδος – Δήμητρα Σιγάλα: Είναι ζευγάρι!

Πολιτική και showbiz, όπως αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά η «Espresso»,...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Τζώρτζογλου και Μαριόλα έπειτα από πέντε χρόνια γάμου λένε «αντίο» ο ένας στον άλλο!

Ολοταχώς για χωρισμό «βόμβα» Στράτος Τζώρτζογλου και Σοφία Μαριόλα...

«Δράκος» στα στενά της Σακελλαροπούλου – Η επίθεση το βράδυ της Παρασκευής σε 19χρονη!

Σοκ, ανατριχίλα και έντονο προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη που...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...