Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Πένυ Σκάρου: Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τα χρώματα του...

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία με τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ η...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 11 Μαΐου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε τις αταξίες σας, αφού η παρορμητική σας διάθεση σας οδηγεί σε καινούργιες ερωτικές εμπειρίες και αν αποκαλυφθούν κινδυνεύετε να μείνετε μόνοι. Ενδέχεται να βρεθείτε σύντομα σε αδιέξοδο, αν δεν προβείτε στις αλλαγές που είναι απαραίτητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Για να αισθανθείτε την ελευθερία της έκφρασης χρειάζεται να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, καθώς οι εσωτερικές αντιπαλότητες θα βρουν διέξοδο στην επικοινωνία. Αν κάποιοι από τους συνεργάτες σας αμφισβητούν τα κίνητρά σας, μη χάνετε το κουράγιο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην επιτρέψετε σε εξωτερικά γεγονότα να σας κάνουν να δεχτείτε τις πολύπλευρες αλλαγές με ορμητικότητα και μην παρασυρθείτε από νέα πρόσωπα και ξεχάσετε την πραγματικότητα. Εξασφαλίστε πρώτα τις προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να βρείτε την αυτοεκτίμησή σας και παλέψτε για να διεκδικήσετε τη θέση που πραγματικά δικαιούστε. Ο φόβος δεν σας βοηθάει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Μόνο αν ενεργήσετε μεθοδικά, θα έχετε υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

ΛΕΩΝ

Πρέπει να ασχοληθείτε πιο εντατικά με τα μελλοντικά σας σχέδια, ώστε να μπουν καινούργιες βάσεις, αλλά και για να συνεχιστεί η βελτίωση των καταστάσεων. Αναζητήστε καλύτερη ποιότητα ζωής και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να διασκεδάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην πάρετε αποφάσεις που θα σας δεσμεύσουν στο μέλλον, γιατί δεν νιώθετε σιγουριά, παρότι υπάρχει αρκετή κίνηση με καινούργιες προοπτικές. Τολμήστε μια αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο, αφού η ιδέα μιας νέας σχέσης σάς ανεβάζει τη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

Για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες στα οικονομικά σας και να αποφύγετε τις κακοτοπιές στον χώρο της εργασίας σας πρέπει να αποφύγετε τους εκνευρισμούς και να φανείτε προνοητικοί. Μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας τα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συνέπειες μιας επιλογής μερικές φορές δεν είναι ανώδυνες, γι’ αυτό μην κάνετε τίποτα βιαστικό. Αλλάξτε ό,τι δεν σας αρέσει, αφού πρώτα βρείτε αυτό που επιθυμείτε. Μια ουσιαστική συζήτηση με έναν καλό σας φίλο θα σας βοηθήσει σημαντικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι δύσκολο να δεχτείτε τις νέες αλλαγές όπως διαμορφώνονται, αλλά οι απόψεις σας για τις σχέσεις και τη ζωή πρέπει να ανανεωθούν και κάποιες να αναθεωρηθούν. Οι έντονες αισθηματικές καταστάσεις δεν σας επιτρέπουν να δείτε την πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μόνο ο χρόνος μπορεί να σας δείξει ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσετε, οπότε αποφύγετε να εξωθήσετε στα άκρα τις καταστάσεις όσον αφορά τα ερωτικά σας θέματα. Μην καταπιέζετε τους γύρω σας και φανείτε προσγειωμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ευκαιρίες για κάτι καλύτερο καθυστερούν και οι λύσεις που θα βρεθούν θα είναι βραχυπρόθεσμες, ενώ διάφορα προσωπικά προβλήματα θα συνεχίσουν να σας κρατούν σε ένταση. Ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας για να μη γίνετε λεία επιτηδείων.

ΙΧΘΥΕΣ

Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες που σας είναι χρήσιμες και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Οι προοπτικές όσον αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα απαιτούν αγώνα. Η διπλωματική στάση θα σας βοηθήσει να αναρριχηθείτε επαγγελματικά.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....