Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 15 Μαΐου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Συντονιστείτε με τις περιστάσεις για να μην υπάρξουν εντάσεις. Διευρύνετε τον κύκλο σας, καθώς οι σωστές διασυνδέσεις παίζουν σπουδαίο ρόλο και διαφημίστε την ποιότητα που προσφέρετε στη δουλειά σας. Μην πτοείστε από αλλαγές στα σχέδιά σας και καθυστερήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα μπορέσετε να κερδίσετε δημιουργώντας κλίμα αφοσίωσης. Πρέπει να παρακάμψετε τις ανασφάλειες και τους φόβους που σας κρατούν στο παρελθόν. Μερικές ώρες αναζήτησης με τον εαυτό σας θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παράτολμες ή επιπόλαιες ενέργειες στον επαγγελματικό τομέα οδηγούν σε αλλαγές και αναθεωρήσεις, όμως όλα θέλουν μέτρο για να υπάρχουν οικονομικά οφέλη. Ξεκαθαρίστε συνεργασίες και αναζητήστε τρόπους για να αποκτήσετε καινούργιες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναπτύξτε μια περισσότερο ποιοτική δράση και εκσυγχρονιστείτε στον τρόπο της εργασίας σας. Εξοδα θα υπάρχουν προς όλες τις κατευθύνσεις, παρόλο που δεν φταίτε εσείς γι’ αυτά, αλλά οι συγκυρίες. Μπορείτε να παίξετε με ανοιχτά χαρτιά στα οικονομικά σας πλάνα.

ΛΕΩΝ: Τα περιουσιακά σας είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μελετήσετε και να διευθετήσετε. Αξιοποιήστε πληροφορίες που θα πάρετε για να έχετε μεγαλύτερο κέρδος, αλλά να είστε προσεκτικοί, αν κινηθείτε παρασκηνιακά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μελετήστε καινούργιες προτάσεις και ιδέες, ακόμα και συνεργασίες, και γενικώς κάντε ό,τι χρειάζεται για να είστε πιο ασφαλείς και παραγωγικοί. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι ιδέες φίλων, γι’ αυτό ακούστε τις.

ΖΥΓΟΣ: Οι προσπάθειες που θα καταβάλατε στα οικονομικά σας θα είναι πραγματικά μεγάλες. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας όταν αντιληφθείτε πως από κάποια άτομα δεν βρίσκετε τη συμπαράσταση που θεωρούσατε ότι έπρεπε να σας παρέχουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι καθυστερήσεις σε αυτά που περιμένατε θα σας εκνευρίσουν, γι’ αυτό μην περιμένετε να κινηθείτε την τελευταία στιγμή. Δείξτε προθυμία στο να διεκπεραιώσετε ό,τι έχετε αναλάβει και αρχίστε αφού πρώτα προετοιμαστείτε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε να υπερβείτε τα όρια που σας θέτουν, αρκεί να είστε ευρηματικοί. Αρχίστε κάτι καινούργιο για να αντικαταστήστε κάτι που χάθηκε. Ακόμα και αν δυσκολευτείτε στο τέλος, θα φτάσετε στον στόχο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα οικονομικά σας είναι σε καλή φάση, γι’ αυτό φροντίστε να μην προβείτε σε καινούργια έξοδα. Να είστε διαλλακτικοί με όσους συναναστρέφεστε σε οικονομικό επίπεδο και να μην υποτιμάτε τη δύναμή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τύχη θα σας υποδείξει τρόπους και μεθόδους για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας, να κλείσετε εκκρεμότητες και να τακτοποιήσετε οικογενειακά θέματα. Αξιοποιήστε προς όφελός σας απόψεις στενών συνεργατών που μοιράζεστε κοινά συμφέροντα.

ΙΧΘΥΕΣ: Διεκδικήστε ό,τι σας ανήκει και προσηλωθείτε στην καριέρα σας. Επιστρατεύστε όλη σας την εφευρετικότητα για να ξεφύγετε από πιέσεις που σας ασκούν κάποιοι από τους συνεργάτες σας, γιατί ο βασικός στόχος σας είναι να κάνετε την εργασία σας πιο αποδοτική.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...