Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Μαΐου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μη δώσετε το δικαίωμα να σας πλησιάσουν άτομα που έχουν φερθεί άσχημα στο παρελθόν. Προσπαθήστε να μείνετε ανεπηρέαστοι από συναισθηματισμούς και σκέψεις που σας κουράζουν. Αντί να πνίγετε τον ενθουσιασμό σας, δώστε τα όλα σε μια σχέση που αξίζει τον κόπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μιλήστε σε ένα πρόσωπο που σας ελκύει, καθώς τα απωθημένα δεν ξεχνιούνται. Μην αφήσετε τα ελαττώματά σας να βγουν στην επιφάνεια και να εκμεταλλευτούν ορισμένοι επιτήδειοι τις αδυναμίες σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα, γιατί ακόμα υπάρχουν τρύπες που δεν έχετε κλείσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην απομακρύνεστε από άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους. Μετριάζονται σε σημαντικό βαθμό η ανησυχία, το άγχος, η αγωνία και γίνεστε πιο δυναμικοί και ψύχραιμοι για να βρείτε τις λύσεις σε ό,τι σας προβληματίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να ρυθμίσετε επαγγελματικά θέματα. Αποφύγετε τα μπερδέματα στον οικογενειακό χώρο με συγγενικά πρόσωπα, γιατί σίγουρα δεν θέλετε να αναλάβετε τον ρόλο του ειρηνοποιού.

ΛΕΩΝ: Μέχρι στιγμής σας έχουν δοθεί αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσετε ή να ανανεώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αρκετοί από εσάς κάνατε τα πρώτα βήματα και τις έχετε ήδη δρομολογήσει σε μια καλύτερη πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οσοι μείνατε άπραγοι θα πρέπει να κινηθείτε πιο γρήγορα, καθώς αρχίζουν να περιορίζονται οι δυνατότητες να το πράξετε και οι λάθος κινήσεις μπορεί να στοιχίσουν με άμβλυνση των διαφορών σας προς τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Μη χάσετε την ευκαιρία να δρομολογήσετε σωστά τις σχέσεις σας, αλλά για κανέναν λόγο μη δώσετε ψεύτικες υποσχέσεις. Εάν τάξετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να δώσετε και διαψεύσετε τις προσδοκίες τους, θα τους απομακρύνετε από κοντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες από τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας θα διαφοροποιηθούν και αφού θα αλλάξουν οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο, είναι φυσικό να επηρεαστούν και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Γεγονότα και συνειδητοποιήσεις θα σας οδηγήσουν στην αναθεώρηση της δικής σας συμπεριφοράς αλλά και στη σημασία που δίνατε μέχρι τώρα στην παρουσία και την αναγκαιότητα ορισμένων συνεργατών στον εργασιακό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προχωρήστε σε οικονομικές επενδύσεις που έχετε πειστεί ότι είναι κερδοφόρες και έχουν καλύψει και τις πιο μικρές σας ανασφάλειες. Προβάλετε σωστά τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, και κατατροπώστε τους αντιπάλους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να έχετε επιβαρυνθεί με υποχρεώσεις που έχουν σχέση με τον οικογενειακό σας χώρο, αλλά με έναν περίεργο τρόπο τα γεγονότα και η καλή σας τύχη θα συμβάλουν στην ολοκληρωτική απαλλαγή από κάποιο βάρος.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην κολλήσετε σε ανούσιες και άχρηστες λεπτομέρειες. Βάλτε μπροστά το πείσμα σας και κάντε τα λόγια σας πραγματικότητα. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και γίνετε καλύτεροι για τον εαυτό σας και τους άλλους.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...