Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 29 Μαΐου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στα αισθηματικά σας με ρεαλισμό για να μην πληγωθείτε. Αναθεωρήστε μερικές από τις απόψεις που έχετε, καθώς δεν χρειάζεται να τεκμηριώσετε σε όλους ότι είστε ξεροκέφαλοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε με διάφορους καινούργιους τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας. Εάν βάλετε φρένο στα νεύρα σας, δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες ανατροπές. Αν δεν συμφωνείτε με τις κινήσεις των συνεργατών σας, φροντίστε να τους το πείτε με διακριτικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οσο δύσκολο και αν σας είναι, πρέπει να κρύψετε τα αρνητικά συναισθήματα που τρέφετε για κάποιους. Προτιμήστε να μην αναλωθείτε με συζητήσεις που ξέρετε από την αρχή ότι δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Κάθε απόπειρα διαλόγου θα πέσει στο κενό, οπότε αφήστε το για αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνδυάστε τη σκέψη με την πράξη και τα αποτελέσματα θα είναι άκρως ικανοποιητικά. Δεχτείτε τα ελαττώματα των άλλων, όπως και αυτοί δέχονται τα δικά σας. Το ένστικτό σας θα σας προστατέψει από το να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις.

ΛΕΩΝ: Τηρήστε το μέτρο για να μην οδηγηθείτε σε παράτολμες ενέργειες. Εχετε τη δύναμη και μπορείτε να κόψετε όλες τις κακές συνήθειες. Θα έχετε αρκετό πάθος, αλλά οι έννοιες του επαγγελματικού χώρου δεν θα σας αφήσουν να το εκφράσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε τέλος σε αδιέξοδες σχέσεις που σας προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα. Μπορεί να μη σας δοθούν άπειρες ευκαιρίες, αλλά, συντηρώντας αυτά που έχετε, θα σημειώστε μεγάλη επιτυχία. Μοιράστε σωστά τις δυνάμεις σας και να θυμάστε να έχετε αυτοσυγκράτηση.

ΖΥΓΟΣ: Ο αρνητισμός που υιοθετείτε τον τελευταίο καιρό ρίχνει τη ζωντάνια και το κέφι του συντρόφου σας. Αν συνεχίσετε να φέρεστε απότομα, θα βάλετε δυναμίτη στη σχέση σας και θα καταστρέψετε ό,τι χτίζατε. Θα είστε αρκετά σπάταλοι για τους άλλους, αλλά όχι για τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να πετύχετε τους δύσκολους στόχους που έχετε βάλει, χρειάζεται οργάνωση και μεθοδικότητα. Κάντε μια βόλτα έξω με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα για να ξεσκάσετε. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην προσωπική ζωή σας, για να σας αποφέρει αυτά που επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι αναγκαίες κάποιες ριζικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο για να προχωρήσετε. Για να φτάσετε σε σωστά συμπεράσματα, εξετάστε σωστά τα γεγονότα. Προτού αρχίσετε την επίθεση, σκεφτείτε πως ίσως φταίτε εσείς που κάποιοι απομακρύνονται από κοντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις σε συμφωνίες ή συναντήσεις θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στα οικονομικά σας θέματα, αλλά μην αφήσετε να σας κανονίζουν τη ζωή. Ατυχείς συγκυρίες θα προκαλέσουν αναστάτωση στην ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες να πάει χαμένη. Προσέξτε να μην πέσετε σε παγίδες, καθώς είναι πιθανές οι παραπλανήσεις σε οικονομικά θέματα. Ρωτήστε τους συνεργάτες σας τις απόψεις τους για κάποια θέματα και τολμήστε να πείτε τις δικές σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Προτιμήστε να βρεθείτε μόνο με ανθρώπους που σας φτιάχνουν τη διάθεση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε για πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν αξίζουν. Εφόσον δεν γίνεται να αλλάξετε τρόπο ζωής, τουλάχιστον προσπαθήστε να ανανεωθείτε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...