Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 30 Μαΐου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Με υπομονή και επιμονή μπορείτε να καταφέρετε πολύ περισσότερα. Ανάλογα με την περίσταση, προχωρήστε στις κατάλληλες διεκδικήσεις ή υποχωρήσεις. Ακόμα κι αν κάποιοι σας χρωστούν χρήματα, αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο εκνευρισμός σας θα είναι έντονος και θα ευθύνονται άλλοι. Προσπαθήστε να είστε πιο συνεργάσιμοι στον εργασιακό χώρο σας. Ψάξτε το λίγο παραπάνω για να βρείτε τι κρύβεται πίσω απ’ τη συμπεριφορά κάποιων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αλήθειες που πρόκειται να μάθετε ίσως δεν θα σας αρέσουν και τόσο. Αρχίστε να δείχνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα συναισθήματα που κρύβετε μέσα σας. Δεν χρειάζεται να κολλάτε σε λεπτομέρειες που σας δυσκολεύουν τη ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συζητήστε από κοινού με τους δικούς σας ανθρώπους αυτά που σας απασχολούν. Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να πέσει κάποιες στιγμές που θα πιέζεστε από εξωτερικούς παράγοντες, γιατί θα δημιουργήσετε μέσα στο μυαλό σας σκέψεις για προβλήματα που δεν υπάρχουν.

ΛΕΩΝ: Θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στον εργασιακό σας χώρο και γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίσετε να είστε πλήρως ενημερωμένοι για τα τρέχοντα θέματα, ώστε να μην μπορέσει κανείς να σας κουνήσει από τη θέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ισορροπία που θα υπάρξει στη ζωή σας δεν θα είναι τυχαία, αφού δουλέψατε αρκετά για να το πετύχετε. Αξιοποιήστε σωστά τις επιλογές σας, ώστε να διαπιστώσετε αν μπορείτε να βασιστείτε σε αυτές.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε τρόπο να ελίσσεστε στις προκλήσεις και να λύνετε οριστικά αδιέξοδα. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μη σκορπίζετε τις σκέψεις σας σε ανούσια θέματα. Θα πετύχετε πολύ περισσότερα αν εργαστείτε ομαδικά με τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακολουθήστε τις εξελίξεις και μην αντιστέκεστε στο να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω τα επαγγελματικά σχέδιά σας. Ελιχθείτε χωρίς να αντιδράτε, ώστε να ξεκόψετε μια και καλή απ’ όσα πρέπει να αποκολληθούν από τη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σαφώς πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας για να μην πικράνετε άτομα που σας αγαπούν, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο πώς θα εκφραστείτε απέναντί τους, ακόμα κι αν εκείνοι φερθούν προς εσάς εγωιστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντιμετωπίστε τυχόν προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό στην υγεία σας και η επιτυχία είναι δεδομένη. Με μια πιο προσεγμένη διατροφή, θα μπορέσετε να αναδείξετε καλύτερα την ομορφιά σας. Αφήστε για αργότερα πειράματα με το στιλ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέχετε πώς θα υποστηρίξετε τα συμφέροντα και τις ιδέες σας, γιατί είναι πιθανό να δημιουργηθούν ορισμένα εμπόδια στις συλλογικές σας δραστηριότητες. Πάρτε μέτρα και αποφάσεις που θα σας προστατέψουν στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ: Προτιμήστε τον ήπιο διάλογο και μη μεγαλοποιήσετε τα παράπονα ενός ατόμου που θα τύχει να διαφωνήσει μαζί σας. Κάτι θα αρχίσει να διαφοροποιείται και πρέπει κάποια πράγματα να ξεκαθαριστούν και να μπουν σε άλλες βάσεις για να προχωρήσουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...