Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Στην Άνω...

Η μεταμόρφωση της Κίτσου για τον πρίκουελ της «Μάγισσας» και το μήνυμα...

Μπορεί η πολυδιαφημισμένη «Μάγισσα» που παρακολουθούσαν σταθερά έστω και...

«Ο Σκαραβαίος»: Ο δρόμος στο πουθενά

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια λαϊκή τραγουδίστρια...

Το Λούβρο της ΑΕΚ: Ανοιξε τις πύλες του ένα από τα...

Ανατριχίλα και δέος! Αυτά είναι τα συναισθήματα που προκαλεί...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 10 Ιουνίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε θάρρος για να πετύχετε αυτά που θέλετε και μην πείθεστε εύκολα από τους άλλους. Μην εμπλακείτε σε ανοιχτή διαμάχη με άτομα που δρουν πάντα παρασκηνιακά.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην προσπαθήσετε να πείσετε άτομα που δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, και μη φορτώνετε το μυαλό σας με άλλες ευθύνες. Πείτε αυτά που σας ενοχλούν και σας πιέζουν και μην κρατάτε τον θυμό μέσα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ευκαιρίες για να ισορροπήσετε και πάλι τα πράγματα αλλά και να σταθεροποιήσετε αυτά που επιθυμείτε θα υπάρχουν σε αφθονία. Συνειδητοποιήστε τις δυνατότητές σας και θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ως καλοί παίκτες που είστε δεν πρέπει να το βάζετε ποτέ κάτω, παρά όποιες δυσκολίες. Εχετε ακόμα πολλά να κάνετε αλλά και να δώσετε, τόσο στον εργασιακό χώρο σας όσο και όσον αφορά τις άλλες υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ: Αυξήστε τη δραστηριότητά σας και οργανωθείτε, χωρίς να πελαγοδρομείτε σε σκέψεις που δεν σας οδηγούν πουθενά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κινηθείτε μεθοδικά και να μην αφήσετε να σας παρασύρουν άτομα με τα οποία έχετε πολύ στενή σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι νέοι στόχοι και οι μεγάλες επενδύσεις που έχετε κατά νου θα είναι ο προβληματισμός των τρίτων που υπάρχουν στη ζωή σας και αυτό δεν θα σας αφήνει να χαρείτε. Ο εγωισμός και η ζήλια δεν σας επιτρέπουν να δείτε τα γεγονότα στις πραγματικές διαστάσεις τους.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε όρια στις απαιτήσεις της οικογένειάς σας, γιατί θα σας κάνουν να ξεπεράσετε τις αντοχές σας. Μην ανοίξετε συζητήσεις με τον σύντροφό σας, αφού οι εντάσεις θα καραδοκούν για να σας δημιουργήσουν προβλήματα που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεράσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανακαλύψτε και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, αποφεύγοντας την υπερβολή και περιορίζοντας κάπως τον αυθορμητισμό σας, που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος δρόμους και να προκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις στη μετέπειτα ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χειριστείτε με προσοχή τα οικονομικά σας και μην αφεθείτε σε περιττά έξοδα ή αγορές που δεν είναι προγραμματισμένες και θα σας βγάλουν τελείως έξω από τον προϋπολογισμό σας. Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στα εργασιακά και επαγγελματικά ζητήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εχει έρθει η ώρα των αλλαγών και η ημέρα από μόνη της θα σας ωθήσει σε εφαρμογές. Είστε σε θέση να κρίνετε σωστά, γιατί πλέον ξέρετε πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως και πού θα σας οδηγήσουν τελικά τα πράγματα, οπότε λάθος κινήσεις θα είναι πραγματικά ασυγχώρητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε πιο ψύχραιμα κάποιες αλήθειες και αποδεχτείτε ότι κάποια στιγμή είναι φυσικό να χάσετε κάτι που σας αφορά. Μόνο έτσι θα αποκαταστήσετε την τεταμένη ατμόσφαιρα και θα αυξήσετε τη δημιουργική διάθεσή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Δείτε τις καταστάσεις αντικειμενικά και πάρτε τις αποφάσεις σας χωρίς να φθείρετε τον εαυτό σας με άχρηστες παλινδρομήσεις και ανώφελες υποθέσεις. Σπουδαίο ρόλο θα παίξουν οι σωστές διασυνδέσεις, αφού ο στόχος σας είναι να ανεβείτε ψηλότερα στην ιεραρχία.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...