Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 14 Ιουνίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Θα εκπλαγείτε από την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα στη ζωή σας. Χρησιμοποιείστε τη δημιουργικότητά σας στον επαγγελματικό σας χώρο για να πετύχετε θεαματικά αποτελέσματα. Θα υπάρξουν εντυπωσιακές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, με σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εξαρτάται από τους δικούς σας και μόνο χειρισμούς η πορεία της σχέσης σας. Το ταίρι σας δεν φταίει σε τίποτα αν εσείς έχετε πρόβλημα στη δουλειά σας. Από το να κρατάτε μέσα σας τα προβλήματα και να πνίγεστε, συζητήστε τα με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα χρειαστεί διακριτικότητα από την πλευρά σας για να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες. Αν συνεχίζετε να τραβάτε το σχοινί, να είστε σίγουροι ότι θα εξανεμιστεί ό,τι χτίζατε τόσο καιρό. Η ψυχολογία του συντρόφου σας έχει φτιάξει και μπορείτε να περάσετε όμορφες μέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε συζητήσεις ή συμφωνίες για θέματα που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα. Θα ανατραπούν πολλά από αυτά που πιστεύατε μέχρι τώρα για ορισμένα άτομα. Αφήστε για άλλη μέρα συζητήσεις που θα αφορούν τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και αν θα διαφωνείτε με τις απόψεις κάποιου, αποφύγετε την προσωπική επίθεση. Οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν επιτρέπουν να απομακρυνθείτε. Με δυναμικές κινήσεις θα καταφέρετε να πάρουν οι συνεργάτες σας τα μηνύματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν είναι απαραίτητο όταν μιλάτε με τα οικογενειακά σας πρόσωπα να μαλώνετε για τα οικονομικά. Συνδυάστε ψυχαγωγία και δουλειά, έχοντας τα μάτια σας ανοιχτά για να αποφύγετε παγίδες που μπορεί να σας στήνουν κάποιοι στον επαγγελματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Η σημερινή ημέρα θα σας ανατρέψει πολλά από αυτά που πιστεύατε για άλλους. Περιορίστε τις ώρες που καταναλώνετε στον εργασιακό χώρο και ασχοληθείτε περισσότερο με την εμφάνισή σας. Δείξτε προσοχή στη διατροφή σας και βάλτε περισσότερη κίνηση και χρώμα στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συγκρούσεις και τα νεύρα δεν θα σας αφήσουν να πάρετε αποφάσεις. Η καλή διαχείριση χρημάτων θα βοηθήσει να βάλετε τις οικονομικές σας υποθέσεις σε σωστή πορεία, ενώ στη συνέχεια θα έχετε τη δυνατότητα να επιδιώξετε μια καλύτερη επαγγελματική θέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια νέα σχέση που έρχεται στο προσκήνιο θα σας κάνει αρκετά χαρούμενους. Θα προκληθεί έντονη δραστηριότητα στον εργασιακό χώρο, που όμως θα σας αποφέρει αρκετά οφέλη. Οι προσεκτικές κινήσεις σε αγοροπωλησίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τη μετέπειτα πορεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να σας κατακλύζουν οι ιδέες, αλλά εφόσον σας λείπει η διάθεση για δράση, δεν μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε. Σαφώς είναι δύσκολο να αντέξετε τον ανταγωνισμό, όμως οι δυσκολίες είναι προσωρινές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίζοντας να κρατάτε σε ισορροπία τα νεύρα σας δεν θα αφήσετε την υγεία σας να γίνει ευάλωτη. Μην ξεχνάτε πως ακόμα και οι τάσεις μελαγχολίας μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τη σωματική σας ακεραιότητα.

ΙΧΘΥΣ: Μην εντυπωσιαστείτε από αμφίβολες προσφορές ή αναλωθείτε σε προστριβές με συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα. Ισως ήρθε η στιγμή να χωρίσετε τα συμφέροντά σας και απαιτείται να δείξετε διαλλακτικότητα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...