Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Πένυ Σκάρου: Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τα χρώματα του...

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία με τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ η...

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 15 Ιουνίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Ο δυναμισμός σας θα βρει διεξόδους και οι άλλοι γύρω σας θα μείνουν έκθαμβοι με την πρόοδό σας. Είναι πολύ σημαντικό να διαχειριστείτε σωστά τις σχέσεις σας. Για να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειές σας πρέπει να κινηθείτε με αποφασιστικότητα και ορθή κρίση.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρηματοοικονομικά θέματα θα είναι σήμερα στο επίκεντρο τού ενδιαφέροντός σας. Η επιτυχημένη αντιμετώπισή τους θα ανοίξει νέους δρόμους στη ζωή σας. Σημαντικές αλλαγές στην επαγγελματική ζωή θα βελτιώσουν τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα αποκτήσετε χρήσιμα νέα δεδομένα και πληροφορίες, που θα σας είναι απαραίτητα στη συνέχεια στα επαγγελματικά σας. Θα αισθανθείτε ότι ελέγχετε καλύτερα τα πράγματα και θα αποκτήσετε γρήγορο ρυθμό και αποτελεσματικότητα στις κινήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα άγχη που κουβαλάτε από τα θέματα που προκύπτουν στον εργασιακό χώρο δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία. Προσέξτε να μη χαθεί ο έλεγχος, γιατί θα το μετανιώσετε αν αρχίσουν οι εντάσεις. Ξεχάστε τελείως το παρελθόν και επικεντρωθείτε στο παρόν.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να δώσετε στο σπίτι σας ένα κλίμα ευχάριστο και διασκεδαστικό, που σίγουρα θα σας ανανεώσει. Ακόμα κι αν κάνετε λάθη σε αισθηματικό επίπεδο, ανήκουν σε εσάς. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που ξέρετε πως δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολύ σημαντική μέρα για να προβάλετε και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας. Νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα θα δημιουργήσουν την υποδομή για τις περαιτέρω προσπάθειές σας. Ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά θέματα και προσέξτε τις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην ξοδεύετε για άλλους τα χρήματά σας, γιατί σύντομα θα ξεμείνετε. Λειτουργήστε πιο μαχητικά για να δείτε τις καταστάσεις στις πραγματικές διαστάσεις τους. Για να συνεχίσετε με καθαρό μυαλό χρειάζεται να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιο πρόσωπο που εμπιστεύεστε. Μια συζήτηση με άτομα που είναι θετικά απέναντί σας θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες. Δείτε τις δυσκολίες που θα προκύψουν ως ευκαιρία για να αποκτήσετε εμπειρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κινηθείτε με γρήγορους ρυθμούς προκειμένου να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας, αλλά να περιμένετε κάποιες αυξανόμενες εντάσεις στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα. Η σημερινή μέρα θα είναι το μεταβατικό στάδιο για την πορεία των σχέσεών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην πιέζετε τους άλλους να πάρουν αποφάσεις για πράγματα που αφορούν εσάς. Ολα δείχνουν ότι μπορείτε να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας, αλλά προσέξτε την τάση υπεραισιοδοξίας που έχετε, γιατί μπορεί να σας παρασύρει σε αλόγιστες σπατάλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η απλή λογική θα σας υποδείξει προς τα πού πηγαίνουν τα πράγματα στον εργασιακό χώρο, ώστε να είστε σε θέση να ενεργήσετε σωστά. Αν είστε ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει γύρω σας, θα μπορέσετε να χειριστείτε πιο εύκολα τον ανταγωνισμό.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ενεργητικότητά σας κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, οπότε μπορείτε να κινείστε πιο άνετα σε καθημερινό επίπεδο. Η ξεκούραση είναι απαραίτητη για να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε εντάσεις, αν κάποια γεγονότα σάς απογοητεύσουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...