Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 20 Ιουνίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Δοκιμάστε τον διάλογο για να λύσετε προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τους συνεργάτες σας. Με αρνητικές σκέψεις δεν πρόκειται να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας φαίνονται βουνό. Τα αποτελέσματα και τα οφέλη των προσπαθειών σας θα αρχίσουν να γίνονται ορατά.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο να ακούσετε αυτά που θα σας πει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Ακούστε την κριτική που σας κάνουν, γιατί ίσως έτσι γίνετε καλύτεροι. Αποφύγετε την απομόνωση, γιατί οι αναμνήσεις θα σας προκαλέσουν κατάθλιψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θυμηθείτε ξανά και τηρήστε τα όρια που έχετε έχετε μάθει να βάζετε στις σχέσεις σας. Μη θυμώνετε για τα λάθη που κάνετε, αφού από αυτά μαθαίνετε καλύτερα. Αν θέλετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σκεφτείτε τρόπους να το ικανοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε μια απόσταση σε ορισμένες καταστάσεις που δεν σας καλύπτουν. Αφιερώστε το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας σε πρόσωπα που ήταν πλάι σας όταν το είχατε ανάγκη. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, γιατί ορισμένες ενέργειες θα σας ταράξουν.

ΛΕΩΝ: Για να ξεκουραστείτε νοητικά από τα επαγγελματικά σας θέματα βγείτε βόλτα με φίλους. Αφήστε να αναδειχθούν νέες πτυχές της προσωπικότητάς σας και δεν θα χάσετε. Κάντε νέες γνωριμίες, αλλά μην ξεχνάτε να δίνετε την προσοχή σας και στις παλιές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να εκφράσετε τα αισθήματά σας χρειάζονται λίγα λόγια και απλά. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το αλάθητο ένστικτό σας για να κάνετε σωστές επιλογές και κινήσεις. Η καλή σας τύχη σας θα βοηθήσει να βρείτε λύσεις στους τομείς που σας προβληματίζουν.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιτρέπετε σε κανέναν να εκμεταλλεύεται την προσφορά σας χωρίς αντάλλαγμα. Αν κάποιος σας πίκρανε χωρίς να το θέλει, συγχωρήστε τον και μην είστε σκληροί μαζί του. Ξεκολλήστε από το παρελθόν, ακόμα κι αν κάποιος επιμένει να σας το υπενθυμίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ηρεμία και η ξεκούραση θα αποδειχθούν σήμερα οι πιο σοφές επιλογές. Πριν αναζητήσετε την αλήθεια πρέπει να  σιγουρευτείτε ότι την αντέχετε. Το ότι δεν μπορείτε να λειτουργήσετε όταν κάποια άτομα είναι παρόντα, προδίδει το ενδιαφέρον σας γι’ αυτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί να μην αντέχετε τις εντάσεις, γι’ αυτό φροντίστε να μην τις προκαλέσετε. Αντιμετωπίστε ό,τι συμβαίνει στην καθημερινότητά σας με σύνεση και λογική, αποφεύγοντας να ρίξετε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Προσέξτε μη φανείτε αλαζόνες σε άτομα που δεν πρέπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε γρήγορα τις δυνάμεις σας και να βρείτε τις χαμένες σας ισορροπίες. Προχωρήστε σε μικρές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο φρέσκοι και έτοιμοι για κατακτήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα ήταν φρόνιμο να φανείτε περισσότερο καχύποπτοι και επιφυλακτικοί σε τυχόν προσφορές που θα σας γίνουν από άτομα που δεν τα γνωρίζετε καλά. Διερευνήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας ενός σχεδίου που ίσως σύντομα χρειαστεί να διαχειριστείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Θέματα γραφειοκρατίας θα επιλυθούν πιο εύκολα, ενώ μπορείτε να περιμένετε και βοήθεια από κάποια άτομα που σχετίζονται με τις υποθέσεις σας. Σχέσεις και συνεργασίες θα ευνοηθούν σήμερα, αρκεί να μπορέσετε να ξεχωρίσετε τα πρόβατα από τα ερίφια.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...