Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 23 Ιουνίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μόνο αν μάθετε να συνεργάζεστε αρμονικά με τον σύντροφό σας θα καταφέρετε να βρείτε ισορροπία. Για να ομορφύνετε τη σχέση σας δώστε σημασία σε ό,τι την κάνει ξεχωριστή. Επικεντρωθείτε περισσότερο στα οικογενειακά θέματα που ζητούν άμεση λύση.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις σας για να μην υπάρξει ρήξη με τους συνομιλητές σας. Να είστε σαφείς σε αυτά που ζητάτε για να πάρετε αυτά που θέλετε. Να θυμάστε ότι δεν υπάρχει περίπτωση οι απαιτήσεις σας να βρουν τους πάντες σύμφωνους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε τον σύντροφό σας, που θα γίνει το επίκεντρο της προσοχής. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνει και εντυπωσιάστε τον παίρνοντας πρωτοβουλίες. Η σημερινή μέρα επιβάλλει να την περάσετε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντί να αποστασιοποιείστε από τα προβλήματα, φροντίστε να είστε έτοιμοι για όλα. Η σχέση σας είναι πιο σημαντική από τις διάφορες κοινωνικές συναναστροφές σας. Η εριστική στάση ορισμένων προσώπων δεν θα σας αφήσει να κάνετε υποχωρήσεις.

ΛΕΩΝ: Κανείς δεν είναι τέλειος, οπότε αναγνωρίστε στον εαυτό σας ότι μπορεί να κάνει και λάθη. Οι σπασμωδικές κινήσεις θα απομακρύνουν ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται. Για να γνωρίσετε περισσότερο αυτούς που σας περιβάλλουν ανοιχτείτε απέναντί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πιέζετε συνέχεια τα αγαπημένα σας άτομα, γιατί δεν θα το ανέχονται για πολύ. Αφεθείτε σε παιχνίδια με τον σύντροφό σας και θα δείτε πως θα απαλλαγείτε από το άγχος. Μοιραστείτε μία άλλη μέρα τη γνώμη σας για να αποφύγετε τις εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Προτείνετε στους στενούς συνεργάτες σας τις λύσεις που έχετε κατά νου. Περάστε τη μέρα με φιλικά πρόσωπα και θα διασκεδάστε αφάνταστα. Απολαύστε την προσοχή που σας δίνουν οι γύρω σας, τώρα που τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενα μικρό ταξίδι θα ήταν ιδανικό για να βρείτε και πάλι την ηρεμία σας και την αυτοπεποίθησή σας. Βάλτε οριστικό τέλος στα διλήμματα ή στην παρορμητική σας διάθεση. Δείξτε ψυχραιμία και μην αφήσετε την καταναλωτική σας τάση να γίνει μανία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επισκεφτείτε ένα μέρος όπου δεν έχετε ξαναπάει για να αλλάξετε τη διάθεσή σας. Διεκδικήστε με πείσμα αυτά που σας ανήκουν ή αυτά που σας χρωστούν. Απαλλάξτε τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας από δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτιμήστε να κάνετε μια βόλτα με γνώριμα και αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάντε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, καθώς σήμερα οι δημιουργικές ασχολίες ευνοούνται για εσάς. Δείξτε κατανόηση απέναντι σε κάποιους που έχουν ξαφνικές εκρήξεις θυμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κλείστε τα αυτιά σας σε λόγια που θα ακούσετε από κάποια αναξιόπιστα άτομα. Βγάλτε από τη ζωή σας εγωισμούς ή υπεροψίες και απλοποιήσετε τη συμπεριφορά σας. Θα μάθετε να βαδίζετε σε καινούργια μονοπάτια και θα επωφεληθείτε περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ: Βοηθήστε με την ψυχραιμία σας φίλους να καταλάβουν τα λάθη τους. Θα αρχίσετε να νιώθετε καλά με αυτά που έρχονται και πραγματικά αποτελούν ευκαιρίες σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Αναζωογονηθείτε συναισθηματικά για να κερδίσετε ευκαιρίες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...