Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 27 Ιουνίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Αν κάνετε όλες τις δουλειές που έχετε αφήσει στην άκρη, σίγουρα θα εξαντληθείτε. Κρατήστε αυτά που έχετε προς το παρόν και μη ρισκάρετε για τα περισσότερα. Μην παίρνετε τις μετρητοίς ό,τι ακούτε γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λανθασμένες αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακόμα κι αν δεν είναι το καλύτερό σας, πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με πρακτικά ζητήματα. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα, φροντίζοντας να κάνετε μόνο τις απαραίτητες αγορές. Η διάθεσή σας θα φτιάξει αν δραστηριοποιηθείτε και όχι μένοντας αδρανείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξαφνικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο μπορεί να σας βγουν σε καλό. Κάντε ένα βήμα πίσω, αν πρόκειται να κάνετε διαπραγματεύσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Μιλήστε ήρεμα με τους συνεργάτες σας, αντί να τα βάζετε με όσους δεν φταίνε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η προσπάθειά σας να αλλάξετε ό,τι δεν σας ταιριάζει θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα. Έχετε το δικαίωμα να επαναστατήσετε, όταν δέχεστε πολύ μεγάλες πιέσεις. Οι καλές δημόσιες σχέσεις θα σας βοηθήσουν σημαντικά στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΛΕΩΝ: Αγνοήστε υποσχέσεις που θα σας δώσουν άτομα που δεν γνωρίζετε για να μην απογοητευτείτε. Αποδείξτε την αξία σας πρώτα στον εαυτό σας και μετά σε όσους είναι σημαντικοί για εσάς. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά καλή και με κατάλληλη παρέα θα γίνει καλύτερη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μείνετε μακριά από άτομα του περιβάλλοντός που σας απογοητεύουν με τις ενέργειές τους. Κινηθείτε έξυπνα και μην πάτε κόντρα σε  πρόσωπα που δεν πρέπει, γιατί θα χάσετε πολλά. Με καλή θέληση και διάλογο μπορείτε να δώσετε λύση σε κάθε πρόβλημα.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε και έχετε τη δύναμη να αντεπεξέλθετε στις ευθύνες που έχετε αναλάβει. Αρχίστε σήμερα την αναζήτηση για κάτι που επιθυμείτε εδώ και πολύ καιρό. Συζητήστε τις ανησυχίες σας μόνο με άτομα που γνωρίζετε καλά και τα εμπιστεύεστε απόλυτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επικεντρωθείτε σε αυτά που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και γίνετε πιο ανταγωνιστικοί. Ο έντονος εκνευρισμός θα σας οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα αιφνιδιάσουν τους γύρω σας. Εκφράστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα σκέψεις που σας βασανίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυξάνεται η ευαισθησία σας, γεγονός που σας κάνει να επηρεάζεστε πιο εύκολα από τις αντιδράσεις των φίλων σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Για να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στον χώρο της εργασίας σας χρησιμοποιήστε τη δύναμη της γνώσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αυτοσυγκράτηση στα οικονομικά είναι απαραίτητη για να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με αυξημένα έξοδα. Σκεφτείτε σοβαρά πριν προβείτε σε οποιαδήποτε επένδυση. Δεν υπάρχει λόγος να είστε γενναιόδωροι με όσους δεν θα σας φερθούν ανάλογα στην ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να υπερασπιστείτε τη θέση σας επιβάλλεται να είστε ψύχραιμοι, ευπροσάρμοστοι και να κρίνετε αντικειμενικά τα γεγονότα για να προλαβαίνετε τις εξελίξεις πριν πάρουν διαστάσεις. Μη δέχεστε όλα όσα σας λένε χωρίς να εξετάζετε αν ισχύουν πραγματικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες κρυμμένες ευαισθησίες σας, τις οποίες θα πρέπει να φροντίσετε χωρίς αναβολή να καλύψετε, ώστε στη συνέχεια να μην πιεστείτε ή να μη χρειαστεί να ασκήσετε πίεση στους γύρω σας, εξαιτίας της μπερδεμένης σκέψης σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...