Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 29 Ιουνίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Καλλιεργήστε στη σχέση σας την εμπιστοσύνη και την τρυφερότητα. Τακτοποιήστε υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή για να έχετε χρόνο να αφιερωθείτε σε αυτά που θέλετε. Μην πιέζετε καταστάσεις, όταν βλέπετε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσουν όπως θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο, γιατί πολλά μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Εξετάστε τα υπέρ και τα κατά μιας συνεργασίας που θα προκύψει αναπάντεχα. Δεν χρειάζεται να δώσετε ακόμα μία ευκαιρία σε άτομα που απέδειξαν ότι δεν την αξίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε να ξεθυμάνουν οι εντάσεις που υπάρχουν στον οικογενειακό χώρο σας. Αποφύγετε όσους προκαλούν εντάσεις που οδηγούν σε καβγάδες, γιατί θα τεντωθούν τα νεύρα σας. Μη δείχνετε εμπιστοσύνη σε όσους υπόσχονται πολλά και δεν εφαρμόζουν τίποτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και μην κρύβεστε πίσω από μισόλογα. Η διάθεσή σας θα χαλάσει, αν σκέφτεστε το παρελθόν, τις παραλείψεις και τα λάθη και που έχετε κάνει. Δώστε τέλος σε σχέσεις ή επαγγελματικές καταστάσεις που σας αρρωσταίνουν.

ΛΕΩΝ: Δεχτείτε τις φιλικές συμβουλές που έχετε ζητήσει, γιατί σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμες. Οσο κι αν προσπαθείτε να γίνετε σαφείς σε αυτά που λέτε δεν τα καταφέρετε πολύ καλά. Βάζοντας μπροστά το πείσμα σας θα πετύχετε δύσκολους στόχους που έχετε κατά νου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα είναι εύκολο να πετύχετε συμφιλίωση με άτομα του περιβάλλοντός σας. Για να μην ξεμείνετε από χρήματα αποφύγετε να κάνετε έξοδα για πράγματα που δεν σας χρειάζονται. Δεχτείτε τις απόψεις των συνεργατών σας για να εκτιμήσουν και εκείνοι τις δικές σας.

ΖΥΓΟΣ: Βελτιώστε τις σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντός σας που τα χρειάζεστε δίπλα σας. Εξελίξτε την προσωπική σας ζωή βάζοντας μπροστά τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σας. Αισθηματικά και οικονομικά θα έχετε ευκαιρίες που θα σας γεμίσουν με θάρρος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μέρα θα αποδειχθεί καθοριστική για τη μετέπειτα πορεία σας, αφού με κάποιο μαγικό τρόπο θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από τα άτομα που προσπαθούν να σας κρατούν καθηλωμένους στα ίδια και τα ίδια. Οσον αφορά τα οικονομικά σας, κινηθείτε με σύνεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάνοντας τη δική σας μικρή επανάσταση θα δώσετε στους άλλους να καταλάβουν ότι δεν επιθυμείτε πια να είστε το θύμα. Θα ζητάτε απεγνωσμένα την επιβεβαίωση τρίτων ατόμων για την πορεία που έχετε χαράξει, όμως δεν είναι αυτό που θέλετε και χρειάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα, αφού απεναντίας θα βελτιωθεί η στάση σας απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Επωφεληθείτε των ευκαιριών που θα σας δοθούν κάνοντας αυτά που νιώθετε πως έχετε ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα είστε δυναμικοί στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε και έτοιμοι να δώσετε λύσεις όπου χρειαστεί, ώστε να είστε ελεύθεροι στη συνέχεια να προχωρήσετε μπροστά. Ακολουθήστε μια τακτική που θα κερδίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ: Σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις, ειδικά αν υπάρχει στη ζωή σας μια σχέση που μετράει χρόνια και έχει περάσει από πολλά στάδια. Παράλληλα θα έχετε ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και αυτή τη φορά χωρίς πολύ κόπο.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Mοναχικός πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο

Χωρίς κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό του...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...