Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 30 Ιουνίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Οργανωθείτε περισσότερο για να είστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Προβείτε μόνο στις απαραίτητες μετακινήσεις γιατί θα κουραστείτε. Δίνοντας προτεραιότητα στην οργάνωση και την τάξη, θα βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέστε νέους στόχους χωρίς να αεροβατείτε και προχωρήστε σταδιακά στην υλοποίησή τους. Μην αμφιταλαντεύεστε όταν δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε. Κάντε ό,τι σας κάνει να νιώθετε καλύτερα και μην ακούτε αυτά που σας επιβάλλουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρχίστε να γίνεστε πιο αποδοτικοί στον εργασιακό χώρο, χωρίς εντάσεις και προβληματισμούς. Συνεχίστε με αυτοπεποίθηση αυτά που πιστεύετε, όσο και αν αντιδρούν δικά σας άτομα. Προσπαθήστε να είστε πιο συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι προς τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διατηρήστε το χαμόγελό σας και μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει τη μέρα. Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με ό,τι σας γεμίζει ενέργεια και δύναμη. Ο,τι έχει γερά θεμέλια δεν πρόκειται να επηρεαστεί από τις ανακατατάξεις που θα γίνουν.

ΛΕΩΝ

Η ισορροπημένη συμπεριφορά θα κάνει και τους πιο επιθετικούς να ηρεμήσουν. Μην αφήσετε το πορτοφόλι σας να αδειάσει, από λάθος εκτιμήσεις. Κάντε πληρωμές που εκκρεμούν και δραστηριοποιηθείτε πιο έντονα, χωρίς να κάνετε περικοπές στην προσπάθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καλύτερη παρέα για σήμερα θα είναι οικεία και γνώριμα πρόσωπα. Θα γίνουν αρκετές αποκαλύψεις για θέματα που αφορούν τον συναισθηματικό  τομέα. Εάν σας απασχολούν ορισμένες καταστάσεις, μιλήστε μόνο με άτομα που θα σας ακούσουν.

ΖΥΓΟΣ

Μεταφέρετε στους συνεργάτες τις ιδέες σας και θα επιτύχετε περισσότερα. Γίνετε πιο αντικειμενικοί και πρακτικοί, αφήστε την ειλικρίνεια να σας οδηγήσει και μάθετε να είστε αληθινοί χωρίς να χρειάζεται να εκτίθεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από το να κάνετε βιαστικές κινήσεις, προτιμήστε να είστε ψύχραιμοι και πρακτικοί. Βάλτε στη θέση τους αγενή άτομα με ευγένεια και διακριτικότητα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχουν προκύψει σε οικονομικά ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εάν επιχειρήσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη διασκέδασή σας, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία όχι μόνο για να διατηρήσετε καλή τη διάθεσή σας, αλλά και για να δείτε φίλους που σας έχουν λείψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να απαλλαγείτε από αμφιβολίες που δεν σας είναι χρήσιμες και σας κάνουν να χάνετε τον έλεγχό σας. Εντοπίστε τις συνθήκες που δημιουργούνται σε κάθε κατάσταση και μην αναλώνεστε κρίνοντας τις αντιδράσεις των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ηρθε η στιγμή να δείτε τι σας συμφέρει καλύτερα και να μειώσετε τις ανασφάλειές σας. Συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές που ήδη έχουν γίνει θα αρχίσουν να δείχνουν τα αποτελέσματά τους, ενώ οι προσφορές που θα σας γίνουν θα είναι πιο συμφέρουσες από πριν.

ΙΧΘΥΕΣ

Το μέλλον της ερωτικής σας ζωής ανοίγεται μπροστά σας όμορφο, φωτεινό και χαρούμενο. Το έδαφος θα είναι αρκετά γόνιμο για να στεριώσει κάτι καινούργιο, αρκεί να έχετε την υπομονή και την επιμονή να παλέψετε.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Mοναχικός πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο

Χωρίς κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό του...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...