Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 11 Ιουλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να αναγνωρίσετε τα σωστά άτομα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις επαφές αλλά και τις βοήθειες που μπορούν να σας δώσουν τώρα. Ζητήστε τη βοήθεια φίλων για να περάσετε στην υλοποίηση αυτών που έχετε οργανώσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Χωρίς να το καταλάβετε, η καλή σας εικόνα και η αναγνώρισή σας από το περιβάλλον διαμορφώνουν το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κατακτήσετε την επιτυχία. Βγείτε με άτομα που έχουν θετική ενέργεια για να ξεσκάσετε και να περάσετε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επαγγελματική ζωή αλλά και τα οικονομικά σας δείχνουν να απογειώνονται. Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία, είναι η υιοθέτηση μιας νέας στάσης ζωής από εσάς. Μην αφήσετε τη ζήλια να δηλητηριάσει τη σχέση με τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δημιουργικές εμπνεύσεις θα βρουν καινούργια σημεία εφαρμογής. Οι εξελίξεις θα σας σπρώξουν σε νέες κατακτήσεις και αναζητήσεις. Η θετική αντιμετώπιση ορισμένων καταστάσεων θα βοηθήσει να τις τελειώσετε με επιτυχία.

ΛΕΩΝ: Θα κάνετε αρκετές επαφές και συζητήσεις, που θα αφορούν καινούργια επαγγελματικά σχέδια. Νομικά θέματα που θα σχετίζονται με το σπίτι θα σας απασχολήσουν έντονα. Αν κάνετε λίγη υπομονή, θα ξεπεράσετε τις κρίσεις άγχους, που σας έχουν καταβάλλει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μεγάλη κινητικότητα θα υπάρξει στον επαγγελματικό σας τομέα και επιβάλλεται να διαφυλάξετε τις συνεργασίες και το καλό σας όνομα. Τονίζοντας άμεσα ή έμμεσα τα ελαττώματα των άλλων, τους προσβάλλετε.

ΖΥΓΟΣ: Η αλλαγή πλεύσης στον οικονομικό τομέα θα χρειαστεί συναλλαγές και συμφωνίες, που πιθανόν να έχουν και νομικό χαρακτήρα. Ισως προκύψει και ένα επαγγελματικό ταξίδι. Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις προτού συσσωρευτούν τα προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εντονοι προβληματισμοί και ανταλλαγές απόψεων θα διαμορφώσουν την προσωπικότητά σας και θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας. Αφιερώστε το περισσότερο κομμάτι της ημέρας στον εαυτό σας και στη διασκέδασή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εξέλιξή σας και πολλές αλλαγές θα αποτελέσουν τις νέες παραμέτρους στους οποίους θα στηριχτεί η επαγγελματική σας ανέλιξη. Οι στιγμές που θα περάσετε στον οικογενειακό χώρο θα είναι πολύτιμες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλές επαφές και συζητήσεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας, ενώ τα αισθηματικά σας αρχίζουν πάλι να αναζωπυρώνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα κερδίσετε τις εντυπώσεις προβάλλοντας νέες πτυχές της προσωπικότητάς σας. Δείξτε τη δημιουργικότητά σας κάνοντας αναμόρφωση στον χώρο σας. Οι συγκυρίες θα ευνοήσουν αρκετά τον οικονομικό σας τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ: Αρχίστε να βλέπετε αλλιώς τις καταστάσεις που υπάρχουν και θα διαπιστώσετε ότι σας ανοίγονται νέες προοπτικές. Δείξτε λίγη προσοχή στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Αν πιστεύετε ότι γνώμη σας θα επηρεάσει κάποιους, καλύτερα να μην την πείτε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Mοναχικός πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο

Χωρίς κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό του...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...