Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 21 Ιουλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ
Αφήστε αλλού τις πρωτοβουλίες αν δεν μπορείτε να είστε ψύχραιμοι. Θα έχετε επιτυχία στα επαγγελματικά, ενεργώντας με αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκράτηση. Ολοκληρώστε εκκρεμότητες για να ασχοληθείτε στη συνέχεια με τα ενδιαφέροντά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Για να αξιοποιήσετε τα προτερήματά σας, ζητήστε συμβουλές από φίλους που σας ξέρουν καλά. Αναζητήστε αυτούς που είναι ικανοί να σας διαφημίσουν. Διακόψτε σχέσεις που παίρνουν και δεν δίνουν, επικεντρώνοντας την προσοχή σας σε όσες είναι υγιείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Διαχωρίστε τα επαγγελματικά από τα προσωπικά σας, προτού αρχίσετε να τα μπερδεύετε. Μην πανικοβάλλεστε για να ανταποκριθείτε όπως πρέπει σε κάθε περίπτωση. Πλησιάστε περισσότερο τα αγαπημένα σας άτομα και θα περάσετε υπέροχα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ανυπομονησία βλάπτει και πρέπει να προχωράτε σταδιακά. Καλλιεργήστε ό,τι τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, χωρίς να αρκείστε σε ημίμετρα. Περιμένετε λίγο ακόμα και μην πιέζετε καταστάσεις για να υπάρξουν οι αλλαγές που θέλετε.

ΛΕΩΝ
Οποια κι αν είναι τα σχέδιά σας, θα χρειαστεί να κινηθείτε με σύνεση, ενώ, αν σκέφτεστε μια επιχείρηση, πρέπει και επιβάλλεται να οργανωθείτε σωστά. Μη διστάζετε να βάλετε μπροστά νέους στόχους, επειδή ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί οι προηγούμενοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην προγραμματίζετε αλλαγές που δεν είστε σίγουροι ή έτοιμοι να τις κάνετε. Για να κατακτήσετε τους στόχους που έχετε, χειριστείτε σωστά τη δυναμικότητά σας, αποφεύγοντας προκαταλήψεις που δεν σας αφήνουν να ανοιχτείτε σε οτιδήποτε καινούργιο.

ΖΥΓΟΣ
Ο αλληλοσεβασμός είναι απαραίτητος για να μην πληγώνεται κανένας, αλλά η μονόπλευρη υποχώρηση δεν θα είναι η καλύτερη λύση στην περίπτωσή σας. Δώστε ένα τέλος σε μια σχέση που δεν σας δίνει όσα θέλετε και μην ξοδεύεστε δεξιά και αριστερά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ρίξτε τους τοίχους γύρω σας και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να βολιδοσκοπήσετε τις καταστάσεις. Για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, μην ξεχνάτε ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εφαρμόστε πρωτότυπες ιδέες στον εργασιακό χώρο και μη φοβάστε να ρισκάρετε. Απλώς να θυμάστε ότι πρέπει να προσφέρετε και ποιοτική δουλειά. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν σήμερα είναι μοναδικές, οπότε μην αναβάλετε τίποτα για αύριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορεί στα προσωπικά σας να έχετε την απόλυτη ελευθερία, αλλά στον κοινωνικό και τον επαγγελματικό χώρο πρέπει να κινείστε σύμφωνα με τους κανόνες. Μην κάνετε κατάχρηση της δύναμής σας, γιατί όλοι έχουν όρια και πρέπει να τα σεβαστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε γιατί οι αυξημένες υποχρεώσεις θα σας βάλουν σε πιο γρήγορους ρυθμούς. Μην ανταγωνιστείτε άτομα που σας στήριξαν στο παρελθόν. Προτού καταλήξετε σε αποφάσεις, συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη ανεξαρτησία. Υστερα από όσα έχετε περάσει το τελευταίο διάστημα, έχετε την πείρα να μην κάνετε πράγματα που δεν πιστεύετε κατά βάθος. Με θετική σκέψη και αισιοδοξία θα κερδίσετε και τις πιο δύσκολες μάχες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...