Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 28 Ιουλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ
Οι συγκινήσεις σάς δίνουν τροφή για να προχωρήσετε στη ζωή, αλλά καλό θα ήταν να προωθήσετε στη θέση της απογοήτευσης τη θετική σκέψη. Πείτε όχι σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις που βασίζονται σε εκτιμήσεις άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ
Ορισμένες ιδιορρυθμίες θα στοιχίσουν για λίγο στην ηρεμία σας. Κάντε τα απαραίτητα βήματα ώστε να αποδεσμευτείτε από τρίτους που σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας. Για να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε, πρέπει πρώτα να ορίσετε με ακρίβεια τι είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σίγουρα μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο για να προσεγγίσετε αυτό που σας προβληματίζει, οπότε μη στοχεύετε σε φανταστικές υποθέσεις. Εκτονώστε την ένταση που κρύβετε μέσα σας κάνοντας ένα σπορ και όχι καβγαδίζοντας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εάν δεν ακολουθήσετε δρόμους που ξέρετε καλά να χειριστείτε, θα υπάρξουν επιπτώσεις. Σιγουρευτείτε για αυτό που θέλετε να κάνετε προτού το πράξετε. Πάρτε ό,τι σας ανήκει από τα αναπάντεχα κέρδη που θα σας έρθουν και τίποτα παραπάνω.

ΛΕΩΝ
Με σωστό χειρισμό του λόγου θα καταφέρετε να προκαλέσετε συναισθήματα και να επηρεάσετε θετικά ακόμα και πρόσωπα που θεωρείτε ανένδοτα σε αυτά που θέλετε. Σταματήστε να αγχώνεστε τόσο πολύ για οικονομικά θέματα και θα βρείτε σύντομα λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, αλλά η σταθερότητα θα είναι πιο αποτελεσματική. Εάν όμως έχετε σκοπό να κάνετε αλλαγές, τολμήστε το. Οι περισσότερες πόρτες θα είναι κλειστές, γι’ αυτό αποφύγετε να ζητήσετε χάρες.

ΖΥΓΟΣ
Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε. Μην κρύβεστε από άτομα που σας γνωρίζουν καλά, γιατί θα σας προδώσουν η στάση και η συμπεριφορά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εάν έχετε ακόμα αναστολές για το πώς θα εκφράσετε τα αισθήματά σας, τότε καλό είναι να μην το κάνετε. Μην παρουσιάζετε τις δικές σας προθέσεις σαν ανάγκες των άλλων. Οι δημόσιες σχέσεις είναι απαραίτητες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αλλά χρειάζεται και η καλή δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι ευθύνες πρέπει να μοιράζονται ανάλογα στους συνεργάτες σας και όχι να τις επιβαρύνεστε όλες εσείς, καθώς έτσι αφήνετε την προσοχή σας να διασπάται. Ισως οδηγηθείτε σε αδιέξοδες καταστάσεις από την ανάγκη σας για πάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πολλές από τις επιδιώξεις σας θα αρχίσουν να εκπληρώνονται, γι’ αυτό κάντε τις απαραίτητες κινήσεις και μη βασιστείτε σε υποσχέσεις. Προτιμήστε μικρές αλλαγές για να νιώσετε καλά και μην κάνετε κάτι υπερβολικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εάν έχετε αμφιβολίες για τις προθέσεις των άλλων, είναι προτιμότερο να το πείτε, διαφορετικά θα θυμώσετε πολύ. Μην αφήνετε να σας βάλουν στη δύσκολη θέση να απολογηθείτε για τις επιλογές σας. Τα λάθη είναι αναμενόμενα και μέσα από αυτά θα μάθετε να κάνετε επιλογές.

ΙΧΘΥΕΣ
Ισως νιώσετε πελαγωμένοι από τις καινούργιες ευθύνες, παρ’ όλα αυτά προσπαθήστε για καλή επικοινωνία. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να συμβιβάσετε και όχι να διαλύσετε καταστάσεις. Αρκετές από τις περιπτώσεις που έχετε αναλάβει θα σας προβληματίσουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...