Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 3 Αυγούστου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μη βυθίζεστε σε μελαγχολία κάθε φορά που σας συμβαίνει κάτι. Καθαρίστε το έδαφος από ανταγωνιστές και αντιπάλους, αλλά προσέξτε τον τρόπο. Βαδίστε σε άλλη βάση, σεβόμενοι ότι τα δεδομένα σας έχουν κάπως αλλάξει.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια συναισθηματική δέσμευση θα αποδώσει περισσότερο απ’ ό,τι περιμένατε. Με το να προσπαθείτε να αλλάξετε τα μυαλά των άλλων χάνετε τον καιρό σας. Ενισχύστε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης για να επιβάλετε τις απόψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διευθετήστε καταστάσεις που είναι σε εκκρεμότητα για να περιορίσετε την ανασφάλειά σας. Για να μη βρεθείτε μπλεγμένοι χωρίς να το καταλάβετε, διαχωρίστε το φλερτ και το σεξ από τη φιλία. Ακόμα έχετε πολλή δουλειά να κάνετε πάνω στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην τσιγκουνεύεστε τα αισθήματά σας, αφού έχετε μεγάλα αποθέματα. Εχετε την ανάγκη να αρχίσετε την κοινωνική ζωή σας για να ενημερώνεστε για ό,τι μέχρι τώρα αγνοούσατε ή δεν προλαβαίνατε να παρακολουθήσετε.

ΛΕΩΝ: Εάν έχετε αντιρρήσεις για τη σχέση σας, μιλήστε ξεκάθαρα και μην αναβάλλετε συνέχεια τις σημαντικές αποφάσεις. Αποφύγετε μυστικά που, αν αποκαλυφθούν, θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σημαντικών ανθρώπων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να πετύχετε αρμονία, ισορροπία και όμορφη ατμόσφαιρα, θα πρέπει κι εσείς να προσπαθήσετε πολύ. Εάν η σχέση σας περνάει κρίση, το μόνο που θα τη σώσει είναι οι αμοιβαίες υποχωρήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Βρεθείτε με ευχάριστους ανθρώπους για να περάσετε μια πολύ όμορφη ημέρα. Παρατηρήστε τους ανθρώπους γύρω σας και αφήστε τους το περιθώριο να πουν την άποψή τους. Ασχοληθείτε με ό,τι έχει απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή σας και μην παρασύρεστε σε ψευδαισθήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη μεταφέρετε τα προβλήματα της εργασίας σας στο σπίτι, γιατί είναι ανούσιο. Φροντίστε να μην είστε τόσο αρνητικοί σε προτάσεις που θα σας κάνουν. Μπορεί να σας κρύβουν πράγματα, αλλά δεν σημαίνει πως πρέπει να φτιάχνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν νιώθετε πως οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν, βρείτε καταφύγιο σε ανθρώπους που σας αγαπούν. Φροντίστε οι δεσμεύσεις σας να μην είναι καταπιεστικές στο μέλλον. Αποφύγετε να μιλάτε πολύ αλλά και να δημιουργείτε άσχημες εντυπώσεις στους άλλους για το άτομό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ανοίγετε καινούργιες υποθέσεις, εάν πίσω σας υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες. Προσδιορίστε τι είναι αυτό που σας αρέσει και τι όχι, αλλά μην τα μετράτε όλα με βάση τα δικά σας μέτρα. Την ενεργητικότητα που έχετε διοχετεύστε τη στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκτονωθείτε, γιατί οι εσωτερικές συγκρούσεις σάς απομυζούν ενέργεια. Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας και μην περιμένετε να τις ανακαλύψουν οι άλλοι. Τώρα βιώνετε άγχος και πίεση, αλλά απαιτείται να δείξετε λίγη υπομονή ακόμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Δείξτε την ενόχλησή σας, εάν υπάρχει κάτι που σας εκνευρίζει. Αλλάξτε τρόπο προσέγγισης, γιατί αυτός που χρησιμοποιείτε δεν εξυπηρετεί σε τίποτα. Κινηθείτε κι εσείς προς τη σωστή κατεύθυνση για να αρχίσει να πνέει φρέσκος αέρας και μην τα περιμένετε όλα έτοιμα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...