Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 04 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Η φαντασία σας θα δουλέψει δημιουργικά και θα...

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 4 Αυγούστου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μην πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας, μια που η αναστάτωση που υπάρχει δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος. Εάν δεν καταφέρετε να αποφύγετε μια συζήτηση, σκεφτείτε ότι ίσως γίνεται για καλό.

ΤΑΥΡΟΣ: Σκεφτείτε πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, καθώς έχετε ανάγκη τη στήριξη του συντρόφου σας και δεν πρόκειται να σας την αρνηθεί. Οι ανατροπές θα είναι απλώς ρουτίνα, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι για όλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εσωτερικές διεργασίες ίσως σας απομακρύνουν προσωρινά από τους στόχους σας. Η αναποφασιστικότητα που έχετε θα βάλει σε κίνδυνο τους στόχους σας. Μη φοβηθείτε τις αντιδράσεις των άλλων, αν κρίνετε ότι κάποιες αλλαγές είναι απαραίτητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να φτάσετε στην επιτυχία, μην αλλάζετε συνέχεια τους στόχους σας. Μη δίνετε σημασία σε θέματα που δεν αξίζουν τον κόπο. Εάν δεν θέλετε αργότερα να απογοητευθείτε, μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο.

ΛΕΩΝ: Δείξτε στους άλλους ότι και εσείς μπορείτε να απαιτήσετε και να διεκδικήσετε όταν χρειάζεται. Μην προσελκύεστε μόνο από λόγια, γιατί μεγαλύτερη σημασία έχουν οι πράξεις. Ασχοληθείτε άμεσα με όσους σας έχουν ανάγκη, για να βρείτε καινούργιο νόημα στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κατηγορήσετε τους άλλους εάν φταίτε εσείς για κάποια παρεξήγηση. Μην μπλεχτείτε σε υποθέσεις άλλων που ίσως θα έχουν για εσάς ηθικό και υλικό κόστος. Αγνοήστε αυτούς που συνέχεια σας ζητάνε χωρίς να θέλουν κάτι ουσιαστικό.

ΖΥΓΟΣ: Οι ευκαιρίες είναι πολλές και σημαντικές, αλλά το άγχος δεν σας βοηθάει να τις δείτε. Μην απογοητεύεστε αν μια υπόσχεση που σας έδωσαν δεν πραγματοποιήθηκε. Για να πετύχετε τους στόχους σας, αποβάλετε την τεμπελιά και την αναποφασιστικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε περισσότερη κατανόηση και αγάπη για να βελτιώσετε μια υπάρχουσα σχέση σας. Στον ελεύθερο χρόνο σας προσπαθήστε να τακτοποιήσετε ακόμα και τις εκκρεμότητες που έχετε. Εκτιμήστε ό,τι σας έχουν δώσει, αλλά και ό,τι έχουν κάνει για εσάς τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που δεν σας οδηγούν πουθενά και μην τις δραματοποιείτε. Ακόμα και αν όλα φαίνονται ότι πάνε καλά, δείξτε προνοητικοί. Μη γίνετε υπερβολικά σχολαστικοί σε κάποια επαγγελματικά σας θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην απογοητευθείτε αν ανακαλύψετε κάποιες αλήθειες που δεν σας αρέσουν. Σταματήστε να συζητάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, γιατί έχετε αρχίσει να κουράζετε τους άλλους. Μην έρθετε σε σύγκρουση με οικογενειακά πρόσωπα, γιατί θα βγείτε χαμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ρυθμίστε λεπτές οικονομικές υποθέσεις σας για να σας φύγει ένα μεγάλο βάρος. Ενδιαφερθείτε για άτομα που είναι φιλικά απέναντί σας και σας το δείχνουν. Προσπεράστε γρήγορα ανούσιες λεπτομέρειες, γιατί χάνετε την ουσία.

ΙΧΘΥΕΣ: Αγωνιστείτε με τον δικό σας τρόπο για να αμυνθείτε την ώρα που θα χρειαστεί. Πάρτε αποφάσεις για τα οικονομικά σας που θα σας αποφέρουν κέρδος και στο μέλλον. Προσαρμοστείτε σε αυτά που σας καλούν οι περιστάσεις και έχουν πρακτικό και ρεαλιστικό χαρακτήρα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...