Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 8 Αυγούστου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε τα λάθη σας αλλά και τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνετε για να πλησιάσετε τον σύντροφό σας και να του δείξετε το ενδιαφέρον σας. Δεν πρέπει να κάνετε λάθη τακτικής, γιατί είναι πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Οργανώστε τη συμπεριφορά και τη στάση σας προτού πάρετε αποφάσεις για το αν θα δεχτείτε ή θα απορρίψετε τα κίνητρα των άλλων. Μην αφήσετε την αφηρημάδα σας να σας προξενήσει ζημιά, εφόσον ξέρετε να χειριστείτε τις λεπτομέρειες των εργασιών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε στην άκρη διαφωνίες με τους συνεργάτες και με τα φιλικά σας πρόσωπα. Η καλή σας διάθεση θα αρχίσει και πάλι να επηρεάζεται αρνητικά και η νευρικότητά σας θα εκδηλώνετε με αυστηρή κριτική προς τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συζητήστε χωρίς αναβολές γιατί ό,τι δεν λέτε για αυτά που σας ενοχλούν γίνεται απωθημένο. Οι προστριβές με τους άλλους θα κάνουν την εμφάνισή τους και είναι πολύ πιθανό να ταλαιπωρηθείτε από εγωισμούς και συμφέροντα άλλων.

ΛΕΩΝ: Κάντε πρώτοι την αρχή και μη σας πιάνει ο εγωισμός. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από στριμώγματα και να ανανεωθείτε εκ νέου, κάνοντας τομές στη ζωή σας και αποβάλλοντας ό,τι σας είναι άχρηστο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα καλυτερεύει και ίσως είναι καλύτερα να αποφασίσετε να κάνετε κάποιο ταξίδι πριν σας καταβάλει και πάλι το άγχος της καθημερινότητας. Προσεγγίστε με λιγότερη πίεση τον σύντροφό σας και το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο και για τους δυο σας.

ΖΥΓΟΣ: Εάν δεν έχετε εξακριβώσει τι ακριβώς γίνεται, μη σας πιάνουν ζήλιες και καχυποψίες. Τροποποιήστε τον επαγγελματικό προσανατολισμό σας με επαγγελματισμό, καθώς ο φθόνος κάποιων ατόμων μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο δύσκολη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ψάξτε βαθύτερα τις προοπτικές της σχέσης σας, δείχνοντας περισσότερη ειλικρίνεια, ακόμα και αν αυτό σας πονάει. Για να μην μπερδευτείτε, μην αφήσετε κανέναν να επέμβει στην προσωπική σας ζωή, όσο και αν έχει καλές προθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κοιτάξτε να ασχοληθείτε πρώτα με τον εαυτό σας και στη συνέχεια ασχοληθείτε με τους άλλους. Η οικειότητα που έχετε και η καλή θέληση των άλλων πρέπει να σας κάνουν να καταλάβετε ότι τα βιώματα που έχει ο καθένας τον κάνουν να θέτει διαφορετικές αξίες για ένα πράγμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα προβλήματα του οικογενειακού χώρου θα σας σπρώξουν στο να χάσετε τον έλεγχο και να παραφερθείτε σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ η βασική αιτία θα εντοπίζεται στα διαφορετικά πιστεύω του καθενός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν χρειάζεται να κάνετε παρέα με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν και σας καθηλώνουν στο παρελθόν με αρνητικές σκέψεις. Δείξτε ψυχραιμία σε δύσκολες αποφάσεις, γιατί πολλά θα εξαρτηθούν από τη στάση σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο αγώνας σας θα δικαιωθεί μόνο αν καταλάβετε τις ουσιαστικές ανάγκες και των άλλων. Οι ευκαιρίες και οι προοπτικές επαγγελματικής καταξίωσης θα είναι σαφώς περισσότερες, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα κάνετε την επανάστασή σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...