Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 9 Αυγούστου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Αναλύστε τα σχέδιά σας στους συνεργάτες σας για να μπορέσουν να σας καταλάβουν και κάντε το με ήρεμο τρόπο και όχι με διαφωνίες και εριστική διάθεση. Ζητήστε από αγαπημένα πρόσωπα να σας βοηθήσουν να βγείτε από τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Διατυπώστε τις πραγματικές προθέσεις σας, αν θέλετε να σας καταλάβουν σε βάθος. Μόνο συγκρατώντας την επιθετικότητά σας θα πετύχετε περισσότερα. Μην εκτεθείτε σε μεγάλα έξοδα που δεν θα μπορείτε να καλύψετε μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρησιμοποιήστε διπλωματία για να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεστε για να νιώσετε ικανοποιημένοι και μην επικρίνετε συνέχεια τα αρνητικά στοιχεία των γύρω σας. Με τη βοήθεια της τετράγωνης λογικής, θα πετύχετε πολλά από αυτά που θέλετε και ονειρεύεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκτός από το να στηρίζεστε σε όνειρα, σκεφτείτε τη σχέση σας και ανακαλύψτε πού σας οδηγεί η κοινή σας πορεία. Για να καταλάβετε τι μπορεί να προχωρήσει και τι όχι, δώστε σημασία στα σημάδια που υπάρχουν γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Προγραμματίστε ό,τι έχετε να κάνετε, δίνοντας σημασία και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Εάν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι, επωφεληθείτε από τις συνθήκες που επικρατούν. Μην αδιαφορήσετε για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στις υποθέσεις σας, για να μη βρεθείτε σε αδιέξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο για να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Ακούστε τον οργανισμό σας και μην αγχώνεστε προσπαθώντας να πετύχετε περισσότερα.

ΖΥΓΟΣ: Για να νιώσετε καλύτερα ασχοληθείτε με τη διευθέτηση πρακτικών θεμάτων. Αποφύγετε να δώσετε λύσεις σε συναισθηματικά προβλήματά σας, αφού ακόμα δεν έχουν ωριμάσει μέσα σας οι αλλαγές που μπορεί να προκύψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε συγχρονισμό στις ενέργειές σας με αυτές των συνεργατών σας. Ανανεώστε τις ιδέες σας και μην αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με απαρχαιωμένα μυαλά. Εξετάστε τις λεπτομέρειες προτού προβείτε σε υπογραφές συμβολαίων ή κλείσιμο συμφωνιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χωρίς να ελέγξετε τα δεδομένα, μη βιαστείτε να εφαρμόσετε κάποια σχέδια. Αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς, γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τσακωθείτε. Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις που επικρατούν, χωρίς να το παρακάνετε με απαιτήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν μερικές φορές πιστεύετε ότι υπάρχουν άτομα που δεν σας κατανοούν, μη το παίρνετε τόσο βαριά και γίνεστε μυστικοπαθείς. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα εάν αποφύγετε να δώσετε αφορμές σε τρίτους να κάνουν σχόλια σε βάρος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματά σας θα επηρεάσουν τις φιλικές σχέσεις σας. Παρακολουθήστε τις εξελίξεις των γεγονότων, χωρίς να παίρνετε θέση προς το παρόν. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία και θάρρος μια επαγγελματική ευκαιρία που θα σας δοθεί.

ΙΧΘΥΕΣ: Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και συζητήσεις που γίνονται με κλειστά χαρτιά στον εργασιακό σας χώρο, γιατί αλλιώς θα βρεθείτε εκτεθειμένοι αντί των άλλων. Εάν συνεχίσετε να ενεργείτε με την ίδια τακτική εγωισμού, δεν θα καταφέρετε να ισορροπήσετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Mοναχικός πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο

Χωρίς κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό του...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...