Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 11 Αυγούστου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες που σας προκαλούν άγχος. Μην πιέζετε τις καταστάσεις για να γίνουν όλα ακριβώς όπως εσείς θέλετε. Εάν διοχετεύετε την ενέργειά σας σε οικογενειακά θέματα, θα έχετε προβλήματα στη δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η υπερβολική παρόρμηση σας οδηγεί σε λάθη, γι’ αυτό μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Εκφράστε τα συναισθήματα και τους φόβους σας στον σύντροφό σας, ο οποίος θα σας καταλάβει. Ξεπεράστε αρνητικές σκέψεις που δεν σας αφήνουν να χαρείτε τις μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας και μην αφήσετε κανέναν να τα επιβουλεύεται. Μόνο οι αμοιβαίες υποχωρήσεις και κάποιοι συμβιβασμοί θα μπορέσουν να σώσουν μια φιλία που κινδυνεύει. Μην υποκρίνεστε συναισθηματικά, γιατί θα σας κουράσει να μην είστε ο εαυτός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανταγωνιστική σας διάθεση δεν θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο δημοφιλείς. Απαλλαγείτε από περιορισμούς που σας δημιουργούν άγχος και δεν σας οδηγούν σε θετικές εξελίξεις. Μην αφήσετε το πάθος να βγει από τη ζωή σας, γιατί θα σας φανεί πολύ χλιαρή.

ΛΕΩΝ: Μόνο η σταθερότητά σας θα κάνει τους συνεργάτες σας να σας δείξουν εμπιστοσύνη. Εάν δεν είστε σε θέση να αλλάξετε τις καταστάσεις, προσπαθήστε να συμβιβαστείτε. Ξεπεράσετε τους κρυφούς σας φόβους, που δεν σας αφήνουν να είστε χαρούμενοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε προσεκτικοί και μην υποκύψετε σε υπερβολές και βιαστικές κινήσεις, επειδή θα βλέπετε ότι ευνοήστε. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός δεν θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας, γι’ αυτό μην ξεπεράσετε τα όρια.

ΖΥΓΟΣ: Εάν κάποιοι αμφισβητήσουν τις ικανότητές σας, δεν χρειάζεται αμέσως να αντιδράσετε αρνητικά. Μπορείτε με επιχειρήματα να τους κάνετε να αλλάξουν γνώμη. Εχετε αυτή την ικανότητα, εκμεταλλευτείτε την και μην την αφήνετε να πάει χαμένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να μη μεταφέρετε τα προβλήματα του εργασιακού χώρου στο οικογενειακό σας περιβάλλον και το αντίθετο, γιατί έτσι ξεφεύγετε κατά πολύ από τον στόχο σας και μπερδεύετε τη ζωή σας χωρίς να υπάρχει λόγος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε αρμονική επικοινωνία με τα άτομα που συναναστρέφεστε και θα μπορείτε με ευκολία να επεκταθείτε κοινωνικά και να κάνετε καινούργιες επαφές. Χρησιμοποιήστε τη διορατικότητά σας για να καταλάβετε τι ρόλο παίζουν οι άλλοι και να μην πέσετε σε παγίδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατήστε σήμερα ως κύριο στοιχείο τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία σας, βάζοντας μπροστά τον αυθορμητισμό σας, για να πλησιάσετε περισσότερο τον σύντροφό σας και για να διαπιστώσετε τα κοινά σας στοιχεία, τα οποία δεν είναι λίγα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σκεφτείτε πως για να επεκτείνετε τη φήμη σας και να δείξετε την αξία σας δεν χρειάζεται να σπαταλάτε αλόγιστα χρήματα. Κάντε καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες και εκδηλώστε την αγάπη σας στα φιλικά σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα έχετε μια τέλεια προσωπική σχέση και η ενισχυμένη αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις προστριβές με τον σύντροφό σας. Τα συναισθήματά σας θα αυξηθούν σημαντικά και θα σας επιτρέψουν να εξασφαλίσετε μια άνετη συμβίωση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Mοναχικός πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο

Χωρίς κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό του...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...