Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Ερμής Καραγιάννης: Βουτιά θανάτου για τον παίκτη του «GNTM»

Βουτιά στο κενό πρώην παίκτη του «Greece’s Next Top...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 16 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Αυξημένη θα είναι η δυναμικότητά σας και μπορείτε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 22 Αυγούστου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Για να νιώσετε και πάλι πλήρεις, κάντε ανακατατάξεις σε ό,τι δεν σας ικανοποιεί. Με το να αφήνετε το παρελθόν να αναμειγνύετε με το παρόν, θα καταφέρετε να προκαλέσετε κλυδωνισμούς στη σχέση σας. Συζητήστε και προσπαθήστε να έρθετε ο ένας πιο κοντά στον άλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Σεβαστείτε τις διαφορετικές απόψεις και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα. Φροντίστε να αλλάζετε συχνά παραστάσεις, γιατί τον σύντροφό σας δεν τον φοβίζει η δέσμευση αλλά η ρουτίνα. Με την παρουσία και τον δυναμισμό σας, γοητεύστε τον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δείξτε στους γύρω σας ότι εκτιμάτε και αυτούς και τις πράξεις τους. Οι λύσεις που θα προτείνετε στους συνεργάτες σας θα είναι ευπρόσδεκτες. Απολαύστε τη ζωή και ό,τι σας δίνει κάθε μέρα, ειδικά στον συναισθηματικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιστρατεύστε το χιούμορ σας, που σώζει και στα πιο δύσκολα, όταν νιώθετε την πίεση της καθημερινότητας πάνω σας. Δείξτε στο ταίρι σας τη στοιχειώδη φροντίδα και τρυφερότητα, για να μπορεί να είναι δίπλα σας και να σας στηρίζει.

ΛΕΩΝ

Μην επιτρέπετε με τη συμπεριφορά σας στους άλλους να ποντάρουν στα ευαίσθητα σημεία σας. Ο εγωισμός δεν πρόκειται να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με άτομα που αγαπάτε. Δώστε τη σημασία που πρέπει σε λεπτομέρειες που θα αφορούν τα καθημερινά σας θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε καταστάσεις που αφορούν τα ερωτικά σας, φανερώστε τις ευαισθησίες σας. Μην προτρέχετε σε θέματα που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί υπάρχει η πιθανότητα λάθους. Δώστε μεγάλη σημασία σε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες για κάτι που θα υπογράψετε.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε τουλάχιστον, προς το παρόν, να δεχτείτε τις καταστάσεις ακριβώς όπως έχουν. Αξιοποιήστε τις συνθήκες που επικρατούν, έτσι ώστε να αποβούν προς όφελός σας. Εκμεταλλευτείτε τις θετικές πλευρές σε κάθε θέμα που θα σας απασχολήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πείσμα σας δεν θα σηματοδοτήσει θετικές εξελίξεις, αλλά θα σας οδηγήσει σε παρελθούσες καταστάσεις. Αφήστε τις εξελίξεις να πάρουν τον δρόμο τους και αυτό θα σας καλύψει τα κενά που θα υπάρχουν στους άλλους τομείς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάντε ουσιαστικά βήματα για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας. Φροντίστε να βρεθείτε με την κατάλληλη παρέα που μπορεί να καταλάβει τους προβληματισμούς σας. Αποφύγετε την παρέα με άτομα που σας χαλάνε την ψυχολογία και τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασχοληθείτε με υποθέσεις που εκκρεμούν στον επαγγελματικό σας χώρο. Ενώ υπερτιμάτε τις δικές σας δυνάμεις, υποτιμάτε των άλλων, και αυτό είναι λάθος. Δείξτε στους άλλους τις πραγματικές σας προθέσεις και τι ακριβώς επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διευθέτηση ενός οικονομικού προβλήματος μπορεί να σας ταλαιπωρήσει. Η τύχη θα σας βοηθήσει να αρχίσετε καινούργιες προσπάθειες, γι’ αυτό μην αφήσετε μαύρες σκέψεις να κρατήσουν σε στασιμότητα οικογενειακά, επαγγελματικά ή προσωπικά σας ζητήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην παρεξηγείτε και επιτίθεστε στους γύρω σας επειδή δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Παραμερίστε παλιές φιλοδοξίες που δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε και διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε πως σας αξίζει, χωρίς να χαρίζεστε σε ανθρώπους.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Με χιούμορ απάντησε ο Κουτσόπουλος στις φήμες για χωρισμό από τη Μιχαλοπούλου

Ποιος χώρισε; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάντως όχι. Παρά τις...

Πού θα είναι του χρόνου η Τατιάνα Στεφανίδου;

Η ψυχαγωγία «έφαγε» την ενημέρωση στον Alpha. Οριστικό τέλος...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

«Δράκος» στα στενά της Σακελλαροπούλου – Η επίθεση το βράδυ της Παρασκευής σε 19χρονη!

Σοκ, ανατριχίλα και έντονο προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη που...

Ο Λύρας και ο «άσχημος» Αυγουστίδης

Την παράσταση «Ο άσχημος» με τον Ορφέα Αυγουστίδη και...

«TV Queen»: Κοκλώνης με «φέσι» και «χαρέμι στούρνων»

Δεν περιμέναμε και πολλά 24ωρα για να μας επιβεβαιώσει...

Στην εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Σταρόβα, καθώς σύμφωνα με...