Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Το «όχι» της Καληφώνη στον Λιάγκα

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δεν θέλει να βλέπει τον Γιώργο...

Το μονόπετρο του Δάντη στην Ασημίνα σε πτήση ελικοπτέρου στην Αμερική

Ενα διαμαντένιο μονόπετρο, δώρο του αγαπημένου της Χρήστου Δάντη,...

«Εμφύλιος» τέλος για την Αντζελα και την κόρη της Ολγα Κιουρτσάκη

Η Αντζελα Δημητρίου «τα ξαναβρήκε» με την κόρη της...

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 28 Αυγούστου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οικογενειακά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο, φέρνοντας τα πάνω κάτω και τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα με τη στάση που θα κρατήσετε και τη συμπεριφορά σας. Μη δημιουργείτε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις, για να εδραιώσετε αυτά που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιλέξτε τις γνωριμίες σας και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Οσοι δεν σας κάνουν, απλά αφήστε τους. Δεν χρειάζεται να επιμένετε να τους εξηγήσετε αυτά που δεν καταλαβαίνουν. Με καλή διάθεση, θα περάσετε καλά όπου και αν αποφασίσετε να πάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μετατρέψτε το άγχος σας σε δημιουργικές δραστηριότητες και όχι σε διαφωνίες με ανθρώπους που μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι στους στόχους που έχετε επιδιώξει. Ασυνεννοησία με συγγενικό σας πρόσωπο θα σας κάνει να είστε επιφυλακτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δυσκολίες του οικονομικού τομέα θα ξεπεραστούν με προνοητικότητα. Εξάλλου, δεν θα λείψουν από δίπλα σας άτομα που είναι πρόθυμα να σας καταλάβουν και να σας βοηθήσουν. Δεν κερδίζετε τίποτα αν αφήνετε να σας παρασύρει η αναποφασιστικότητά σας.

ΛΕΩΝ: Βρείτε τρόπους να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να ηρεμήσετε ψυχολογικά, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που υπάρχουν για αλλαγή στη ζωή σας, ξεκινώντας πρώτα από τον έλεγχο των οικονομικών σας. Μη σπαταλάτε την ενέργειά σας για να καλύψετε τις ανάγκες των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα προβλήματα που έχετε σε συναισθηματικό επίπεδο δεν σας αφήνουν να κρίνετε σωστά, όμως τίποτα δεν γίνεται εύκολα ή γρήγορα και αν δεν στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις. Βάλτε σε πρώτη θέση τα επαγγελματικά σας, αξιοποιώντας τα ταλέντα σας.

ΖΥΓΟΣ: Ηρεμήστε, ξεκουραστείτε και προγραμματίστε τις δραστηριότητές σας. Λάθη τακτικής που θα προκαλέσουν ανεπιθύμητες περιπλοκές είναι σκόπιμο να τα αποφύγετε. Εάν δείχνετε τον εκνευρισμό σας και χάνετε την ψυχραιμία σας, θα δυσκολέψετε τις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προσφορές στον συναισθηματικό σας τομέα είναι πολλές, αλλά ό,τι σας ενδιαφέρει, δεν σας ικανοποιεί. Μια ερωτική περιπέτεια έρχεται για να ενισχύσει την αισιοδοξία σας. Καινούργιες εργασίες που θα εμφανιστούν ίσως αλλάξουν το πρόγραμμά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ισως ένα ταξίδι ματαιωθεί ή μια συμφωνία καθυστερήσει, αλλά θα σας γίνει μια σημαντική πρόταση συνεργασίας και θα πρέπει να αποβάλετε το άγχος, γιατί επηρεάζει τη μαχητικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επικοινωνία σας αρχίζει να καλυτερεύει, όμως προσπαθήστε να μείνετε μακριά από παρατυπίες και λάθη που θα έχουν αντίκτυπο στα σχέδιά σας και κάντε συνετούς οικονομικούς χειρισμούς. Προσπαθήστε να εξομαλύνετε τις σχέσεις με τους οικείους σας και μη φτάνετε στα άκρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε διαφωνίες με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί μόνο με ηρεμία θα καταφέρετε να δείτε ποια πρόσωπα δεν θέλουν τίποτα να δώσουν ή ίσως δεν μπορούν. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, χωρίς να κρατάτε τον θυμό μέσα σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε απολογισμό και θα διαπιστώσετε ακόμα και, αν αγχωθείτε ή πιεστείτε, πως δεν είστε εσείς αυτοί που ανήκουν τους χαμένους. Εάν, όμως, περιμένετε το ίδιο και από τους άλλους, θα δυσαρεστηθείτε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Με χιούμορ απάντησε ο Κουτσόπουλος στις φήμες για χωρισμό από τη Μιχαλοπούλου

Ποιος χώρισε; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάντως όχι. Παρά τις...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Πού θα είναι του χρόνου η Τατιάνα Στεφανίδου;

Η ψυχαγωγία «έφαγε» την ενημέρωση στον Alpha. Οριστικό τέλος...

«Δράκος» στα στενά της Σακελλαροπούλου – Η επίθεση το βράδυ της Παρασκευής σε 19χρονη!

Σοκ, ανατριχίλα και έντονο προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη που...

Ο Λύρας και ο «άσχημος» Αυγουστίδης

Την παράσταση «Ο άσχημος» με τον Ορφέα Αυγουστίδη και...

«TV Queen»: Κοκλώνης με «φέσι» και «χαρέμι στούρνων»

Δεν περιμέναμε και πολλά 24ωρα για να μας επιβεβαιώσει...

Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, full in love με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Νίκα

Το «επιχειρείν» και η πολιτική… ερωτεύτηκαν στο L.A.! Η...