Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Νίκος Ψαρράς: Από… καπετάνιος στη Μάνη, hotel manager!

Μεγάλο «γκελ» έχουν οι ηθοποιοί της «Μάγισσας». Οι πρωταγωνιστές...

Δήμητρα Ζέρβα: «Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός και τραγουδίστρια

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο μετά την ανακοίνωση του προέδρου...

Oι εκπρόσωποι της πλοιοκτήτριας εταιρίας του «Αγία Ζώνη» βρίσκονται στο στόχαστρο του...

Στο... στόχαστρο του διεθνούς ασφαλιστικού οργανισμού που κατέβαλε αποζημιώσεις...

«Σασμός»: Η μέρα που θα ξημερώσει στην Άνω Ποριά θα ανατρέψει...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η αποκάλυψη στη Λεμονιά...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 30 Αυγούστου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Φανείτε υπομονετικοί, προσεκτικοί και συνεργάσιμοι με τους άλλους για να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας και να κάνετε την τύχη να σας χαμογελά, αφού τα χρήματα θα είναι το σημαντικότερο θέμα σας σε όλες του τις εκφάνσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Επαναπροσδιορίστε τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε την καριέρα σας τον τελευταίο καιρό, ειδικά αν βλέπετε ότι η τακτική που ακολουθείτε έως τώρα δεν οδηγεί πουθενά. Μην εμπλακείτε σε καταστάσεις μπερδεμένες, που ίσως σας βλάψουν μακρόχρονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ευκαιρίες και οι τρικλοποδιές θα είναι ισόποσες, γι’ αυτό πριν προβείτε σε αλλαγή πλεύσης παρορμητικά, μετρήστε όλες τις παραμέτρους για να δείτε τι φταίει πραγματικά. Μη συμμετάσχετε σε συζητήσεις που αφορούν άτομα που δεν είναι παρόντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετριάστε την υπερβολή στις κινήσεις σας και κυρίως στις αγορές που σκοπεύετε να κάνετε, γιατί ο άκρατος καταναλωτισμός σας θα σας οδηγήσει στη συσσώρευση εξόδων και ακόμα δεν έχετε ξεμπερδέψει οριστικά από χρέη και οφειλές.

ΛΕΩΝ: Τεράστιες ευθύνες και υποχρεώσεις κρύβονται πίσω από τις επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Σκεφτείτε λοιπόν καλά πριν πάρετε τις αποφάσεις σας και σταθεροποιηθείτε στα νέα δεδομένα πριν τολμήσετε αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε νέα πνοή και έμπνευση στα δημιουργικά σας σχέδια για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας, αλλά και για να αποκτήσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Κρατήστε τις ισορροπίες στην προσωπική σας σχέση, που φαίνεται πως περνάει κρίση.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή θα υπάρχουν εντάσεις και παρεξηγήσεις στον εργασιακό χώρο σας, είναι πιθανόν να αποφασίσετε να αποχωρήσετε από μια συνεργασία για να κάνετε κάτι εντελώς δικό σας. Μη χάσετε τον έλεγχό σας, εάν κάποιος θελήσει να σας πανικοβάλει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιβάλλεται να δείξετε προσοχή στους συχνούς εκνευρισμούς σας και να αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις για ενέργειες που απαιτούν να είστε συνετοί και πειθαρχημένοι. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες και αναπάντεχες συναντήσεις θα σας φτιάξουν το κέφι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας, δείξτε τη σιγουριά σας για τις γνώσεις σας και είναι σίγουρο ότι οι ικανότητές σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες, αφού η μέρα δεν φέρνει μόνο κούραση και απαγορεύσεις, αλλά και καταξίωση, αν την επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απαιτητική, κουραστική και κάποιες στιγμές εξαντλητική θα είναι η σημερινή μέρα σε ό,τι αφορά τους ρυθμούς της, και πιθανώς φειδωλή στα αποτελέσματα, αλλά δεν πρέπει να νιώσετε ότι δουλεύετε χωρίς λόγο, αφού τα καλύτερα είναι μπροστά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θέστε ως στόχο να διατηρήσετε σε καλή φυσική κατάσταση τον οργανισμό σας, ώστε να αντέξετε την πίεση, και αποφύγετε σημαντικές συμφωνίες και δεσμεύσεις. Γίνετε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε και θα δείτε πολλά πράγματα να αλλάζουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη δίνετε λαβές με τη συμπεριφορά σας σε παρασκηνιακούς τύπους που παραμονεύουν. Μην μπλέξετε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά σας, γιατί οι δυσκολίες στις σχέσεις σας οφείλονται στην αναποφασιστικότητα και στην αλλαγή του τρόπου επικοινωνίας σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Με χιούμορ απάντησε ο Κουτσόπουλος στις φήμες για χωρισμό από τη Μιχαλοπούλου

Ποιος χώρισε; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάντως όχι. Παρά τις...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Πού θα είναι του χρόνου η Τατιάνα Στεφανίδου;

Η ψυχαγωγία «έφαγε» την ενημέρωση στον Alpha. Οριστικό τέλος...

Ο Λύρας και ο «άσχημος» Αυγουστίδης

Την παράσταση «Ο άσχημος» με τον Ορφέα Αυγουστίδη και...

«Δράκος» στα στενά της Σακελλαροπούλου – Η επίθεση το βράδυ της Παρασκευής σε 19χρονη!

Σοκ, ανατριχίλα και έντονο προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη που...

«TV Queen»: Κοκλώνης με «φέσι» και «χαρέμι στούρνων»

Δεν περιμέναμε και πολλά 24ωρα για να μας επιβεβαιώσει...

Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, full in love με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Νίκα

Το «επιχειρείν» και η πολιτική… ερωτεύτηκαν στο L.A.! Η...