Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Επειδή υπάρχει παρασκήνιο που πρέπει να αποκρυπτογραφήσετε σε κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις σας αλλά και σε κάποιες σχέσεις σας, μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Μοιραστείτε ευθύνες και υποχρεώσεις με τα οικεία σας πρόσωπα και μη τα φορτώνεστε όλα εσείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Επικεντρωθείτε στα θετικά που υπάρχουν στη ζωή σας και αργότερα θα γίνουν πιο φανερά. Καταπολεμήστε το άγχος και τη νευρικότητα, που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε. Αν θέλετε να πετύχετε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον λόγο σας αλλά και τη διαίσθησή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη χάνετε συνέχεια χρόνο σε λεπτομέρειες που δεν έχουν και τόσο μεγάλη σημασία. Μην ανοιχτείτε σε έξοδα, πριν παγιώσετε μια ικανοποιητική οικονομική κατάσταση, γιατί έχετε την εύνοια να αντιπαρέλθετε πιο γρήγορα από άλλους τα εμπόδια που θα εμφανιστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετριάστε τα καπρίτσια σας και αναζητήστε την ουσία αφήνοντας στην άκρη τις γκρίνιες, για να μπορέσετε να διοχετεύσετε σωστά την ενέργειά σας και όχι να τη σπαταλήσετε. Μην ξεσπάτε στους γύρω σας, επειδή επιτρέπετε σε κάποια άτομα να σας καταπιέζουν.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε τις άσκοπες συζητήσεις που σας αναλώνουν και σας ταλαιπωρούν. Οι προοπτικές για να επιτύχετε κάτι καλύτερο σε συνεργασίες, στα οικονομικά αλλά και στις σχέσεις σας είναι αρκετά καλές, απλώς απαιτούνται από εσάς γερά νεύρα και διαλλακτικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί η κούραση να είναι μεγάλη για εσάς και να μην μπορείτε να την αποφύγετε, αλλά θα δημιουργηθεί ένα πολύ θετικό υπόβαθρο για τα οικονομικά σας. Μην ταυτίζεστε με ανθρώπους που δεν ξέρετε καλά και θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένους δρόμους.

ΖΥΓΟΣ: Από εσάς απαιτείται ευθυκρισία και όχι ολική αποδοχή των σχολίων που θα ακούσετε, γιατί αυτό μπορεί να σας βοηθήσει, αλλά δεν θα σας αφήσει να συγκεντρωθείτε στον στόχο σας. Για να βρείτε πρακτικές λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί φροντίστε να ακούσετε τη λογική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί η μέρα να ευνοεί τον εργασιακό τομέα σας, όμως χρειάζεται και από μέρους σας προνοητικότητα, μέτρο και καλή οργάνωση για να βάλετε γερές βάσεις για το μέλλον. Αναβάλετε όσο μπορείτε αποφάσεις που αφορούν σοβαρά επαγγελματικά σας θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εξελίξεις γύρω από την εργασία σας τρέχουν και πρέπει να κινηθείτε πιο γρήγορα και συντονισμένα, ώστε να μη χάσετε πολύτιμο χρόνο αλλά και σημαντικές ευκαιρίες. Απολαύστε τη ζωή σας, κοντά σε άτομα που ξέρετε ότι σας αγαπούν και σας εκτιμούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προδιαγραφές είναι σχεδόν παντού άριστες, αλλά επειδή η καθημερινότητά σας θα είναι φορτωμένη και βαρετή, προσέχετε τι θα υποσχεθείτε, τι θα πείτε και προπαντός τι θα υπογράψετε. Μη δημιουργείτε προβλήματα στην αισθηματική σας ζωή με αντιζηλίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μελετήστε προσεκτικά κάθε σοβαρή απόφαση που παίρνετε, σκεπτόμενοι τη βελτίωση της οικονομικής θέσης σας, μια που οι καθυστερήσεις θα είναι όσες και οι ευκαιρίες. Σε όσους θέλουν να επιβάλουν τις απόψεις τους φροντίστε απλώς να αμυνθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη βιάζεστε να αναπτυχθείτε κοινωνικά πιέζοντας τους άλλους, γιατί υποσχέσεις που σας έδωσαν κάποιοι είναι πολύ πιθανόν να μην εκπληρωθούν στον βαθμό που περιμένετε. Αν νιώθετε κακόκεφοι, μη βρίσκεστε με άτομα που δεν μπορούν να σας βοηθήσουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Aννα Παναγιωτοπούλου: Η νόσος του αιώνα «τσάκισε» τη «Μανταμ Σουσου»

Το φευγιό της σπουδαίας Aννας Παναγιωτοπούλου στα 76 της...

Ο Γιώργος δεν είναι πονηρός

Με ένα μοναδικό εθιμοτυπικό που θύμιζε άλλες εποχές, έχοντας...

Πασχαλινοί Mykonians!

Αλλο που δεν ήθελαν οι... Mykonians για να βρεθούν...