Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

«Οπα» στην Ελλάδα για τον Τράβις Σκοτ

Ο Τράβις Σκοτ ξεσάλωσε στο Μεγανήσι με τραγούδια του...

Ο Πέτρος Συρίγος μάς ετοιμάζει κοτόπουλο γλυκόξινο με ανανά!

Κοτόπουλο γλυκόξινο με ανανά έφτιαξε ο Πέτρος Συρίγος στην...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Γίνετε περισσότερο ελαστικοί για να μπορέσετε να λάβετε βοήθεια από τους συνεργάτες σας αλλά και τον σύντροφό σας, σε αυτή την περίοδο που είναι γεμάτη υποχρεώσεις. Δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες του εργασιακού σας χώρου, που σας αγχώνουν περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε καινούργιους στόχους, αλλά πρέπει πρώτα να κάνετε προσεκτικούς υπολογισμούς για να μη δείτε να διακυβεύονται τα οικονομικά σας. Μην απομονώνεστε τελείως, γιατί χάνετε την επαφή με τον πραγματικό κόσμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακολουθήστε την κοινή λογική σε αυτά που επιδιώκετε και μετριάστε κάπως τις προσδοκίες σας για να μη στενοχωριέστε όταν δεν εκπληρώνονται όλα τα όνειρά σας. Μην επιτρέψετε σε τρίτους να σας αποπροσανατολίσουν από τους βασικούς στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες για να επιδιώξετε καλύτερους όρους εργασίας, προχωρώντας προσεκτικά και με αργά βήματα, και θα δείτε ότι δεν θα μείνετε παραπονεμένοι. Φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας για να έχετε πρακτικές λύσεις.

ΛΕΩΝ: Σεβαστείτε τα συμφέροντα και τον χώρο των άλλων, μια που εσείς θα έχετε σημαντική ηθική και πρακτική στήριξη από την πλευρά των ατόμων που πιστεύουν σε εσάς και έχουν κύρος. Εδραιώστε τα θέση σας για να μπορέσετε να αποδώσετε τα μέγιστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προωθήστε την αναδιοργάνωση των επαγγελματικών και κοινωνικών σας θεμάτων, προχωρώντας πάνω σε κάποιο σχέδιο και όχι ακροβατώντας με πιθανά σενάρια. Οταν θεωρείτε τις αποφάσεις σας τελεσίδικες, δεν μπορείτε να αφήνετε αμφιβολίες.

ΖΥΓΟΣ: Εκτός από τόλμη χρειάζεστε και τα μέσα για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε τις αλλαγές που θα σας βοηθήσουν. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες, γιατί και αυτές παίζουν τον ρόλο τους. Αν δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις, ζητήστε περισσότερο χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσετε στεγανά στις σχέσεις σας, δημιουργήστε τις βάσεις για σωστή επικοινωνία, ώστε να αποκτήσετε τη στήριξη των άλλων. Εκφράστε ό,τι θέλετε με προσοχή, για να μην πληγώσετε άτομα που δεν πρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μελετήστε τα τωρινά δεδομένα της ζωής σας για να κάνετε βαθιές τομές σε όλα με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα, μια που οι εξαρτήσεις είναι καλές μόνο μέχρι ενός ορίου. Δείτε και τις ανάγκες που έχετε και μην ασχολείστε μονάχα με τις υποχρεώσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νιώστε αυτάρκεις, τώρα που φαίνεται ότι ευνοήστε στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα σας, δημιουργώντας παράλληλα μια νέα τάξη πραγμάτων. Μη βγάζετε συμπεράσματα με βάση κακόβουλα σχόλια κάποιων που επιδιώκουν να τα μάθετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σκέψεις που κάνετε και δεν βλάπτουν άλλους δείχνουν ότι φροντίζετε τον εαυτό σας. Συνεχίστε έτσι, ακόμα κι αν κάποιοι σάς πουν εγωιστές και ατομιστές. Φροντίστε να αντιληφθείτε εγκαίρως τη σημασία που έχουν κάποια πρόσωπα στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να μην υπάρχουν θύτες και θύματα δημιουργήστε σχέσεις εμπιστοσύνης και μετά ασχοληθείτε με θέματα συμπεριφοράς, της δικής σας ή του περιβάλλοντός σας. Μην είστε ισχυρογνώμονες, αν θέλετε να βρείτε πρακτικές λύσεις στα εργασιακά σας θέματα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...