Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε τις επιπόλαιες πράξεις, καθώς οι συνέπειες μπορεί να είναι για εσάς αρκετά σημαντικές. Μην παίρνετε αποφάσεις, αν δεν φροντίσετε πρώτα να έχετε δικλίδες ασφαλείας. Ματαιώστε ένα ταξίδι που θα άλλαζε πολλές από τις καθιερωμένες σας συνήθειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε σε ανασύνταξη των δυνάμεών σας, χωρίς να αφήνετε τις σχέσεις σας με τους άλλους στην τύχη τους, τώρα που βρίσκεστε σε μια περίοδο με πολλές και έντονες δραστηριότητες. Μην τα βάζετε με όλους και με όλα, γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην πέσετε σε αντιφάσεις τώρα που όλα αλλάζουν χρειάζεται να μάθετε να ξεχωρίζετε αυτά που πρέπει να παίρνετε σοβαρά από όσα πρέπει να αγνοείτε. Ρίξτε το βάρος των δραστηριοτήτων σας εκεί που πρέπει για να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν υπάρχουν ακόμα καταστάσεις που σας βαραίνουν, αυτό δεν οφείλεται στην κακή σας τύχη, αλλά στο ότι αντί να διευθετήσετε ό,τι χρειάζεται με διάλογο, το κάνετε με καβγάδες. Δώστε τέλος σε μια σχέση που είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει δυνατότητες εξέλιξης.

ΛΕΩΝ: Απαιτείται ευελιξία από μέρους σας για να βάλετε τις σωστές βάσεις στις σχέσεις σας με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί και οι μικρές λεπτομέρειες θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Οι κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν μπορεί να ενοχλήσουν τον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποιες επαφές σάς κάνουν δημιουργικούς, ενώ άλλες σάς καθηλώνουν κι έτσι δεν μπορείτε να δείτε τον ρόλο που παίζουν οι άλλοι. Προσέξτε σε ποιους δίνετε δικαιώματα. Δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία για να μη σας φαίνονται όλα μαύρα.

ΖΥΓΟΣ: Εξωτερικεύστε τα αισθήματά σας και όσα σάς βαραίνουν για να βρείτε την κατανόηση που θέλετε. Δεν χρειάζεται να απομονώνεστε, επειδή φοβάστε ότι ίσως σας απορρίψουν. Υπολογίστε τις κινήσεις σας πριν πάρετε αποφάσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αντιλήψεις που έχετε πάνω σε κάποια θέματα σας οδηγούν σε αυτοπεριορισμούς, λειτουργούν με ανασταλτικό τρόπο και δεν σας αφήνουν να έχετε φιλοδοξίες, ούτε και να προβείτε σε ανοίγματα. Φροντίστε, λοιπόν, να αναθεωρήσετε σύντομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διαπραγματευτείτε εκ νέου τις υποθέσεις που σας απασχολούν, για να τα έχετε καλά με τη συνείδησή σας και να μην πέσετε σε αδράνεια, γιατί δεν είναι όλα δεδομένα. Αν κάποιοι είναι δύσπιστοι μαζί σας, μην προσπαθείτε να τους πείσετε για τις προθέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγάλτε τον δυναμισμό σας χωρίς να είστε επιθετικοί ή εριστικοί με τους άλλους και προωθήστε θέματα και εκκρεμότητες που έχετε παραμελήσει εδώ και πολύ καιρό. Μην επιδιώκετε ακατόρθωτα πράγματα για να προωθήσετε τα καινούργια σας σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας για να προβείτε στις ενέργειες που έχετε σχεδιάσει. Πρέπει όμως να ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και να αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα ανοίγματα, μια που προβλέπεται να μπερδεύετε αρκετά τις σκέψεις με τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε άτομα εμπιστοσύνης του περιβάλλοντός σας να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τα ελαττώματά σας, ώστε να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα προτερήματά σας. Να είστε πιο διακριτικοί, αν δεν θέλετε να ξεσηκώσετε διαμαρτυρίες σε βάρος σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...