Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Αφού νιώθετε πως έχετε πια την κατάσταση στα χέρια σας, προσπαθήστε να πείσετε τους συνεργάτες σας στον χώρο της εργασίας σας ότι είστε ικανοί να αναλάβετε νέους, σημαντικούς ρόλους και να είστε σίγουροι ότι οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε καλυμμένοι σε επαγγελματικά εγχειρήματα που έχουν σχέση με ανανέωση ή αλλαγή και μην ριψοκινδυνεύσετε με μεγάλα οικονομικά ανοίγματα. Ξεπεράστε κάποια συμπλέγματα που σας κρατούν αιχμάλωτους στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι σίγουρο πως η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, γι’ αυτό σταματήστε να σκέφτεστε το αύριο με φόβο και να πιέζετε τις καταστάσεις. Ελέγξτε το άγχος σας, αξιολογήστε τι συμβαίνει γύρω σας και μετά πάρτε ανάλογη θέση και στάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια κατάκτηση που αφορά τον οικονομικό τομέα σας θα ανεβάσει το ηθικό σας. Πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί, να μην κάνετε λάθη στα επαγγελματικά σας ζητήματα και να μην αφήσετε τα ψυχολογικά προβλήματα να σας ρίξουν.

ΛΕΩΝ: Μια που η μέρα είναι αρκετά δύσκολη, ελέγξτε τα νεύρα και τις εκρήξεις σας για να καλύψετε τα νώτα σας πριν προκληθούν παρεξηγήσεις. Για να είστε πιο ήρεμοι φροντίστε να καλύψετε τις αισθηματικές σας ανάγκες, είτε είστε σε σχέση είτε όχι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε την αλήθεια στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα σας, χωρίς να αγνοείτε τα πρακτικά ζητήματα που πρέπει να διευθετήσετε για το δικό σας συμφέρον. Μπορείτε να επιβάλετε την προσωπικότητά σας χωρίς να φοβάστε τι θα πουν οι άλλοι.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε τις σωστές επιλογές στις σχέσεις σας, ξεκαθαρίστε ποιες από αυτές σάς αφορούν και προχωρήστε χωρίς να μπερδεύετε το παρελθόν με το μέλλον. Κινηθείτε πιο οργανωμένα και με στρατηγική, για να μη μπορέσει να σας αμφισβητήσει κανείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια που οι εξελίξεις θα σας σημαδέψουν σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, κινηθείτε λογικά και έξυπνα, χωρίς να αγνοείτε τα εξωτερικά γεγονότα. Τολμήστε να προβείτε σε αλλαγές για να ικανοποιήσετε τουλάχιστον τις βασικές σας επιθυμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε όσο το δυνατόν τα λάθη και μην είστε υπερβολικοί στη συμπεριφορά ή στις εκτιμήσεις σας, επειδή πιέζεστε με νέες ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα. Η εμπλοκή σας σε σχόλια που γίνονται στον χώρο της εργασίας σας δεν σας βοηθάει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθώντας να υπερβείτε τις δυνάμεις σας θα καταφέρετε να γίνετε υπερβολικά οξύθυμοι και θα κλονίσετε την υγεία σας, γι’ αυτό μην κινείστε οριακά. Δεν χρειάζεται να ζηλεύετε, τώρα που ο σύντροφός σας περνάει την καλύτερή του φάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί οικονομικά να πιεστείτε, αλλά θα τα καταφέρετε, αφού θα σας στηρίξουν νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας. Αν στη σχέση σας επιμένετε και οι δύο να περάσει ο καθένας το δικό του, οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες.

ΙΧΘΥΕΣ: Διαχωρίστε με έξυπνο τρόπο τα προβλήματα που έχετε, είτε είναι επαγγελματικά είτε καθαρά προσωπικά, και θα βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να τα ξεπεράσετε. Χρησιμοποιήστε τον χρόνο σας με τέτοιο τρόπο ώστε να τα προλαβαίνετε όλα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...