Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σε κάθειρξη 45 ετών γνωστός νομικός των Αθηνών για τον κατ’ εξακολούθηση...

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε γνωστός δικηγόρος των...

Η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για τη Σουηδία, για να ρίξει τη… ζαριά...

«Καλή επιτυχία, Ελλάδα» έγραφαν και οι πίνακες ανακοινώσεων του...

Μαχαιροβγάλτης θαμώνας σκόρπισε τον θάνατο έξω από το μαγαζί όπου εμφανίζονται οι...

Τις συνθήκες και κυρίως τους δράστες της ένοπλης συμπλοκής...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό...

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Αρκετό κομμάτι της ημέρας θα σας είναι κουραστικό, αλλά δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει, μια που οι υπόλοιπες ημέρες θα προσφέρονται για δράση σε όλα τα επίπεδα. Προτού αρχίσετε μια διαφορετική απασχόληση, διαπιστώστε αν σας ταιριάζει και αν καλύπτει τις ανάγκες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προοπτικές που θα υπάρξουν θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές, γι’ αυτό μην πτοηθείτε από μικρές δυσκολίες, αλλά υιοθετήστε πνεύμα συνεργασίας στον επαγγελματικό σας χώρο. Μη χάνετε τον χρόνο σας και την ουσία των πραγμάτων ονειροπολώντας ασταμάτητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε πιο ευέλικτοι στις οικονομικές και συναισθηματικές συναλλαγές σας και να αφήνετε χώρο και στους άλλους να αναπτυχθούν, για να βγείτε και εσείς κερδισμένοι. Εάν η συμπεριφορά κάποιων σας μπερδεύει, ζητήστε τους εξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακούστε με προσοχή τις συμβουλές και τις υποδείξεις των άλλων, για να διευκολυνθείτε περισσότερο απ’ ό,τι πιστεύετε και ίσως να μπορέσετε να αποφύγετε λάθη στον οικονομικό σας τομέα. Για να πετύχετε όσα δεν μπορείτε, υιοθετήστε νέες μεθόδους εργασίας.

ΛΕΩΝ: Οι συναναστροφές σας με τους άλλους θα σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως, ώστε να έχετε αξιόλογο κέρδος και πρόοδο και να πάψετε να είστε τόσο ανήσυχοι. Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας και μη θυμώνετε με όσους δεν σας φταίνε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκολλήστε από τα τετριμμένα σας και επιδιώξτε ανοδικά βήματα παίρνοντας κοντά σας και τους άλλους, όμως χωρίς να το παίζετε αρχηγοί, κάτι που θα περιπλέξει τα πράγματα. Μην παίρνετε πρωτοβουλίες που δεν μπορείτε να τις διεκπεραιώσετε ή αφήνετε τις εντάσεις να σας καταβάλλουν.

ΖΥΓΟΣ: Μην αναλώνεστε σε θέματα που δεν οδηγούν πουθενά επειδή η σιγουριά που νιώθετε και η συμπαράσταση των άλλων θα είναι αυξημένες, γιατί θα χάσετε τον έλεγχο στον οικονομικό σας τομέα. Γίνετε πιο συνεργάσιμοι με τους ανώτερους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με πρακτικό μυαλό θα καταφέρετε να έχετε απολαβές και να αποβάλετε την αστάθεια που συνοδεύει τα σχέδιά σας, αλλά και τις υποσχέσεις που δεν έχουν αντίκρισμα. Χρησιμοποιήστε τη βοήθεια των συγγενικών σας προσώπων, εάν αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διορθώστε λάθη ή παραλείψεις που έχετε κάνει σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, για να ανοίξετε καινούργιους δρόμους και να δικαιωθούν οι προσπάθειές σας. Κατανοήστε πως, καλώς ή κακώς, δεν παρέχονται εξαρχής εγγυήσεις για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναπτύξτε τον κύκλο των γνωριμιών σας και καλυτερεύστε σχέσεις με άτομα που θεωρείτε ενδιαφέροντα και θα σας είναι χρήσιμα στο μέλλον. Μετριάστε κάπως τις προσδοκίες σας, που είναι αρκετά υψηλές και δεν γίνεται να υλοποιηθούν τόσο εύκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα χρειαστεί να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες ανάμεσα στην επιείκεια και τη σοβαρότητα, αλλά θα βοηθηθείτε αν επιμείνετε μόνο στο πρώτο, για να μη φανείτε στα μάτια των άλλων υπερβολικοί και απαισιόδοξοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν θέλετε να αποφύγετε κακοτοπιές, παρεξηγήσεις και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας με επιτυχία, είναι απαραίτητο να λειτουργήσετε με λογικές και συμβιβαστικές μεθόδους. Περιορίστε την ανάγκη που νιώθετε για να είστε συνέχεια ανεξάρτητοι.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Τζένη Λάττου: Η «απόδραση» της πρώην συντρόφου του Παντελίδη από τα αιματοβαμμένα χαλάσματα του Μαρόκο

Τον απόλυτο τρόμο στα φονικά Ρίχτερ που ισοπέδωσαν ολόκληρες...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...